«123 4 » Pages: ( 4/4 total )
本页主题: 「Lady」~2010~第4次去北京~ - ~肥咗好多嘅我~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
引用第89楼小加菲2010-10-14 06:52发表的: \ W 'i0+  
Z6IJo%s  
我冇做佢保鏢好耐啦,我轉左行啦! '&-5CpDUs  
;]gsJ9FK<  
你問下佢啦,佢唔係咩都同你講架咩?
}fJ:wku  
好想知你轉行做咗咩呀? _K0izKTA.  
Ha)3i{OM  
甘有D嘢就唔使講都明啦...............

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2010-10-15 02:04 | 90 楼
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
引用第90楼花無缺和尚2010-10-15 02:04发表的: 1YOg1 n+k  
+1otn~(E  
好想知你轉行做咗咩呀? 6 gj]y^}  
)KSisEL  
甘有D嘢就唔使講都明啦...............
&`9j)3^J.  
轉邊行,暫時秘密! b#D9eJhS  
LP.HS'M~u  
咁咪係囉,咁有D野你就唔好問我啦!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
顶端 Posted: 2010-10-15 04:07 | 91 楼
花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
引用第91楼小加菲2010-10-14 16:07发表的: CPVzX%=  
*8z"^7?^=  
轉邊行,暫時秘密! L ; 6b+I  
^#]c0  
咁咪係囉,咁有D野你就唔好問我啦!
iJFr4o/R  
轉行去打刧呀,預埋我好喔..............

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2010-10-15 08:28 | 92 楼
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
引用第92楼花無缺和尚2010-10-15 08:28发表的: d^PD#&"g  
1n_;kaY  
轉行去打刧呀,預埋我好喔..............
|+98h&U~  
哈哈…好主意,轉行做賊啦一於! jAXR`D  
5L F/5`  
你我就唔預啦,費事............................................

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
顶端 Posted: 2010-10-15 09:49 | 93 楼
chris1108
级别: 新人

多谢发贴的人[1]

明啦...............
顶端 Posted: 2010-10-15 10:40 | 94 楼
«123 4 » Pages: ( 4/4 total )
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 蓝调俱乐部