本页主题: 寻找森林小火车遇见的女孩 【有 相 】 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

1127l911
级别: 新人

多谢发贴的人[1]

寻找森林小火车遇见的女孩 【有 相 】

管理提醒:
本帖被 bennypower 执行锁定操作(2013-11-05)
2012年5月13日母亲节,中午1点,深圳东部华侨城茶溪谷 7uF @Xh  
Mii&doU  
森林小火车起点,佢同妈妈两个人一齐坐系最后一节车厢 。 NqFfz9G)  
佢著浅灰色短袖,黑长裤,绿色休闲鞋,背着一个蓝色背包 。 V>UlL&V  
手罗住一台银绿色的数码相机,还有一部粉红色套的手机。 ~3-+~y=o~  
坐系车度,佢一直罗住相机、手机不停甘影相,或自..拍。佢笑起来好CUTE... +Mn(s36f2  
fZJM'+J@A  
落车之后,佢仲企系车厢隔离,叫佢妈妈帮她影相。我一路向前行,再回头望, $"}*#<Z  
已经5见佢。当时我心谂:如果俾我再见到佢,我一定要罗佢电话。可惜到最 M9(lxu y1  
后,一直都冇再遇到佢。 t#-4edB,  
m")p]B&i=  
+>c%I&h}`  
如果你就系呢个女仔,加我Q:6106809,好吗?我想认识你...... z U *Mk  
如果你识呢个女仔,麻烦你将佢QQ或者联系方式话我知..... 73{<;z}i  
%rEP.T\i  
THANK YOU。。。。
yZNg[ KH  
U^K8^an$  
{ Q!Xxe>6  
r?pFc3 ~N  
@ Yo*h"s  
o4 LVG  
_(8N*q* w  
PS:因为实在谂唔到有咩方法可以联系到你,唯有PO相上网,希望你唔好介意.... Imyw -8/;  
[[Nn~7  
唔识唔紧要,微薄帮手转发。。THANK YOU 1 .o0"  
- &)  
@1127l9112010   J@IKXhb7_  
R?}%rP+^e  
佢应该系深圳人,我已经系深圳嘅论坛发左帖,不过冇乜回复。。所以系呢度碰下运气。。 ]!/R tt  
希望会有奇迹发生。。
顶端 Posted: 2012-05-20 19:59 | [楼 主]
火花
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[222]

我帮呢个女仔回答啦: zu<3^=3  
唔好意思,我已经有男朋友, 你无须再谂我啦.
支持原声电影
顶端 Posted: 2012-06-15 22:20 | 1 楼
1127l911

多谢发贴的人[1]

Quote:
引用第1楼火花于2012-06-15 22:20发表的  : .Z%G@X*  
我帮呢个女仔回答啦: *^h_z;{,  
唔好意思,我已经有男朋友, 你无须再谂我啦.
)}-$A-p#  
@GG ccF  
2c:f<>r0y  
8#f$rs(}  
兄弟,你识呢个女仔?
顶端 Posted: 2012-06-22 17:23 | 2 楼
xunqingweisu

多谢发贴的人[0]

的确需要奇迹先可以稳到
顶端 Posted: 2012-06-26 20:51 | 3 楼
谭凯朋
级别: 普通人

多谢发贴的人[14]

奇迹好难发生,当时一见钟情就大胆拿过联系方式,就算个QQ,邮箱。
[ 此帖被芝麻糊在2012-08-25 12:30重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:-1(芝麻糊) 唔好再卖广告啦
    顶端 Posted: 2012-07-24 20:33 | 4 楼
    skyudop

多谢发贴的人[0]

条女嘛嘛地姐
    顶端 Posted: 2013-08-05 16:25 | 5 楼
    kelvinlzw

多谢发贴的人[0]

LZ,条女边度吸引到你呢?
    顶端 Posted: 2013-08-20 22:58 | 6 楼
    cantontou

多谢发贴的人[0]

咪就系 条女有咁普通得咁普通 使唔使咁搵法啊
    顶端 Posted: 2013-10-18 11:36 | 7 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式