查看完整版本: [-- 街头篮球帐号 - 4区的 --]

蓝调粤语 -> 蓝调市场 -> 街头篮球帐号 - 4区的 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

被遗忘的小鱼 2006-10-12 16:50
37级SG p `8 s  
技能全.训练全.一条永久+5抢断的裤..大量衣服.10几个纹身...有数据的... mXRB7k  
[attachment=40667] [w> $QR  
31级的SF....大量职分..2400点卷.. W98i[Q9A7  
[attachment=40669] *xx'@e|<;  
40级的C #a/5SZP Z\  
大量职分..应该学的技/训练能都学了...剩下60点卷... >BR(Wd.  
[attachment=40672] )M,Of Xa  
36级PF ypbe!Y<i]  
技能/训练应该学的都学了.. ''q@>  
[attachment=40674] wxR,OR  
38级PG s>B5l2Q4  
大量职分... 7,U=Qe;  
[attachment=40673] ciFmaM.  
以上全部平价出售....有兴趣的请回帖出价..

戰神1號 2006-10-12 20:33
好吾好玩嫁

被遗忘的小鱼 2006-10-12 20:38
Quote:
下面引用第 1 楼kuugaking2006-10-12 20:33发表的“Re:街头篮球帐号”: { NJ>[mKg  
好吾好玩嫁
{UBQ?7.jE  
依家外挂少左米好玩左咯..不过我都系喜欢旧版..所以吾玩了

戰神1號 2006-10-12 20:59
妳玩到甘高級都吾玩咯;姐喺吾好玩咯..

被遗忘的小鱼 2006-10-12 21:36
Quote:
下面引用第 3 楼kuugaking2006-10-12 20:59发表的“Re:街头篮球帐号”: *v ^"4  
妳玩到甘高級都吾玩咯;姐喺吾好玩咯..
\]A;EwC4C  
D帐号吾系我一个人的,原本就2个一起玩的。。依家渠吾玩了。。所以我都吾玩

bennypower 2006-10-15 03:34
呢個遊戲係5錯~我玩到公測就無玩啦要錢買技能~衣服都要錢~有D遺憾!

学生妹妹 2006-10-15 13:52
我都不爱玩这种游戏的,所以爱莫能助了

乐在其中 2006-10-16 23:22
呢個遊戲係5錯

宾宾囝囝 2006-10-23 20:28
我同6楼一样,我系好中意玩呢种游戏..... D(6x'</>?  
t=rAc yNM  
呵呵....

素人健一㊣ 2006-10-29 17:09
本人都系四区啊!!未见过依几个ID哦!!可能我小上啊!!

花街17號 2006-11-13 11:14
我都有几只号,不过全部都吾上35级

dadaryo 2007-02-16 17:41
我4区都有号喔!不过20几级咋! ai jGz<  
上面D人太高级啦!开始唔好玩啦!初初就几好!

查看完整版本: [-- 街头篮球帐号 - 4区的 --] [-- top --]