查看完整版本: [-- 已过期 --]

蓝调粤语 -> 直下-动漫 -> 已过期 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2   3  >>  Pages: ( 3 total )

13824534383 2022-09-13 11:23
已过期

13824534383 2022-09-13 11:25
之前连接已过期,现在重新发布。

applefatzi 2022-09-13 11:48
多谢分享!!

rrr123456rrr 2022-09-13 12:03
喱位兄弟帮我揾翻唔少童年回忆,,, p_gA/. v=  
可惜就是仲未有最老嘅果部 忍者乱太郎,我默默等待着...

ca17173 2022-09-13 15:53
多谢呢位老友嘅分享,相当优秀,期待更多更新

ca17173 2022-09-13 16:00

hehuaxu 2022-09-13 21:21

doublelady 2022-09-13 23:14
顶起,正啊

liuzhiwen06 2022-09-15 17:12
真的非常感谢,作为一个80后,来一波回忆杀。

xxxcatman 2022-09-18 08:45
全部下载要多大硬盘?

cz1404 2022-09-22 17:38
多谢分享!!

tse 2022-09-22 19:00
如果係电视台录影版就爽啰

gvwdgfa00 2022-09-28 21:18
多谢分享!!

sandzxj 2022-10-02 04:21
请问有没有 魔神英雄传1和2?

kenmarco 2022-10-02 08:50
多谢大佬分享经典

nicky168 2022-10-02 11:12
多谢大佬分享经典

q6582236 2022-10-02 11:28
多谢大佬分享经典,可惜都系无我稳遍全网都稳唔到伽   GS美神

tomato5200 2022-10-03 10:07
满满回忆,谢谢了

mouthchen 2022-10-05 19:28
楼主好野  好多回忆啊  呢堆资源太难得啦  多谢楼主

13824534383 2022-10-20 09:53
因为动了别人的蛋糕所以关闭连接。

rrr123456rrr 2022-10-20 10:29
Quote:
引用第19楼13824534383于2022-10-20 09:53发表的  : #dHr&1 (  
因为动了别人的蛋糕所以关闭连接。
'lxLnX  
(_s;aK  
有人想拿免费资源卖钱??? H U:1f)a a  
喱D人搞搞下会搞到以后大家都没嘢睇,反正我喺唔会俾钱买,情愿唔睇都唔买 ! Zno[R  
粤语资源其实就剩我哋喱班广东嘅80后响度支持,,, M\9at\$  
依家嘅小朋友连粤语都唔识讲喇,讲句难听嘅,以后粤语都几乎肯定会消亡, &qNP?>C!=  
就剩香港嘅节目能够传播下,顶一下喇,, i<'{Y  
拿来卖钱嘅人,正扑街~~~

zeroexe0123 2022-10-20 10:32
Quote:
引用第20楼rrr123456rrr于2022-10-20 10:29发表的  : 5JO[+>  
Fsnw3/Nr  
;Gjv9:hUn  
有人想拿免费资源卖钱??? ~l;yr @  
喱D人搞搞下会搞到以后大家都没嘢睇,反正我喺唔会俾钱买,情愿唔睇都唔买 We[<BJ o4  
粤语资源其实就剩我哋喱班广东嘅80后响度支持,,, 9 vB9k@9  
.......
7yo|ie@S  
E6,`Ld;c[  
卖你条命啊?你甘店,你发啊?收人地资源连回个贴都吾识 7~nIaT  
仲要转人地咖资源当自己咖,连出片有没问题,有没少几集都吾验,你吾问下距?

13600452310 2022-10-20 11:13
不见下载连接

rrr123456rrr 2022-10-20 11:22
Quote:
引用第21楼zeroexe0123于2022-10-20 10:32发表的  : [{hLF9yPx  
dL1~]Z y  
P58\+9d_  
卖你条命啊?你甘店,你发啊?收人地资源连回个贴都吾识 s98: *o3  
仲要转人地咖资源当自己咖,连出片有没问题,有没少几集都吾验,你吾问下距?
6|Ba  
DR.3 J`?K  
你唔好条命条命住先。。。我确实唔清楚佢关帖原因,,, tXssejiE%  
既然你知道,点解你唔响度回帖谴责佢,,, jEC'l]l  
你大声讲出来,大家知道先可以阻止佢,你闹错对象。。。  9OrA 9r  
7AZ5%o  
转人嘢,出于对别人嘅尊重都应该注明一下 6Y0/i,d*  
唔好令到大家以后都唔愿意再发资源,,毕竟大家都喺无偿嘅,唔喺应份,, ?7rmw y\  
{jj]K.&  
礼貌一下喺人品!!!

zeroexe0123 2022-10-20 11:25
Quote:
引用第23楼rrr123456rrr于2022-10-20 11:22发表的  : )W_ Y3M,  
:X1`wBu  
xEd#~`Jmr  
你唔好条命条命住先。。。我确实唔清楚佢关帖原因,,, mI{CM: :  
既然你知道,点解你唔响度回帖谴责佢,,, "B_5Y&pM`  
你大声讲出来,大家知道先可以阻止佢,你闹错对象。。。 Zq2H9^![y~  
.......
g7E`;&f  
ONg<  
甘你吾问下果LZ?转人地资源前有没礼貌甘回贴讲声“多谢”啊? ~m,mvRS  
而且我录片,我转片,距做左D乜啊?你可以叫距下载新发果部“勇者、辭職不幹了” 系百度网盘下载完再上传到阿里云分享比人啊? MY0[Oq cm=  
距连甘简单咖事都吾做,一句"吾该"都没讲,意距名意发出呢,当系自己功劳~~!甘又点啊?里面有好多部片都系我用我自己咖电脑、网络,系百度网盘下载,其它在线网在线录制,转格式,压缩再上传~!一上传,距一叫都没,直接转自己网盘就发布,甘乜心态啊? +oxqS&$L  
用人地咖资源,挣取自己咖名誉感?甘又系乜啊?

zeroexe0123 2022-10-20 11:41
Quote:
引用第23楼rrr123456rrr于2022-10-20 11:22发表的  : m%BMd  
-7C=- \]  
(AyRs7Dkn  
你唔好条命条命住先。。。我确实唔清楚佢关帖原因,,, Z.cG`Km*  
既然你知道,点解你唔响度回帖谴责佢,,, #U6/@l)  
你大声讲出来,大家知道先可以阻止佢,你闹错对象。。。 93zlfLS0  
.......
j,gM+4V^  
7+A-7ci  
而且好似距甘样,最多又去其它论坛又发过~~!睇距都吾识压片、录片,转人地咖片刷存在感果种人~~! _S%OX_UMn^  
我都吾系第一次比人盗发片咖啦~!试过电影 都比人盗去公仔箱果边,仲要成个连接直接盗,真系人材~~!我关连接,距又关果种 \k$]GK-  
衣个LZ就转人资源吾验片,原封不动甘转,少几集又吾识,个名改错又吾识~!又系人材一个~~!

cow126 2022-10-20 11:48
多谢分享

rrr123456rrr 2022-10-20 12:08
Quote:
引用第24楼zeroexe0123于2022-10-20 11:25发表的  : J;dFmZOk  
XLT<,B}e  
1wt]J!hgV  
甘你吾问下果LZ?转人地资源前有没礼貌甘回贴讲声“多谢”啊? "5K: "m  
而且我录片,我转片,距做左D乜啊?你可以叫距下载新发果部“勇者、辭職不幹了” 系百度网盘下载完再上传到阿里云分享比人啊? {'%=tJ[YX  
距连甘简单咖事都吾做,一句"吾该"都没讲,意距名意发出呢,当系自己功劳~~!甘又点啊?里面有好多部片都系我用我自己咖电脑、网络,系百度网盘下载,其它在线网在线录制,转格式,压缩再上传~!一上传,距一叫都没,直接转自己网盘就发布,甘乜心态啊? [qB=OxH?  
.......
1YxI q565  
,fn=%tiUk  
哦,D片喺你制作贡献出来嘅! 7Z_iQ1  
兄弟,你放心,我撑你。。。 l<+k[@Vox  
但喺你要讲出来, 唔喺没人知, sTDBK!9I  
我会帮你【www.canton8.com不良信息过滤】7佢。。

zeroexe0123 2022-10-20 12:44
Quote:
引用第27楼rrr123456rrr于2022-10-20 12:08发表的  : =RA6p  
_PF><ODX2  
DVd /OU  
哦,D片喺你制作贡献出来嘅! 0U'r ia:$  
兄弟,你放心,我撑你。。。 y06 2/$*$  
但喺你要讲出来, 唔喺没人知, j*"s~8u4  
.......
<Vim\  
SzgVvmM}  
6x0>E^~  
你要明白,乜叫做心淡,我明白你点解要撑距,因为没人分享,点收片睇啊? 4.8,&{w<m  
但系你要明,分享之前,边个录片,边个压片? F3q5!1  
片我有份制作,我录错边部,录少边部,我知咖~!我分享都一样只为一句“多谢“ (ZYOm  
同个LZ一样刷下存在感姐~!但系衣个蓝调网越搞越差,”回贴可见“系回乜存在衣个功能?你念下都知啦 hf[K\aAk  
申手党都算啦,仲要直接转人地个连接当自己资源分享,或者转左人地咖资源,简简单单验一下片呢?都吾做,真接分享当系自己收集到咖好野~~! (\j<`"n  
甘原创咖人会点念啊? I ; _.tG  
如果我系为钱,我学bilibili果个叫”飞鸟真“系上面卖片,只系分享个开头就得啦! =GF+ hM/~  
我使乜系个论坛直接发个连接出呢比人啊? bpkn[K"(  
eMs`t)rQ  
衣度发片,没钱咖~! m#Cp.|>kP4  
f: R h9  
你问问个LZ系乜心态先?简单一句多谢,距有没讲过?距收左我好多部片咖~! ?NL2|8  
而且距只系距衣个贴话有乜缺片,请在“这里”分享补回~!这里系乜意思?吾系人地个贴啊!我没系衣度比个片距咖~!

rrr123456rrr 2022-10-20 12:59
Quote:
引用第28楼zeroexe0123于2022-10-20 12:44发表的  : C oaqi`v4T  
 *q^'%'  
'&"7(8E} *  
&rn,[w_F[  
你要明白,乜叫做心淡,我明白你点解要撑距,因为没人分享,点收片睇啊? M?,;TJ7Gd  
但系你要明,分享之前,边个录片,边个压片? 3yTBkFI!  
.......
{ Z|C  
@y,p-##e  
我唔喺撑佢,我喺撑你啊 w(vf>L6(  
你可唔可以睇清楚D啊。。。

boyce 2022-10-20 23:04
晕,我喜欢,不要理会那些网友,动漫友才是最重要的!

defender 2022-10-20 23:20
多谢大佬分享经典,其实粤语动画已经买少见少的了,重要搞的甘的野!分享先知粤语的配音精髓,的国语配音真是配到好似机器人甘,听到就火滚。

13824534383 2022-10-21 12:25
我会里面的资源整理一下全部转换格式去掉其他语言只有粤语重新发布,过几天阿里云能发布后就放上来。里面的那个凉宫春日的忧郁我已经删除了,拿了你的东西唔好意思。

13824534383 2022-10-21 12:43
Quote:
引用第25楼zeroexe0123于2022-10-20 11:41发表的  : cM55 vVd  
*QrTZ$\C  
l!`m}$  
而且好似距甘样,最多又去其它论坛又发过~~!睇距都吾识压片、录片,转人地咖片刷存在感果种人~~! z8gp<5=  
我都吾系第一次比人盗发片咖啦~!试过电影 都比人盗去公仔箱果边,仲要成个连接直接盗,真系人材~~!我关连接,距又关果种 WhkE&7Gk  
衣个LZ就转人资源吾验片,原封不动甘转,少几集又吾识,个名改错又吾识~!又系人材一个~~!
f1Rm9``  
u!t'J +:  
我唔系唔识转换系未转得过黎,因为太多。里面大部分都转了格式和去掉其他语言的是我自己转的,你那部凉宫春日的忧郁我只是还没有整理,因为我是转传到我网盘上的所以没留意放在系发布文件夹里面。阿里云是只要放发布文件夹就会在发布里面见到所以系我唔好。

bill935hk 2022-10-21 14:06
满满回忆,谢谢了

boyce 2022-10-21 23:05
兄弟,不要放弃,快快重开,我爱你

zeroexe0123 2022-10-21 23:57
Quote:
引用第33楼13824534383于2022-10-21 12:43发表的  : XWK A0  
,;UVQwY  
%h3CQk  
我唔系唔识转换系未转得过黎,因为太多。里面大部分都转了格式和去掉其他语言的是我自己转的,你那部凉宫春日的忧郁我只是还没有整理,因为我是转传到我网盘上的所以没留意放在系发布文件夹里面。阿里云是只要放发布文件夹就会在发布里面见到所以系我唔好。
tM~R?9OaJ  
+ -U7ogs  
FLi)EgZXt  
你都系重新整理下啦,好多片自己未睇过,我都吾敢乱发布~~!我录错集数都试过 &g|-3)A  
你要发布分享系好事,只因有人不怀好心意去收集再变卖~! !5pnl0DK*  
好多人都吾喜欢比人盗用自己咖片~~! -$t#AYKz  
我已经吾系第一次比人盗片,比人更变态,以其它用途咖转发,我都试过~~!就系电影区 Rs7=v2>I  
公仔箱咖saiabl大神都系甘样停止论坛分享~~! F $B _;G  
7n {uxE#U)  
所以你分享要有技巧啦~~!我都吾敢乱分享,大神分享咖独占片都要经大神系群里同意先可以发布~~系好麻烦咖~!

a82287800 2022-10-22 02:43
多谢分享!!

lkc44357238 2022-10-22 06:16
多谢分享

clam0407 2022-10-22 08:01
资源呢???

f624994 2022-10-22 11:16
发了乜嘢

liuxuliang12 2022-10-22 11:49
美麗戰場

广州秋哥 2022-10-22 12:16

rong2 2022-10-22 12:32
多谢分享

nas147 2022-10-22 15:35

小纯洁 2022-10-22 16:34
求下载链接

dong1976 2022-10-22 18:06
可惜了

九曲小子 2022-10-23 19:30
可惜了,点解决了不共享了啊,来迟了!!!!

炫曦 2022-10-23 20:55
不是吧,老戏新搞?

boyce 2022-10-24 11:34
兄弟振作起来呀!大家需要你的片子

查看完整版本: [-- 已过期 --] [-- top --]