查看完整版本: [-- [建议]大家系蓝调咁耐,唔知有冇发现呢个问题? --]

蓝调粤语 -> 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】 -> [建议]大家系蓝调咁耐,唔知有冇发现呢个问题? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

victrar 2006-10-26 23:16
唔知唔知觉系蓝调都蒲咗好耐啰,虽然唔出名...... =ng\ 9y[;D  
蓝调呢个论坛我觉得唔错,不过就系有一样嘢我觉得唔系咁好,就系D表情(发贴时可以用嘅表情)!!!!D表情太捞喇~!!点讲蓝调都系一个粤语论坛,D表情竟然系咁个样,我真系好失望.........其实,可能唔止我一个人系咁谂,睇大家回帖时基本上冇人用表情就知啦~!So,希望版主们可以改进一下呢方面,换D其他嘅表情比我哋用,我建议就系用洋葱头表情(终于讲到重点.....),果D表情真系好Q!!我要讲嘅就系咁多,有乜唔啱嘅请多多包涵! ;D s46M-s  
@@rEs40  
P.S:如果以前有人提过呢方面嘅建议嘅,就当我冇讲过,删咗呢个贴啦........

加利囝 2006-10-26 23:18
嗯..不如试下用葱头公仔噶表情 $ WFhBak8  
例如呢个 Rx. rj~  

kerobee 2006-10-26 23:44
支持啊````而家大多数人都中意用葱头表情```

西瓜刨 2006-10-26 23:46
仲要教埋我地点用先至得喔.

至尊型仔 2006-10-26 23:47
应该改改~

victrar 2006-10-27 00:00
Quote:
下面引用第 3 楼susanao2006-10-26 23:46发表的“”: M]s[ "0O  
仲要教埋我地点用先至得喔.
QBjY&(vY  
我唔系管理员我点教喈........QQ表情我系就成日用佢嘅~!!!

rock709394 2006-10-27 01:13
强烈支持啦~`.... 2?*1~ 5~I  
至憎就系..~`牛!!!偶扛不动....~`

bennypower 2006-10-28 00:38
死罗有人竟然同我林同一个idea哦~支持支持

戰神1號 2006-10-28 20:47
喺吾喺..改改圖片..替換圖片代碼????定喺點????????

查看完整版本: [-- [建议]大家系蓝调咁耐,唔知有冇发现呢个问题? --] [-- top --]