查看完整版本: [-- [BT][海贼王][0001-0819集内嵌字幕][AVI]&[MKV][粤语] --]

蓝调粤语 -> 粤语动漫-BT下载 -> [BT][海贼王][0001-0819集内嵌字幕][AVI]&[MKV][粤语] [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

hudawei 2022-09-02 00:25
因某人网盘下载唔到,要求做种,只好上来重新做过一个种子(也是因为之前的贴过了180天不能回复的缘故),上传做种!记得用bitcomet1.97先好下载哦! 8K:y\1  
温馨提示:本人喺呢度讲一句先,如果你系用bitcomet1.97或以上嘅版本,才可以连接到本人,因为我会拒绝其他版本以及其他软件,否则下载唔到唔好搵我!如图 vHyC;4'  
云盘: ~;l@|7wGz  
阿里云盘:0001-0516(AVI格式) 0517-0819(MKV格式) hQYL`Dni  
「海贼王粤语」https://www.aliyundrive.com/s/42sK4hQgrpJ 提取码: 2q7y w65K[l;2  
点击链接保存,或者复制本段内容,打开「阿里云盘」APP ,无需下载极速在线查看,视频原画倍速播放。 K^1oDP  
oI }VV6vO  
百度云盘:0001-0516(AVI格式) 0517-0819(MKV格式) 0 ?s|i :  
链接: https://pan.baidu.com/s/14KLwkdk76-l2NGQBrFckfw 提取码: qppm 复制这段内容后打开百度网盘手机App,操作更方便哦 OLyf8&AU@  
} Yb[   
迅雷云盘:0001-0516集(AVI格式) 0517-0819(MKV格式) B<5R   
链接:https://pan.xunlei.com/s/VN-1BKFyxPGEI5G8s--s4TCbA1 yA)/Q Yge  
提取码:dtck Q# ~Q=T'<  
复制这段内容后打开手机迅雷App,查看更方便

hudawei 2022-09-02 08:37
拒绝你一小时先,版本不是1.93,一小时继续会连上,到时不是1.93就拒绝24小时!

听风的哥 2022-09-02 10:34

kaiou 2022-09-02 11:43

rollingstar 2022-09-03 10:45
百度提示已被取消分享

hudawei 2022-09-03 16:49
Quote:
引用第4楼rollingstar于2022-09-03 10:45发表的  : ?Y`zg`  
百度提示已被取消分享
u[`v&e  
百度链接已经更新咗!

布仑见 2022-09-04 22:43
几时续播820

a72976 2022-09-04 22:54
其实,4:3之外的压制,还是黑色好。。。 _SF!T6A  
不知道有没有人设计软件,可以左右自己自由拉黑边。。。。跟关窗口左右原理差不多

hudawei 2022-09-04 23:44
Quote:
引用第6楼布仑见于2022-09-04 22:43发表的  : 1HXlHic  
几时续播820
Cji#?!Ra?  
呢个问题要问viutv了!

81847331 2022-09-08 15:31
多谢啊,迅雷

hudawei 2022-09-08 19:03
Quote:
引用第9楼81847331于2022-09-08 15:31发表的  : ]g7HEB.Y  
多谢啊,迅雷
}RDb1~6C  
唔使客气!

h2ofish 2022-09-26 23:56
求求liu留种.求求liu留种.求求liu留种.求求liu留种.求求liu留种.

10018940 2022-09-27 10:50
点解下唔到嘅? [attachment=783842]

hudawei 2022-10-02 22:39
Quote:
引用第11楼h2ofish于2022-09-26 23:56发表的  : 1uY3[Z9S  
求求liu留种.求求liu留种.求求liu留种.求求liu留种.求求liu留种.
0~:e SWz=  
如果你要下载,我就重新做过一个种子上来啦,之前嗰一个我嘅bitcomet删除咗了因为好多日都冇人下载啊!

hudawei 2022-10-02 22:42
Quote:
引用第12楼10018940于2022-09-27 10:50发表的  : '[n)N@h  
点解下唔到嘅? [attachment=783842]
\kfcv  
下载唔到系正常的,因为我都停坐冇做种,而且呢段时间好少上来睇留言,仲有嗰排喺度做拳皇14.15嘅种子,所以冇睇海贼王呢边嘅,我稍后重新发个一个新种子上来,到时你再下载!

亚洲无码 2022-10-03 00:34
网盘全部都失效了

hudawei 2022-10-03 00:58
Quote:
引用第15楼亚洲【www.canton8.com不良信息过滤】于2022-10-03 00:34发表的  : 3{2^G@j  
网盘全部都失效了
b0~H>cnA  
网盘唔发了,BT种子已经重新上传!

hudawei 2022-10-03 09:32
新的一天,开始做种,上传够10GB,我就将q贼(完全唔上传的混蛋)同雷狗拒绝24小时!

hudawei 2022-10-03 10:09
今日大部分时间都系做呢一个种子,偶然中途可能休息片刻!

静静爱彬彬 2022-11-10 11:36
求百度链接~求百度链接~求百度链接~求百度链接~求百度链接~求百度链接~

hudawei 2022-11-15 23:51
Quote:
引用第19楼静静爱彬彬于2022-11-10 11:36发表的  : :{TmR3.  
求百度链接~求百度链接~求百度链接~求百度链接~求百度链接~求百度链接~
gL[1wM%?  
百度云盘好似和谐了,我上传过好多次,好快就唔得了,迅雷云盘可以冇?

jiawei35050 2022-11-16 10:53
谢谢分享,但系配音效果好差!

hudawei 2022-11-16 21:52
Quote:
引用第21楼jiawei35050于2022-11-16 10:53发表的  : g "K#&  
谢谢分享,但系配音效果好差!
^.Ih,@N6  
系噉样架,将就一下吧,嘻嘻

hudawei 2022-12-09 08:35
见仲有人喺度下载,上来补下种先!

查看完整版本: [-- [BT][海贼王][0001-0819集内嵌字幕][AVI]&[MKV][粤语] --] [-- top --]