查看完整版本: [-- 唔知系唔系如佢所愿呢 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 唔知系唔系如佢所愿呢 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

ben1628 2020-02-03 23:39
拍拖几个月了,一直以来都迁就你,动不动就话分手,动不动就拉黑我,脾气大到无人有,我去你屋企食饭,我都有帮手吧,仲要成日咁怀疑我,成日查我手机,你以为你真系福尔摩斯再生咩,我一心一意咁对你,从未想过同你分手,连思想上嘅出轨都无,我仲有几张同前女友嘅合照,就话我不忠,结果换来拉黑三天嘅结果,好吧,我把照片删除啦,得啦,不到2日,又话我中意份工多过中意你,又全面拉黑我,真的好无奈,前几日,比佢知道我无讲比你知嘅一D事,只不过系金钱方面嘅问题,又话我骗佢,又拉黑已经三天了,我累了,真的累了,你知道吗?你咁样搞,系度消磨紧我对你嘅激情咋 3mXRLx=0>  
Ufe@G\uyI  
这次,我想如你所愿吧,分就分吧,既然你咁中意玩分手,一于分啦,我会揾到一个对我好嘅女友

gwffw 2020-02-04 03:58
我曾经都有同你差唔多的经历,最后我都系忍受不了分手了,这样太累了!!

飞粤 2020-02-04 09:35
九唔搭八,不知所谓,与论坛毫无关联

kissyou511 2020-02-04 09:50
对方安全感唔够,想要伴侣多一点关注。     

waterboy584 2020-02-04 11:07
分咯,这样太累了

dashgd678 2020-02-04 11:43
从你甘讲  对方应该好年轻  好幼稚 需要经过感情的毒打

坤吇 2020-02-04 15:18
对尼种人,唔可以太用心,

77310 2020-10-06 15:00
觉得唔舒服就分吧,人生路漫漫

wjjo32 2020-11-09 12:09
睇你有幾鍾意佢。如果超級鍾意你預作認命。如果唔係好鍾意你要諗下佢喺唔喺真喺適合你。如果溝通到嘅話攤開嚟傾。如果有心結婚。一定要解決咗去。

请留意对方系唔系人格障碍。如果系,冇得医。

hehuaxu 2022-03-20 20:10
拍拖何必咁认真,训过就算啦,可以的话,就继续训落去,五啱就继续换咯,无需太多心理折磨

查看完整版本: [-- 唔知系唔系如佢所愿呢 --] [-- top --]