«1 2 3» Pages: ( 2/3 total )
本页主题: 好耐冇同大家见下面咯 - 暑假加州之旅.............三藩市 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

錺_錺①
ひ嗜鱼?ゞ如命
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
引用第29楼小加菲2010-10-04 15:52发表的: %Fg8l{H3  
$:E}Nj]{&  
唔係!我即係話我不過忘記你姐
if[o?6U4t  
甘你挂5挂住我啊?!
本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2010-10-04 16:53 | 30 楼
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
引用第30楼錺_錺①2010-10-04 16:53发表的: ~nj bLUB  
|J<pLz  
甘你挂5挂住我啊?!
9]L!.  
唔好玩啦,我打錯左字添

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
顶端 Posted: 2010-10-04 17:02 | 31 楼
錺_錺①
ひ嗜鱼?ゞ如命
优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
引用第31楼小加菲2010-10-04 17:02发表的: UH 47e  
sb}K% -  
唔好玩啦,我打錯左字添
KUp   
枉费我鬼甘挂住你,哎...我弱小滴心灵啊.....

顶端 Posted: 2010-10-04 17:55 | 32 楼
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
引用第32楼錺_錺①2010-10-04 17:55发表的: r,2Xu  
Wl& >6./{  
枉费我鬼甘挂住你,哎...我弱小滴心灵啊.....
L$Hx?^3  
摞個衣架呀?!

顶端 Posted: 2010-10-04 18:33 | 33 楼
qq282858483
级别: 新人

多谢发贴的人[7]

Re:好耐冇同大家见下面咯

gbrgbr
本帖最近评分记录:
  • 银纸:-5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 恶意灌水/純表情(扣到0分以下系统自动禁言)
  • 顶端 Posted: 2010-10-04 18:42 | 34 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第33楼小加菲2010-10-04 18:33发表的: FoE|Js  
    &Fw[YGJayz  
    摞個衣架呀?!
    TQ; Z.)L  
    麽有衣架挂得住我咩~~

顶端 Posted: 2010-10-04 21:00 | 35 楼
    新门吹风

多谢发贴的人[0]

咩料~?晒命啊~?
    顶端 Posted: 2010-10-04 21:14 | 36 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

見唔見到超人呀
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2010-10-04 22:14 | 37 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

和尚兄...您同幚主都在香港嗎
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2010-10-04 22:15 | 38 楼
    戰神1號
    文仔

多谢发贴的人[6327]

唐人街系米真系住唐人嘎?
    本帖最近评分记录:

• 哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
    顶端 Posted: 2010-10-04 22:22 | 39 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第28楼錺_錺①2010-10-04 02:12发表的: 2/B)O)#ls  
    w^HjZV  
    好伤心啊,我既海南之旅5成团啊,好伤心啊...........
    CE ~@} `  
    甘咪自己去喇,海南島好靓架,一定要去三亞鹿回頭朝朝呀。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2010-10-05 05:31 | 40 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第29楼小加菲2010-10-04 03:52发表的: ^A9 M;q  
    $ 4m*kQ  
    唔係!我即係話我不能忘記你姐
    1/;o  
    唔知點觧,我都係甘諗喔...........

顶端 Posted: 2010-10-05 05:41 | 41 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第38楼gy77gy772010-10-04 10:15发表的: FX}Gt=  
    =&nW~<- v  
    係呀,我地嘅心都停留在香港快樂的日子中呀。

顶端 Posted: 2010-10-05 05:44 | 42 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第39楼戰神1號2010-10-04 10:22发表的: L 2UsqVU  
    唐人街系米真系住唐人嘎?
    g}LAks  
    应该係,占百分之九十五都住唐人,行出街同香港,廣州冇分別,根本不用講英文。

顶端 Posted: 2010-10-05 05:47 | 43 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第35楼錺_錺①2010-10-04 21:00发表的: PNs~[  
    NPa\Cg[  
    麽有衣架挂得住我咩~~
    )kXhtjOl|  
    有…不過要訂做!!

顶端 Posted: 2010-10-05 07:15 | 44 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第38楼gy77gy772010-10-04 22:15发表的: *a ;@*  
    c/N@zum,{  
    係呀,之前係hk,不過走左啦!

顶端 Posted: 2010-10-05 07:17 | 45 楼
    神经刀

多谢发贴的人[0]

好羡慕啊!
    顶端 Posted: 2010-10-05 16:55 | 46 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第46楼神经刀2010-10-05 04:55发表的: 1) ta  
    好羡慕啊!
    7K)6^r^  
    你睇倒D咩呀.....................?

顶端 Posted: 2010-10-06 03:24 | 47 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

和尚周游列州...很寫意喔
    本帖最近评分记录:
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2010-10-06 22:38 | 48 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第48楼gy77gy772010-10-06 10:38发表的: ]\7]%(  
    和尚周游列州...很寫意喔
    ^Z:~91Tv-_  
    7仔你何嘗唔可以呢,前排先听你講北上神州識皆麗啦,..............

顶端 Posted: 2010-10-09 12:11 | 49 楼
    leeehom

多谢发贴的人[0]

甘我要睇下自己有几多威望先
    顶端 Posted: 2010-10-11 18:59 | 50 楼
    love200573
    级别: 普通人

多谢发贴的人[65]

三藩市好多华人噶 不过比较细咯   和尚一定食佐唔少生猛靓海鲜喇
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2010-10-13 06:12 | 51 楼
    hisoka

多谢发贴的人[6]

本帖最近评分记录:
  • 银纸:-5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 恶意灌水/純表情(扣到0分以下系统自动禁言)
  • 顶端 Posted: 2010-10-13 06:58 | 52 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第51楼love2005732010-10-12 18:12发表的: !7kG!)40  
    三藩市好多华人噶 不过比较细咯   和尚一定食佐唔少生猛靓海鲜喇
    }nL7T'$>  
    莫非你都係同和尚一样,流落异乡,......................?

顶端 Posted: 2010-10-13 11:24 | 53 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第19楼花無缺和尚2010-10-04 03:25 AM发表的: =Xqc]5[i  
    ;<(W% _  
    我一见到D士多啤梨甘靓甘大粒,就即刻掛住帮主喇,即刻拍低比你啦,好鬼甜,好好味架! 我帮你食咗好多喇。 一合美金9.99咋。
     7*?}:  
    !K'}K>iT  
    BBtzs^C|  
    可否空運到港~~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2010-10-30 02:42 | 54 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第42楼花無缺和尚2010-10-05 05:44 AM发表的: :gep:4&u  
    2(#7[mgPI  
    係呀,我地嘅心都停留在香港快樂的日子中呀。
    s=0BMPDgm  
    1f":HnLRM  
    真係快樂不知時日過呀~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2010-10-30 02:48 | 55 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第54楼幸福瞬間2010-10-30 02:42发表的: ,#L=v]  
    yL2o}ZbS  
    Nw1#M%/!r!  
    VCD:3U 8  
    可否空叩礁踾~~
    \xnWciQ#{  
    你打錯字啦! &GB:|I'%7  
    d ysC4DS  
    應該係話,可否空運到廣!

顶端 Posted: 2010-10-30 12:07 | 56 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第54楼幸福瞬間2010-10-29 14:42发表的: w (/aiV  
    o .qf _A  
    %0,#ADCqOe  
    t ]_VG  
    可否空叩礁踾~~
    e=.njMqW5  
    唔使啦,香港乜都有,忘记上次在香港帶上廣州比你果D呀,不過幾个鐘头熟晒之嘛!

顶端 Posted: 2010-10-31 02:17 | 57 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第55楼幸福瞬間2010-10-29 14:48发表的: j+["JXy  
    7w/4QiI  
    \0vr>C  
    真係快樂不知時日過呀~~
    obNqsyc77R  
    係呀,唔覺唔覺在藍凋又過左4年喇!岁月催人呀!  

顶端 Posted: 2010-10-31 02:20 | 58 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第56楼小加菲2010-10-30 00:07发表的: #[`:'e  
    JaL%qco  
    你打錯字啦! %+K<<iyR|  
    d BJJZ^(  
    應該係話,可否空叩綇V!
    a 8 mVFm  
    你甘即係話我地帮主落唔到香港啫?

顶端 Posted: 2010-10-31 02:25 | 59 楼
    «1 2 3» Pages: ( 2/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部