查看完整版本: [-- 周星驰62部电影 --]

蓝调粤语 -> 粤语电影-BT下载 -> 周星驰62部电影 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

hudawei 2022-09-14 11:11
同周星驰有关的62部电影! Op''=Ar#sh  
唔好意思唔记得讲先,迅雷下载唔到(链接唔到我)!bitcomet版本越新就越优先上传给它(简单来讲先畀你下载完先,到时你做不做种都无所谓),所以建议你用最新版! #a7 Wx}  
PEA<H0  
bitcomet1.95beta4(目前最新嘅版本,见到1.95版本嗰个喺度做种嘅就系我了): 66RqjP '2  
「BitComet1.95b4.exe」https://www.aliyundrive.com/s/kPB4S3LkFAh [fVtQ@-S!  
点击链接保存,或者复制本段内容,打开「阿里云盘」APP ,无需下载极速在线查看,视频原画倍速播放。

tyq 2022-09-14 13:51
看来星爷的片源可以洗板了

hudawei 2022-09-14 16:12
做种五个钟上传咗107GB左右,就只系见到一个用bitcoemt1.85、bitcomet1.75和bitcomet1.55的,暂时只能传给你们三个了,如果你们走见冇人用bitcomet下载,我就停止一会做种!

法官 2022-09-14 16:43
假如来个阿里云盘就靓仔啦!

hudawei 2022-09-14 21:00
Quote:
引用第3楼法官于2022-09-14 16:43发表的  : H@j D %  
假如来个阿里云盘就靓仔啦!
 q#=}T~4j  
我之前发过上去的,自己上去搜索一下!

哈哈队长 2022-09-15 09:07
辛苦了大神!!!!!!!!!!!!!

哈哈队长 2022-09-15 09:10
如果能把星仔的电视剧上传就更好了哈哈哈

hudawei 2022-09-15 11:32
Quote:
引用第6楼哈哈队长于2022-09-15 09:10发表的  : Y[\ZN  
如果能把星仔的电视剧上传就更好了哈哈哈
6wmMg i_m  
唔辛苦,电视剧,到时搵到再上传啦!

noritor 2022-09-15 13:22
Quote:
引用第2楼hudawei于2022-09-14 16:12发表的  : L#\!0YW/@  
做种五个钟上传咗107GB左右,就只系见到一个用bitcoemt1.85、bitcomet1.75和bitcomet1.55的,暂时只能传给你们三个了,如果你们走见冇人用bitcomet下载,我就停止一会做种!
cTq}H_hC  
'`+GC9VG  
好多谢。我建议上传去阿里再分享出去会好啲。咁你就唔使一直开机做种啦

hudawei 2022-09-15 13:54
Quote:
引用第8楼noritor于2022-09-15 13:22发表的  : l9zkx'xt.-  
)S,Rx  
O< \i{4}}  
好多谢。我建议上传去阿里再分享出去会好啲。咁你就唔使一直开机做种啦
@77%15_Jz  
我以前上传过去阿里云的,你搵翻我之前嘅贴,做种我日日都喺度做的,所以呢个唔使担心!

tyq 2022-09-15 17:40
没资源!!!!!!1

hudawei 2022-09-15 18:02
冇可能的,你用bitcomet下载吗?我寻日早上11点开始做种,中间停咗冇做,到而家都上传咗510GB了,点会冇资源啊,如果你系用bitcoemt1.95,我会优先畀你下载完!

hudawei 2022-09-15 18:18
Quote:
引用第10楼tyq于2022-09-15 17:40发表的  : v&8%t 7|  
没资源!!!!!!1
a%fMf[Fu  
冇可能的,你用bitcomet下载吗?我寻日早上11点开始做种,中间停咗冇做,到而家都上传咗510GB了,点会冇资源啊,如果你系用bitcoemt1.95,我会优先畀你下载完!

tyq 2022-09-16 09:24
晚点我试下,7点后也有做种吧楼主

abcdsusu 2022-09-16 12:01
请问怎样做种的

hudawei 2022-09-16 12:58
Quote:
引用第14楼abcdsusu于2022-09-16 12:01发表的  : bH7 lUS~  
请问怎样做种的
Zdm7As]  
呢个就简单了!

hudawei 2022-09-16 13:00
Quote:
引用第14楼abcdsusu于2022-09-16 12:01发表的  : L2L=~/LG  
请问怎样做种的
RTJ\|#w  
最好用bitcomet来做种,最新版最好!

hudawei 2022-09-16 13:04
Quote:
引用第14楼abcdsusu于2022-09-16 12:01发表的  : Y]33:c_;Mo  
请问怎样做种的
He}uE0^  
例如我而家喺度做噉三个种! \a .^5g  
libtorrent2.0.4.0系迅雷云盘嘅服务器软件?

liangman 2022-09-17 11:46
辛苦了,谢谢你

hudawei 2022-09-17 16:12
Quote:
引用第18楼liangman于2022-09-17 11:46发表的  : fGz++;b<S  
辛苦了,谢谢你
gI /#7Cr  
唔辛苦,你喜欢就OK了!

luguanlinnet 2022-09-18 09:39
哇,竟然有这么多我没看过的

hudawei 2022-09-18 13:53
Quote:
引用第20楼luguanlinnet于2022-09-18 09:39发表的  : l[ P VWM  
哇,竟然有这么多我没看过的
u |EECjJn  
呢啲唔出奇,我都系年前先知道有咁多,仲有几部电视电影的,到时搵到再做一个种!

hudawei 2022-09-19 14:31
喺度讲一下先,如果你用迅雷下载,你永远都下载唔完呢个种子嘅所有电影,第一我唔会传畀迅雷,第二我之前上传过去迅雷云盘的,有好几部系唔畀上传的,懂的都懂! Ne=o+ $.(  
仲有我24小时不间断做种的,唔使担心下载唔完,暂时上传了1433GB! z5k9|.hgw  
我会尽量用晒所有上传带宽传给你!

小可 2022-09-19 15:13

hudawei 2022-09-19 22:24
暂时冇人下载(其实系有其它非bitcomet用户的,可惜我只传bitcomet),我要关电脑休息一下。已经上传了1527GB,确实想快啲下载完希望你用bitcoemt,可以喺度留言或者种子评论留言,(¦3[▓▓] 晚安!

hudawei 2022-09-20 16:49
珠海老兄,冇bitcomet用户下载了,我暂时都要停止做种了,畀电脑休息一下,拜拜!总上传1668GB,拜拜!

stevengtt 2022-09-21 02:18
thanks for sharing!

terrafire 2022-09-22 14:22
唔该更新下阿里云噶链接

hudawei 2022-09-22 17:06
Quote:
引用第27楼terrafire于2022-09-22 14:22发表的  : M.loG4r!  
唔该更新下阿里云噶链接
O6Gg?j  
「周星驰」https://www.aliyundrive.com/s/AvUfvz9Kqwi @|1/yQgi  
点击链接保存,或者复制本段内容,打开「阿里云盘」APP ,无需下载极速在线查看,视频原画倍速播放。

hudawei 2022-09-29 23:57
.呢个种子唔做种了,过几日重新发一个种子上来,到时更新一些更加清晰嘅版本上来!

tangerxin 2022-12-15 10:21
开了百度网盘的会员,好像派不上用场。

tangerxin 2022-12-15 10:32
已经在下载了,速度还可以哦,多谢了

tangerxin 2022-12-16 09:44
下到1.6%。。。就没有速度了?楼主。。

tangerxin 2022-12-30 17:50
我用1.98版本,已经下了十天了。16%。还能不能下完呢?

查看完整版本: [-- 周星驰62部电影 --] [-- top --]