查看完整版本: [-- [紀念616][多啦A夢劇場版38部][多語言版]已更新网盘连接 --]

蓝调粤语 -> 粤语动漫-BT下载 -> [紀念616][多啦A夢劇場版38部][多語言版]已更新网盘连接 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

zyxkidd 2020-06-16 20:54
链接:https://pan.baidu.com/s/1dZFX5DZA8tGjQvViloRF4g F|`Hm  
提取码:88fw 1 s\Wtw:  
屌【www.canton8.com不良信息过滤】爛化嘿,邊嘿個投訴撚去投訴呀,系唔系鳩毛長過鳩性生活唔協調呀?以前我分享杜文澤網信辦都打過電話黎,分享叮當仲使撚驚投訴? [ |v][Hwv  
%7hrk  
C2!|OQ9A2  
    一共38部,上年發過帖,又系一班人叫做網盤資源,調理農務蘭花系你用迅雷下載唔到,怪我轉嘅資源唔得,含得撚橡皮糖啦。睇多D技術貼啦,就算用迅雷一撚樣可以下載,照舊系粵臺國日英客家話多語言版。 B.=FSow  
[attachment=714913]

leeehom 2020-06-16 21:26
个个文件都大到爆炸,告辞!!!

广州秋哥 2020-06-16 22:00
616是什么意思?

csp830 2020-06-17 01:44
提取码错误

猎击王 2020-06-17 09:08
多谢分享!

leozeng 2020-06-17 09:30
搵只硬盘都唔够你玩咯,咁大嘅d文件

飛囡 2020-06-17 19:00
已经失效了,能补档吗?楼主

飛囡 2020-06-17 21:43
Quote:
引用楼主zyxkidd于2020-06-16 20:54发表的 [紀念616][多啦A夢劇場版38部][多語言版] : 8$Y9ORs4  
链接:https://pan.baidu.com/s/1UNgL4G2j9O6cIJ031D7dDw :P0mx   
提取码:ow1j SSMHoJGm  
    一共38部,上年發過帖,又系一班人叫做網盤資源,調理農務蘭花系你用迅雷下載唔到,怪我轉嘅資源唔得,含得撚橡皮糖啦。睇多D技術貼啦,就算用迅雷一撚樣可以下載,照舊系粵臺國日英客家話多語言版。 `*1p0~cu  
[attachment=714913]
               mrtb*7`$  
kc`Tdn  
楼主,麻烦补一下,今天先第二日,失效了,唔该晒你。

dgass 2020-06-17 22:06
楼主,麻烦补一下,今天先第二日,失效了,唔该晒你。

kshn9999 2020-06-17 22:55
题外话,请问楼主有冇宫崎骏(吉卜力)粤语版电影合集?求分享

fatlam 2020-06-18 18:29
多谢楼主分享啊!永远支持你!

zyxkidd 2020-06-18 19:20
Quote:
引用第9楼kshn9999于2020-06-17 22:55发表的  : O3kA;[f;  
]~3V}z,T*  
宫崎骏好野啦,新海誠都有啦,唔使講宫崎骏啦,只有原盤350幾G,分享唔到。

飛囡 2020-06-18 20:49
唔该晒,楼主

jian82889 2020-06-19 09:48
感谢分享

jian82889 2020-06-19 09:50
Quote:
引用第9楼kshn9999于2020-06-17 22:55发表的  : 0n{=%Q  
E~"y$Fqe  
你百度搜索精品烧包网,系里面再搜索宫崎骏,就会有全集BT文件

kshn9999 2020-06-20 11:06
Quote:
引用第11楼zyxkidd于2020-06-18 19:20发表的  : b d!Y\OD  
7-fb.V9  
宫崎骏好野啦,新海誠都有啦,唔使講宫崎骏啦,只有原盤350幾G,分享唔到。
&Au@S$ij  
我加你网盘号方唔方便,就算一集一集传都冇问题噶

kshn9999 2020-06-20 11:09
Quote:
引用第14楼jian82889于2020-06-19 09:50发表的  : jAlv`uB|G"  
|+D!= :x  
你百度搜索精品烧包网,系里面再搜索宫崎骏,就会有全集BT文件
.HABNPNg(  
我试过搜搜唔到不如发链接来?

dong1976 2020-06-20 18:11
不压缩下,确实没人敢要

haha1020 2020-06-20 18:48
确实好大哦,百度盘又慢,纯支持了

ccw 2020-08-18 21:56
請問有1999年的大長版嗎

catsai123 2020-09-23 16:26
点解冇咗1999果部宇宙漂流记

catsai123 2020-09-23 17:01
还有三个压缩文件密码多少,大雄與銀河超特快列車 ,發條都市冒險記 ,创世日记。冇解压密码

kk5627 2020-10-24 16:22
后面三个压缩的文件有密码?密码是喺咩!

查看完整版本: [-- [紀念616][多啦A夢劇場版38部][多語言版]已更新网盘连接 --] [-- top --]