本页主题: cheap精蒲bar正傳 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

DJKK1012
醒趴!
级别: 仙人

多谢发贴的人[1506]

cheap精蒲bar正傳

Jerry同Johnny呢兩個死酒鬼﹐冇錢又學人飲酒! 飲到咁上下﹐先發覺冇錢找數﹐點算好呢? yIn/Y 0No  
[死啦! 得果廾蚊﹐點樣埋單呀?] 正一cheap精嘅Jerry就好擔心。 mYzsT Uq  
[喂! 我有計!]Johnny叫道:[ 我地用淨翻果廾蚊嚟買條大肉腸﹐然後我就放響褲襠入面。飲到夠之後﹐你就拉開我條褲鏈﹐擰條腸出嚟﹐當佢地見到你跪晌地下幫我咄條腸﹐仲唔即刻趕我地走咩?] oUnq"]  
[好計!]Johnny見老友話係﹐佢當然點晒頭﹐不停咁話係啦。 "TEBByO'  
於是Jerry就同Johnny依計行事! 果然﹐酒吧老闆見到Jerry咄Johnny條腸時﹐即刻幹佢地走! 如是者﹐Jerry同Johnny就用呢個方法﹐橫掃附近各大酒吧飲[霸王酒] ﹐完全唔駛比錢! 兩人飲到天光[啤啤夫]?! ~NTDG  
[喂!Johnny﹐我地都飲夠喇!]Jerry道:[ 我有D肚餓﹐不如攞條大肉腸出嚟食左佢囉!] JS }_q1H  
[下! 我地去到第三間酒吧時﹐我見有D肚餓﹐早就已經食左啦喎! 仲邊有腸啫?] T2;v<(  
Jerry:[What?! 咁我頭先咄果條係….?!!........&*#@$!~ ]

顶端 Posted: 2007-03-17 12:45 | [楼 主]
victrar
绝对系幻觉...
级别: 普通人

多谢发贴的人[64]

有D核突.....不过几搞嘢下
顶端 Posted: 2007-03-18 13:05 | 1 楼
spica
Os quiero para siempre.
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3191]

好叻啊,重勁過陳百祥!
歡迎光臨我的店鋪: http://shop57054641.taobao.com/
顶端 Posted: 2007-03-18 13:12 | 2 楼
kenciwen
↓最愛我的YA
级别: 圣人

多谢发贴的人[579]

呢個世界真係咩都有咯!
明知無可能嘅嘢都仲去堅持,真系傻!
顶端 Posted: 2007-03-19 12:58 | 3 楼
leethemask
级别: 新人

多谢发贴的人[1]

睇过啦 FL,jlE_  
不过几经典
顶端 Posted: 2007-03-22 06:54 | 4 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 粤笑粤爽