«1 2 34» Pages: ( 2/4 total )
本页主题: 「Lady」~2010~第4次去北京~ - ~肥咗好多嘅我~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

sa吖鲍
级别: 普通人

多谢发贴的人[183]

Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

北京烤鸭啊
顶端 Posted: 2010-05-18 09:00 | 30 楼
v6hacker
爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[588]

楼主个样确实变成好多~~~差D唔认得
爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
顶端 Posted: 2010-05-18 11:55 | 31 楼
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
引用第31楼v6hacker2010-05-18 11:55发表的: B@,#,-=  
楼主个样确实变成好多~~~差D唔认得
2$ ?j'i!  
你死啦,你咁話佢,陣間佢踢你出門呀

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
顶端 Posted: 2010-05-18 11:58 | 32 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
引用第19楼小加菲2010-05-17 07:32 AM发表的: K_LwYO3  
|%5nV=&\  
食啦!比心機食多D啦,肥死你呀! /SQ1i}%  
VseeU;q  
等你唔帶埋我去啦!!哼............................
y`-5/4  
x|<89o L  
唓~~你去先算啦~~
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2010-05-18 13:57 | 33 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
引用第21楼小加菲2010-05-17 07:35 AM发表的: ]eIV'lP,j/  
P(Ve' wOaf  
你一年前都話緊減肥架喎,做乜搞到越減越肥呀!!
z+%7 4O"c  
J9yB'yE8  
,N`D{H"F  
唉~~~唔好再提啦~~
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2010-05-18 13:59 | 34 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
引用第23楼花無缺和尚2010-05-17 11:24 AM发表的: )NC kq~M  
61{IXx_  
你唔好話我聽,你去咗4次北京都未去過長城呀! %H'*7u2  
_4#&!b6  
下次真係有机会的話,我地一齐去啦.....................
a #4 'X*  
#Do#e {=+  
的確~~仲未去過~~前幾次都係做嘢為主架~ =F rbhh57  
今次先有多D時間之嘛~ <tp #KZE  
好呀~~下次一齊呀~

顶端 Posted: 2010-05-18 14:02 | 35 楼
Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

2018年我度蜜月噶时候再去 DTR/.Nr'K  

顶端 Posted: 2010-05-18 14:11 | 36 楼
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
引用第33楼幸福瞬間2010-05-18 13:57发表的: s"solPw  
e;/C}sK:  
\"u3 x.!  
唓~~你去先算啦~~
4/B n9F  
你有無問過我呀,你又知我唔去,有人比埋錢我點解唔去呀

顶端 Posted: 2010-05-18 14:15 | 37 楼
721kn
级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

肥瘦都係咁靚。
顶端 Posted: 2010-05-19 00:45 | 38 楼
721kn

Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
引用第10楼花無缺和尚2010-05-16 12:18发表的: VhAZncw  
` tkd1M  
哦...........原來你中意只鴨!........................好滯架。我去北京全聚德试過,得个名咋!
IFX|"3[$  
全聚德依加只係買個名咋,啲嘢冇以前咁好吃。
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2010-05-19 00:50 | 39 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第39楼721kn2010-05-18 12:50发表的: ] %*970  
    xae rMr  
    全聚德依加只係買個名咋,啲嘢冇以前咁好吃。
    xLZQ\2q  
    哗.............好耐唔见喇 妹妹?你又去完邊度旅行翻黎呀?

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2010-05-19 11:10 | 40 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第35楼幸福瞬間2010-05-18 02:02发表的: ](0 Vm_es  
    Za!c=(5  
    >*}qGk  
    的確~~仲未去過~~前幾次都係做嘢為主架~ V8&/O)}o  
    今次先有多D時間之嘛~ U8-9^}DBA  
    好呀~~下次一齊呀~
    p8"(z@T  
    不到長城非好漢,太可惜喇,下次一定記得去啦!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2010-05-19 11:18 | 41 楼
    qq214148362
    级别: 新人

多谢发贴的人[370]

TTTTTTTTTTT
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:-10 | 操作人: wildduck | 理由:
  • 顶端 Posted: 2010-05-19 11:32 | 42 楼
    wildduck
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[11830]

有靓女睇哦.
    顶端 Posted: 2010-05-19 14:14 | 43 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第29楼小加菲2010-05-18 08:15发表的: ,){0y%c#y  
    " }ZD)7K  
    係呀!比心機D減啦你,小心越減越肥呀!! !>:tF,fcB  
    aXJe"IT.u  
    我發咩呀,你又知我依家變左國寶既!?
    ~Op1NE  
    咩叫越减越肥啊~~?!米反拉~~~
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2010-05-20 11:06 | 44 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第44楼錺_錺①2010-05-20 11:06发表的: J9 =gv0  
    Ww(_EW  
    咩叫越减越肥啊~~?!米反拉~~~
    %pp+V1FH  
    你唔識解呀,唔緊要,你睇下你幫主就知架啦!
    [ 此贴被小加菲在2010-05-20 15:03重新编辑 ]

顶端 Posted: 2010-05-20 11:30 | 45 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

我又要增肥。。。

.....................
    顶端 Posted: 2010-05-20 14:01 | 46 楼
    wIndyLam

多谢发贴的人[334]

美女经常来GC掩,我也来GC一下!~
    微博:weibo.com/windy620
    顶端 Posted: 2010-05-20 14:08 | 47 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第46楼Mc.大醜醜2010-05-20 14:01发表的: U_- K6:tr  
    我又要增肥。。。
    <~M9 nz(<  
    去拿豬油食啦!

顶端 Posted: 2010-05-20 15:02 | 48 楼
    kyolsp
    笑一笑十年少

多谢发贴的人[6]

版主几靓女窝。
    顶端 Posted: 2010-05-20 17:36 | 49 楼
    213kent

多谢发贴的人[26]

比你的头像漂亮多了
    顶端 Posted: 2010-05-21 15:47 | 50 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第38楼721kn2010-05-19 12:45 AM发表的: &IEBZB\/+&  
    肥瘦都係咁靚。
    M(zY[O  
    qb> r\bc  
    KN姐姐~~ Long time no c 啦~~ DgT.Lku?  
    肥咗著衫唔好睇呀~

顶端 Posted: 2010-05-21 19:58 | 51 楼
    721kn

Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第51楼幸福瞬間2010-05-21 19:58发表的: ,cy/fW  
    4a.e ,gitf  
    e4YfT r  
    KN姐姐~~ Long time no c 啦~~ mGpkM?Y"  
    肥咗著衫唔好睇呀~
    >)J47j7{c  
    我依兩個月瘦咗少少,我會好容易肥,因為好鬼種意吃甜品。 h}`&]2|]  
    依排忙咗少少。 zHoO?tGf  
    顶端 Posted: 2010-05-22 02:39 | 52 楼
    一串紅
    闲人
    级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

你真系太幸福咯......你比以前胖左喔........

顶端 Posted: 2010-05-22 09:56 | 53 楼
    戰神1號
    文仔

多谢发贴的人[6327]

真系肥左D喔!

哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
    顶端 Posted: 2010-05-23 17:24 | 54 楼
    nike024105
    嘾定~有得剩!

多谢发贴的人[2069]

睇三张完全认吾出系你咯!! > G4HZE  
    @ yg| OA}  
    开心浏览,认真回贴,和谐全赖你地嘅支持
    顶端 Posted: 2010-05-24 22:54 | 55 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

真系发福左喔 不过唔怕,仲未追得上TT MfNpQ:]c\  
    好好地一只鸭,就咁俾人片左层皮
    顶端 Posted: 2010-05-31 08:57 | 56 楼
    zdb1115
    级别: 新人

多谢发贴的人[5]

唔新来的!认识下!
    顶端 Posted: 2010-06-04 19:13 | 57 楼
    May'n
    四叔向前冲啊~

多谢发贴的人[134]

北京人满为患啊~
    对于乱吠噶狗我哋无需理会
    顶端 Posted: 2010-06-05 21:38 | 58 楼

多谢发贴的人[4]

假期霖住去北京玩下,靓女有无北京嘅好地方推荐下啊?! *} *!+C3  
    求旅游攻略!!
    顶端 Posted: 2010-06-14 13:48 | 59 楼
    «1 2 34» Pages: ( 2/4 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部