查看完整版本: [-- 唉,真系无语咯 --]

蓝调粤语 -> 粤语吹吹吹水区 -> 唉,真系无语咯 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

q282629200 2022-11-26 15:11
前几天睇到一个帖子,有部电影系我中意嘅,但系要威望1先可以下载。尼几日就搏嗮老命嚟挣银纸,啱啱升威望1,但系我回头一想,居然忘记佐系边捻部电影,正仆街。论坛无话可以睇到浏览历史记录咖?或者直接筛出要威望嚟下载噶D资源?慢慢找我都制。

kaneyh 2022-11-26 15:41
先搞清楚部电影叫咩名,如果唔记得,就揾主演的名字,反正电影名与主角的名字都会关联的,只要揾到正确的电影名,再係论坛搜索就得啦

wallas 2022-11-26 17:33
名都冇印象说明都唔系好中意概皆!!!

magicjian 2022-11-26 17:57
你自己个浏览器无历史记录的?咁搞野啊       

waterboy584 2022-11-26 20:32
有收藏功能,你看到喜欢的先收藏

wbjwww 2022-11-26 21:22
Quote:
引用楼主q282629200于2022-11-26 15:11发表的 唉,真系无语咯 :
前几天睇到一个帖子,有部电影系我中意嘅,但系要威望1先可以下载。尼几日就搏嗮老命嚟挣银纸,啱啱升威望1,但系我回头一想,居然忘记佐系边捻部电影,正仆街。论坛无话可以睇到浏览历史记录咖?或者直接筛出要威望嚟下载噶D资源?慢慢找我都制。

如果系近半年发的片那就有可能系我发的咯,因为我发的老片,特别系炒冷饭系列,好多都要1威望下载的,你点我头像看我发的主题应该有机会找到。

wbjwww 2022-11-26 21:26
如果系我发的片时间长可能会没种咯

bt243 2022-11-26 22:12
喺咪呢部啊...
附件:  [粵語配藍光] 怪獸與牠們的產地2016.BluRay.1080p.x264.torrent (28 K) 下载次数:0 [种子详情] 需要威望:1 [删除]

mangoilove 2022-11-26 22:19
Quote:
引用楼主q282629200于2022-11-26 15:11发表的 唉,真系无语咯 :

慢慢来,稳资源里样野。吴好急

q282629200 2022-11-28 19:11
Quote:
引用第5楼wbjwww于2022-11-26 21:22发表的  :

如果系近半年发的片那就有可能系我发的咯,因为我发的老片,特别系炒冷饭系列,好多都要1威望下载的,你点我头像看我发的主题应该有机会找到。
生化危机系列,粤语全集我想要,但系你帖里面的BT我下载无效,怎么搞?

zhouxu 2022-11-30 22:07
这是一个悲伤的故事

a13147 2023-05-02 20:03
威望点搞噶?请问楼主阿

lyz6632665 2023-09-02 09:55
慢慢会稳到

badmen 2024-04-01 21:54
众里寻他千百度,回首就係你眼前

查看完整版本: [-- 唉,真系无语咯 --] [-- top --]