查看完整版本: [-- 已过期 --]

蓝调粤语 -> Anime-动漫讨论区 -> 已过期 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

13824534383 2022-07-01 12:17
已过期

gpw123 2022-07-01 14:42
哇。好劲抽!!!

xqxworks 2022-07-01 16:16
多谢大佬。多谢论坛!!!!!!!!!

87252107 2022-07-01 17:08
多谢大佬分享

luzhutang 2022-07-01 21:06
多谢大佬分享

tanterry 2022-07-02 19:09
俾个七大罪1季你补齐一下!! Re[x$rw  
DHI %R<  
「七大罪1」等文件 https://www.aliyundrive.com/s/f32Rvj5vUhf N*^iOm]Y  
点击链接保存,或者复制本段内容,打开「阿里云盘」APP ,无需下载极速在线查看,视频原画倍速播放。       

ljp0083 2022-07-04 15:09
多谢晒~现在就阿里可以免费不限速

misugijun 2022-07-10 23:12
支持你!!!!!!!!!!!

kofsfans04 2022-07-20 22:47
又话有小丸子?在哪?

xqxworks 2022-07-21 09:33
今日得闲,入来多谢大佬+1         

13824534383 2022-07-21 11:35
Quote:
引用第8楼kofsfans04于2022-07-20 22:47发表的  : {s{ b nU  
又话有小丸子?在哪?
',_E;(  
刚放上去了

rrr123456rrr 2022-07-24 20:59
感谢楼主无私奉献!

rrr123456rrr 2022-07-24 21:25
响喱度揾翻晒小学鸡时代嘅童年回忆啊!

kelvin819 2022-07-26 10:43
简直完美,谢谢楼主!

dsvinson 2022-07-26 13:38
有无超时空少年粤语版呀?     

roger1011 2022-07-27 11:26
多谢分享 谢谢!!龙珠有没有打魔人布欧粤语啊?

qweqweqwe 2022-07-27 14:43
简直完美,谢谢楼主!

sankely 2022-07-31 04:08
多谢分享,感激不尽, 得闲可以慢慢煲

rrr123456rrr 2022-07-31 08:57
一直将喱个收藏住,等更新

小纯洁 2022-07-31 09:19
谢谢分享,楼主万岁

pkoicq 2022-08-01 12:00
很优秀,你真好人,感谢你!!

温暖日子 2022-08-24 20:59
感谢楼主的分享,大好人

zeroexe0123 2022-08-25 14:21
LZ真系几识偷龙转凤哦~~!下次有乜新资源你发啊,吾好转人地咖啦~!   

闷闷好好 2022-08-25 14:37
楼主,有无浮游泉大冒险

sssider 2022-08-25 17:39
冇得顶!!!

c455202443 2022-08-25 17:59
我阿里雲冇容量,得百度雲有

tim_ng 2022-08-25 20:06
唔够容量

13824534383 2022-08-27 23:53
里面没有的大家可以发上来

opmuf1 2022-09-15 23:20
来晚啦,该分享已失效

annice 2022-09-23 02:02
楼主同志爱到你晕

xqxworks 2022-10-11 17:10
再次多谢大佬,辛苦嗮!!!!

13824534383 2022-10-20 10:29
因为动了别人的蛋糕所以关闭连接。

rrr123456rrr 2022-10-20 12:44
Quote:
引用第31楼13824534383于2022-10-20 10:29发表的  : ZQN%!2  
因为动了别人的蛋糕所以关闭连接。
zy\R>4i'#Q  
;NPbEPL[5  
哥仔,喱种唔喺叫动咗别人蛋糕,, HlgkW&}c^  
而喺人哋嘅劳动成果没被尊重啊,, LEJn 1  
注明一下出处,讲声多谢,有咁难咩????讲声多谢又唔洗钱嘅,,,,

zeroexe0123 2022-10-20 12:49
Quote:
引用第32楼rrr123456rrr于2022-10-20 12:44发表的  : 9 lH00n+'  
U%4 s@{7  
b75en{aDi*  
哥仔,喱种唔喺叫动咗别人蛋糕,, %(d0`9  
而喺人哋嘅劳动成果没被尊重啊,, $guaUe[x  
注明一下出处,讲声多谢,有咁难咩????讲声多谢又唔洗钱嘅,,,,
R.)w l  
w<$0n#5  
sV$Zf `X)  
多谢你明白,但系已经心淡~~!所以,如果你要片,我建意你去公仔箱稳啦,因为蓝调已经太少人会真系分享~~!转咖多,但转得咖质量~~~! wdLlQD  
~`!{5:v  
有首发、独占,都已经转晒系大神级咖群里面互相分享,系互相分享,而且吾收钱咖,果D大神~! ",>,t_J  
衣度发D二维码吾好信啊~~!你有机会认识下D大神级咖啦, f@aFs]xV  
我就吾系大神,吾推荐啦~!

rrr123456rrr 2022-10-20 13:32
Quote:
引用第33楼zeroexe0123于2022-10-20 12:49发表的  : +H6 cZ,  
/~}<[6ZGCY  
h:~ 8WV|  
Nny#}k Bt  
多谢你明白,但系已经心淡~~!所以,如果你要片,我建意你去公仔箱稳啦,因为蓝调已经太少人会真系分享~~!转咖多,但转得咖质量~~~! Gid 6,J  
^7-l<R[T  
.......
S0jYk (  
xt=ELzu$  
我一个80初嘅80后,都40岁咯,睇住粤语被消亡,小学禁讲粤语,D小朋友已经唔讲粤语,要么就唔咸唔谈,其实好心痛。 [ *W l=  
没粤语节目传播一下,粤语就只会更快消失。。。 #8sv*8&  
6< @F  
你不如申请去做版主,,, W*.6'u)9  
一来你一直有制作,肯定喺可以为论坛作贡献架,  ie4BE'  
二来你既然睇倒论坛有喱D现象,做版主,亦都可以有机会改变下论坛

llx6991 2022-10-20 18:41
个人问题唔钟意可以唔体,其他人钟意啊,希望可以重新开帖

zeroexe0123 2022-10-20 19:33
Quote:
引用第35楼llx6991于2022-10-20 18:41发表的  : 3.E3}Jz`  
个人问题唔钟意可以唔体,其他人钟意啊,希望可以重新开帖
b5t:" >wC  
ZJ'Tb<fP  
我建意你分享,睇你系阿里云维护期间点分享?

13824534383 2022-10-21 12:23
我会里面的资源整理一下全部转换格式去掉其他语言只有粤语重新发布,过几天阿里云能发布后就放上来。里面的那个凉宫春日的忧郁我已经删除了,拿了你的东西唔好意思。

leozeng 2022-10-21 12:33
我支持你重新发布链接     

rrr123456rrr 2022-10-21 14:00
Quote:
引用第37楼13824534383于2022-10-21 12:23发表的  : wLOS , =  
我会里面的资源整理一下全部转换格式去掉其他语言只有粤语重新发布,过几天阿里云能发布后就放上来。里面的那个凉宫春日的忧郁我已经删除了,拿了你的东西唔好意思。
3w$Ib}7   
E-"b":@:  
都没人要你删除,, C*&FApG  
其实就只不过喺讲声 多谢,咁简单两个字就解决咗嘅事,何必要简单问题复杂化。。 I_ 3{i`g  
你哋喺米90后,00后??讲声多谢喺觉得难为情吖??定喺觉得有耻辱感呢?? X].Igb)2  
我一个80后今年都40咯,,由细到大我出街做任何事,接受任何服务,对人讲声多谢,唔该晒,几乎是日日都发生嘅事,随口都要讲嘅说话 SnFAv7_  
咁惜字如金,我真喺服咗你哋。。。

hidewong 2022-10-21 14:35
谢谢楼主啊,想回看小时候的动画

rrr123456rrr 2022-10-21 14:45
Quote:
引用第37楼13824534383于2022-10-21 12:23发表的  : B(qwTz 51  
.y^T 3?}I  
c'&\[b(m  
建议你响发布嘅帖度,注明一下当中有收集资源,向原资源者讲声多谢,知道名就提下名,唔知道就概括咗啦。  YW'l),Z  
其实多D人存落D资源喺好事,网盘唔稳阵,话唔定边一日要抓版权,所有资源就灰飞烟灭。。。 OoOr@5g  
个人又唔可能有咁多空间,如果大家都用各种方式各自保存一D,日后丢失咗都可以拿翻出来再分享啊。。。 3&"+)*/ m  
thrv_ ^A  
和气生财,都喺粤语人,同声同气啊!

遁去的一 2022-10-21 14:52
感谢分享!支持

13824534383 2022-10-21 15:13
Quote:
引用第39楼rrr123456rrr于2022-10-21 14:00发表的  : t)^18 z  
KAR **Mp+  
= sh3&8  
都没人要你删除,, 1}"Prx-  
其实就只不过喺讲声 多谢,咁简单两个字就解决咗嘅事,何必要简单问题复杂化。。 v/~Lfi  
你哋喺米90后,00后??讲声多谢喺觉得难为情吖??定喺觉得有耻辱感呢?? rkWiGiisM  
.......
6< {XwmM  
我已经道歉了

zeroexe0123 2022-10-21 15:43
Quote:
引用第41楼rrr123456rrr于2022-10-21 14:45发表的  : )bl^:C  
f=T&$tZ<  
%%qg<iO_  
建议你响发布嘅帖度,注明一下当中有收集资源,向原资源者讲声多谢,知道名就提下名,唔知道就概括咗啦。 :[!b";pR  
其实多D人存落D资源喺好事,网盘唔稳阵,话唔定边一日要抓版权,所有资源就灰飞烟灭。。。 )kvrQ6  
个人又唔可能有咁多空间,如果大家都用各种方式各自保存一D,日后丢失咗都可以拿翻出来再分享啊。。。 (=t41-l  
.......
E5 uk<e_  
ZfnJ&H'  
Y20T$5{#  
对,标注一下会好点~!分享左就分享下去算,反正我重制左高清版~私人享用 ~!

zeroexe0123 2022-10-21 15:49
Quote:
引用第43楼13824534383于2022-10-21 15:13发表的  : .'zcD^  
9a0|iy  
我已经道歉了
zCI.^^<?  
V*H7m'za  
我接受道歉,你要分享就分享吧,我也不介意,但最好标注一下出处或者向首发的人道谢也是礼貌~~! m\@q2 l-  
还有,我想提配一下你~~!皇家双妹唛(逮捕令)第一季的第一集和第二集,录的时候改错名,两集调转了~~! g-DFcwO,V  
ChRCsu~  
如果你要,我还可以“魔神英雄传”1至3季的粤语版你~!是由这里的群友fzy23分享的,我重新整理过,加了OVA国语版。  R/Te ;z  
V~]&1  
这算是和解礼物吧~! DH!_UV  
等阿里云维护完我才给你吧~!

fzy23 2022-10-21 17:12
Quote:
引用第45楼zeroexe0123于2022-10-21 15:49发表的  : #D .hZ=!  
e|eWV{Dsz  
m(CAXq-t  
我接受道歉,你要分享就分享吧,我也不介意,但最好标注一下出处或者向首发的人道谢也是礼貌~~! >(C5&3^  
还有,我想提配一下你~~!皇家双妹唛(逮捕令)第一季的第一集和第二集,录的时候改错名,两集调转了~~! Y} crE/  
u+qj_Ej  
.......
*&tv(+P  
我想问你有无忍者乱太郎第二十四季,我之前见到论坛有人连载的,但那个人又话唔更新,所以好想揾二十四季,有的话可以发出来吗?多谢晒!

opmuf1 2022-10-21 17:58
支持你重新发布链接

zeroexe0123 2022-10-21 21:34
Quote:
引用第46楼fzy23于2022-10-21 17:12发表的  : |[X-i["y  
1ZO/R%[  
我想问你有无忍者乱太郎第二十四季,我之前见到论坛有人连载的,但那个人又话唔更新,所以好想揾二十四季,有的话可以发出来吗?多谢晒!
Ti$_V_  
pZ5eGA=  
lf}%^od~6  
乱太郎 没收开,因为太长,而且只有第一季好睇,我只收真人版~!

13824534383 2022-10-24 16:55
重新发布了,现在有160多部,还有几十部在处理中。

查看完整版本: [-- 已过期 --] [-- top --]