查看完整版本: [-- 【粤语搞笑】林敏驄&農夫-我是否你唯一的粉腸(CD Version)[搞怪王嘅老改歌,无厘头,近搞嘢~~~~推荐!!] --]

蓝调粤语 -> Music-音乐讨论区 -> 【粤语搞笑】林敏驄&農夫-我是否你唯一的粉腸(CD Version)[搞怪王嘅老改歌,无厘头,近搞嘢~~~~推荐!!] [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2   3   4   5  >>  Pages: ( 45 total )

忌廉棉花糖 2008-12-15 21:05
0-A@X>6bs  
 0GiL(e|  
+t;j5\HS  
lV<j?I~?Q  
【粤语搞笑】林敏驄&農夫 - 我是否你唯一的粉腸(CD Version)[搞怪王嘅老改歌,无厘头,近搞嘢~~~~推荐!!]
R&s\h"=*  
E. rfS$<1  
v!?>90a  
J$i5A9IUr  
林敏驄 feat. 農夫 – 我是否你唯一的粉腸【CD Version】 SNf*2~uq)  
主唱:林敏驄 feat.農夫 x-s]3'!L  
作曲:林敏驄.HangJai B976{;QvXV  
填詞:林敏驄.HangJai.C君.陸永 {= l 9{K`~  
Y- c_ 2 )  
>I.X]<jI  
歌詞 C&KH.h/N  
*如果有叉燒腸 如果有蝦乾腸 Zo36jSrCL  
如果一檯係食餸 你會揀邊樣.你有幾多香腸 我不敢想像 IqmoWn3  
埋單我會打賞 懶高尚 *.NVc  
笑住唱 但你睇睇我個樣 I)X33X,  
扮沉默 橫掂最終都係傷 搏會囉獎* i!EN/Bd  
我是否你唯一的粉腸最 /=ro$@  
求其話我係 世俗點睇我當平常 :+\B|*T2.L  
我是否你唯一的粉腸* ukRbSJ5a5  
份人係咁笨 任你點將我傷潮 H!dg(d^  
我無非不想太僵 勝了一仗 負了修養 2=xjgK  
REPEAT* elm]e2)F  
個個都想望一望我個樣 望過之後冇乜嘢好想 >`c-Fqk  
任你點唱任你點參詳 照我睇都係非常之平常 '0>w_ge4  
你食蝦腸我食牛腸 唔好迫我食你食緊個樣 +&hd3  
Oh Baby 我係咪你唯一嘅粉腸; (Puag*  
幾時講我知你真正嘅感想 %,G0)t   
係你生命我 可能只係過場 k9?fE  
有頭髮邊個想做笑匠 F2RU7o'f.  
聽一聽阿驄繼續唱
 3]}wZY0  
REPEAT* G4eY}3F7,4  
《我是否你唯一的粉腸》歌词由【忌廉棉花糖】收集整理。 hbv>Jjd  
x*uQBNf=  
E%6}p++  
%) 8 UyZG  
因多次访问后网盘会导致断Link 嘅关系,可能在线会听唔到嘎 7ClN-/4  
PF?tEw_WB  
喜欢嘅话,可回复后进入下载地址
d@-bt s&3  
d'Z  
Quote:
Ks  @  
z<c@<M=Q*  
郑重声明: N v,Yikf  
y0D="2)  
提供的所有音乐作品均是在网上搜集。 0W I3m2i  
任何涉及商业盈利目的均不得使用,否则产生的一切后果将由您自己承担! (},TZ+u  
将不对任何內容负任何法律责任! +WYXj  
该下载內容仅做宽带测试使用,请在下载后24小时內刪除。 I+]q;dF;  
请购买正版,支持正版! 'XHKhpm<  
.A`Q!  
免责声明: 9'|NF<  
c~a:i=y67  
◎ 本人呼吁会员们不要将本站资源用於盈利和/或非法目的。 MxO0#  
◎ 本人亦不承担会员将本站资源用於盈利和/或非法目的之任何后果和/或法律责任。  0"_FQv  
◎ 本版音乐皆从网上搜集转载,不承担任何技术及版权问题。 xi2!__  
◎ 下载连接仅供测试研究用途,请下载后在24小时內刪除,请勿用於商业目的 OZ6g u$ n*  
:Ojsj_Z;;  
Ht Z3n"2  
本部分内容设定了隐藏,需要回复后才能看到

qq214148362 2008-12-15 21:13

hydedvd 2008-12-15 21:36
听吓先啊 ·····呵呵 ·····

a184589654 2008-12-15 21:45
下载落离听先得~

dicksonheng 2008-12-15 21:46
啊聪把声好地

strawman 2008-12-15 21:53
下来听下点先得

jay4345 2008-12-15 21:55

v6hacker 2008-12-15 22:07
好似唔够搞笑

lenway 2008-12-16 16:38
真是好喜欢啊!!

humanho0307 2008-12-16 16:50
甘就要down离听下阿

roger111 2008-12-16 16:59
回番张贴听听先,

sheva7 2008-12-16 17:11
thanks

kingson1986 2008-12-16 17:48
thank u ~~~

fjh.jiahua 2008-12-16 17:56
精舞门k

nicholas6680 2008-12-16 18:04
thank u ~~~

whiskas10 2008-12-16 18:06
HAVE A LOOK

zx_cong 2008-12-16 18:11

manwin 2008-12-16 19:33
下載來聽下先拉..

chenhuiqi 2008-12-17 14:53
thanks for sharing!!!!!!!

shadowcat 2008-12-17 15:01
DOWN落离听先得

bosconet 2008-12-17 15:11
gfdgfdgfdgdfgfdgfd

fossil555 2008-12-17 15:16

keeny 2008-12-17 15:19
听下先~~~~~

ThxCoolTide 2008-12-18 02:21
唔错~!

〖能〗 2008-12-18 20:33
哈哈,很搞笑啊。。

chen7147 2008-12-18 22:10

y81891972 2008-12-18 22:18
我钟意啊~~

7150 2008-12-18 22:21
FAMA I LOVE YOU

zskan 2008-12-18 22:21
谢谢分享

checkpoint 2008-12-18 22:23
睇下大唔大先, 聽講幾搞野下 …… F`u{'w:Hv  
*=2jteG=3.  
uO^{+=;A =  
$%t{O[  (  
_K;rM7  
/(}V!0\?  
1:>RQPXcWv  
yTDoS|B+)  

lclgxy 2008-12-18 22:24

needray 2008-12-18 22:24
好,支持啊。。。~~~

smc2 2008-12-18 22:28
好也当然要支持啦!

ggj1022 2008-12-18 22:35
好想快D听到啊

wenly 2008-12-18 22:37
当然要支持拉

lumxiumen 2008-12-18 22:44
睇过????????

cjxrzl 2008-12-18 22:53
顶啊,好似好点喔!!!!!!!!!!!!

gloriajojo 2008-12-18 22:55
好想听啊~~!

bxian 2008-12-18 23:03
好搞野啊~~~

lwhkobe 2008-12-18 23:04
下嚟听下先

damwong 2008-12-18 23:09
听吓先啊 ·····呵呵

哈哈队长 2008-12-18 23:14
回番张贴听听先,

zing 2008-12-18 23:22
喜欢嘅话,可回复后进入下载地址

woaideshikk 2008-12-18 23:30
听下有几搞先

zgbz 2008-12-18 23:32
听听先

victorguo 2008-12-18 23:33
听吓先啊

yhgj 2008-12-18 23:41
搞掂噶5支持下点得

julianko 2008-12-18 23:47
睇下系米真系甘搞笑,多谢分享

clouding00 2008-12-18 23:51
谢谢分享 JRiuU:=J~`  
下载落离听先

winjie 2008-12-18 23:51
好,支持!

查看完整版本: [-- 【粤语搞笑】林敏驄&農夫-我是否你唯一的粉腸(CD Version)[搞怪王嘅老改歌,无厘头,近搞嘢~~~~推荐!!] --] [-- top --]