查看完整版本: [-- 自作多情.. --]

蓝调粤语 -> 蓝调俱乐部 -> 自作多情.. [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

nichole 2007-10-04 16:14
qvscf_%FM  
U".-C`4v  
原唱周慧敏...所以做了她的視頻...真是大美女阿.... iO@wqbg$6  
?BRL;(x  
大家來評下......很想聼聼意見
u>eu47"n!  
+!<`$+W  
给我尽献殷勤管接送 W) _B(;$]  
不必一再问我恋情可有渐冻 Z`%;bP:  
时事追击如烈风 e`oc#Od&x]  
KV6S-  
因我没有心情去造梦 ]+l r  
不会赠送感情给你操纵 8%"e-chd  
不必窥探在我窗前失去自控 V]AL'}( 0  
呆站一宵如笨钟 k (R4-"@  
v+OVZDf  
今晚找个心爱吧 0 QpWt  
不要失意等我吧 E% 'DIs  
今晚请你归去吧 y6s$.93  
别管我愉快吗 0(kp>%mbB  
今晚找个心爱吧 /?GBp[(0  
倾诉所有的说话 G pd:k  
别人在期待相恋知道吗 bcYz?o6  
别人在期望相恋知道吗 |( V3  
恋爱狂回头吧因我害怕 IF}r%%'Y$  
倘用情驯服似小狗摆尾巴 t|q=NK/  
到后来还是要公式痛哭 c[I,Sveq  
今天只身也罢 e'6?iLpy  
恋爱狂回头吧因我害怕 b-Hn=e_  
倘用情盲目似不分真与假 ?/wloLS47  
到后来还是要公式痛哭 9p.>L8  
不敢说声爱吧

spica 2007-10-04 17:03
已經老了!

长腿叔叔 2007-10-04 19:17
唱得几好呀

錺_錺① 2007-10-04 19:45
要返屋屋先听到~``

jjj9000 2007-10-04 20:49
不错哦!几好!!!

幸福瞬間 2007-10-05 01:57
期待你再發新作品...唱得幾好...或者試下唱其他人嘅歌...

nichole 2007-10-05 19:43
多謝各位的捧場....

♂风♂ 2007-10-05 21:32
嗯```吾错吾错``` f![xn2T  
把声甘甜```个样一定好靓罗

anomesdia 2007-10-06 14:00
点解听5到?

幸福瞬間 2007-10-07 16:46
Quote:
引用第8楼anomesdia2007-10-06 03:00 AM发表的: K H>Sc3p  
点解听5到?
DapQ}2'_  
2-8YSHlh  
會唔會係網絡問題呀...我呢度都聽到啵...再試下啦...

garnett 2007-10-07 22:23
唱得几好啊!靓女。有无兴趣黎我间唱片公司签约姐

waybar 2007-10-08 01:30
我以前女神唱的歌

幸福瞬間 2007-10-08 03:21
Quote:
引用第11楼waybar2007-10-07 02:30 PM发表的: >oe4mW  
我以前女神唱的歌
~@%(RMJm&  
 C}Rs[  
佢曾經係好多人嘅女神...

吖細 2007-10-08 23:04
眞繫唔講都唔知繫樓G唱噶啵``` 一直以為繫原唱嚟``

title 2007-10-11 21:24
自作多情空遺恨阿

hxw520 2007-10-12 05:58
都唔错哦!支持

nichole 2007-10-19 20:17
Quote:
引用第10楼garnett2007-10-07 22:23发表的: 5 RW@_%C  
唱得几好啊!靓女。有无兴趣黎我间唱片公司签约姐
YQN.Ohtv*F  
*f{ 7  
不敢当...........自娱自乐而已...........

哥哥 2007-10-20 01:24
妳把声咁靓 唱国语歌應该好好听 KCE=|*6::|  

nichole 2007-11-10 00:48
Quote:
引用第17楼哥哥2007-10-20 01:24发表的: 3b e6p  
妳把声咁靓 唱国语歌應该好好听 nZ~kZ |VS  
</,.K`''W  
nQ|GqU\oA  
但係我真係幾鈡意唱粵語歌....

查看完整版本: [-- 自作多情.. --] [-- top --]