查看完整版本: [-- 各位大佬,几时有2022男儿当入樽(灌篮高手)剧场版(湘北VS山王工高) --]

蓝调粤语 -> 国语、外语动漫-BT下载 -> 各位大佬,几时有2022男儿当入樽(灌篮高手)剧场版(湘北VS山王工高) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

tlbo 2022-12-06 16:25
各位大佬,几时有2022男儿当入樽(灌篮高手)剧场版(湘北VS山王工高)

benyao 2022-12-06 21:11

macro78 2022-12-06 22:44
同求,谢谢!

jzbjzbjzb 2022-12-06 23:30
我都想睇啊

dayboy 2022-12-07 00:21
睇住这顶下先,2022灌篮高手电影版 14分钟加长尝鲜版-今日头条  https://www.toutiao.com/video/7172959640534123038/?app=news_article&timestamp=1670112358&wxshare_count=4&tt_from=weixin&utm_source=weixin&utm_medium=toutiao_android&utm_campaign=client_share&share_token=ebd7b69e-6b72-4b7b-9ea0-26fb26eccbd5&source=m_redirect&wid=1670343596889

93648020 2022-12-07 10:25
     等啊

sghades 2022-12-07 10:29
同求

patrickchan 2022-12-07 12:11
大佬,边有可能咁快,日本都系啱上画

oseye 2022-12-07 18:22
如果有粤语版咁就劲了

samwumask 2022-12-07 20:11
记得TV版打海南嗰场用咗差唔多10集,打山王嘅电影版起码要3个钟吧

sdopel 2022-12-09 12:55
睇过噶人讲,前半个钟都系宫城良田噶,打山王得后半个钟好睇,前面有D闷

nocheer 2022-12-13 15:08
几大都要等粤语版,普通话或者嘎文无情怀!

rayx 2022-12-20 23:18
睇咗啦,因为宫城做咗下界队长,所以至讲佢开始。。全国塞就系打赢往时冠军嘅山王。。 ybgw#jv=  
但系主角樱木就系哩场比赛受伤严重。。主角都伤咗,估到之后点啦,对阵爱和出局。。养伤。。 ?yvjX90  
再求其讲下其他人点点点。。 =,LhMy  
觉得一般般,,重点就讲花道101集时最后学识果招中距离射波。反败为胜D老土结局。。 A#w*r-P  
有几个镜头出位‘D啰。。安西教练半樽握拳赞。同死对头花道同流川唧世纪击掌。。

rayx 2022-12-21 22:52
仲有哩个电影一出,,花道著紧果对佐敦1代又实会炒起。。跳起果下影住对鞋,慢镜,就好似卖广告咁

saint文少 2022-12-22 21:56
香港下个月上映,慢慢等,肯定有,还是原班atv人马配音

2326 2022-12-25 12:39
Quote:
引用第14楼saint文少于2022-12-22 21:56发表的  : xA"7a  
香港下个月上映,慢慢等,肯定有,还是原班atv人马配音
ixo?o]Xb`  
+~M`rR*  
粤语就难D啦,仲要ATV原班,基本无乜可能,先唔好讲人仲响唔响度,廿几年,把声都变晒啦

sdopel 2022-12-27 22:22
Quote:
引用第15楼2326于2022-12-25 12:39发表的  : GAcU8  MD  
~,P."  
/'>#1J|TlK  
粤语就难D啦,仲要ATV原班,基本无乜可能,先唔好讲人仲响唔响度,廿几年,把声都变晒啦
8w4cqr4m  
P/hIJV[  
RU GhhK  
有原音都OK咯

skycwn 2022-12-27 23:13
Quote:
引用第15楼2326于2022-12-25 12:39发表的  : )]C7+{ImC  
66l$}+|Zzc  
<eG8xC  
,Q8)r0c  
真系亚洲电视原班人马配啊

95588 2022-12-27 23:19
Quote:
引用第15楼2326于2022-12-25 12:39发表的  : Gdf*x<T1  
[]rg'9B2b  
s'|^6/  
L z'05j3!  
香港那边已经确定咗有粤配版,而且主要角色都搵番当年ATV版嘅配音。

luguanlinnet 2023-01-01 21:59
起码要等2023年6月

yjyyjy 2023-01-16 16:50
肯定要等到原汁原味的粤语配音出来先睇

ken198359 2023-01-16 23:11

tlbo 2023-01-17 15:10
澳门有得公映了,吊起条瘾鬼咁难顶

robbie_fs 2023-01-17 21:31
睇ATV那时最深刻的印象係四眼哥哥射的三分,连续播咗几个星期都未完

wowowin 2023-01-18 11:52
香港澳门上映ATV原班配音,再等等吧~

sdopel 2023-01-18 18:20
香港澳门上映系咪ATV原班配音先?有无人睇过发表一下?

wangyucheng 2023-01-19 13:27
几时先有啊

shetae023 2023-01-24 21:20
几时先有

c455202443 2023-02-21 14:53
听讲系亚视配音,童年回忆翻晒黎

ljy19880810 2023-02-24 08:35
同求

谭凯朋 2023-02-24 08:41
5月中

jh3000 2023-02-24 12:13
Quote:
引用第30楼谭凯朋于2023-02-24 08:41发表的  : eVZ/3o  
5月中
TrHz(no  
咁耐呀,唔系呱

kisstim 2023-03-26 11:58
2023年 四月20日

大盗 2023-03-26 12:43
讲真,内地4月份上影,我会去戏院睇,而唔会下载落黎咯

machoyip 2023-03-28 14:21
Quote:
引用第12楼rayx于2022-12-20 23:18发表的  : P d@y+|  
睇咗啦,因为宫城做咗下界队长,所以至讲佢开始。。全国塞就系打赢往时冠军嘅山王。。 &xlz80%  
但系主角樱木就系哩场比赛受伤严重。。主角都伤咗,估到之后点啦,对阵爱和出局。。养伤。。 p xrd D7  
再求其讲下其他人点点点。。 TlD)E  
觉得一般般,,重点就讲花道101集时最后学识果招中距离射波。反败为胜D老土结局。。 T=|oZ  
有几个镜头出位‘D啰。。安西教练半樽握拳赞。同死对头花道同流川唧世纪击掌。。
&n.7~C]R  
讲得好。老实讲,啲画面咁嘅样,HK都上咗咁耐了,都冇冲动去睇了。毁童年的电影。

mofork 2023-04-06 22:15
同求

vmaxs 2023-04-10 16:00
有没有得看?

sdopel 2023-04-12 22:05
下个礼拜都上映咯

machoyip 2023-04-23 13:17
HK,同澳门都出咗好耐了,点解仲 未有得download粤语版的。。。。

查看完整版本: [-- 各位大佬,几时有2022男儿当入樽(灌篮高手)剧场版(湘北VS山王工高) --] [-- top --]