查看完整版本: [-- 李丽珍第一、二部电影(1984年的电影) --]

蓝调粤语 -> 粤语电影-BT下载 -> 李丽珍第一、二部电影(1984年的电影) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

hudawei 2023-01-03 09:27
有人要就慢慢更新埋后面80几部去! M`  V<`  
都系嗰一句最好用bitcomet1.98版或以上的版本!

rechars 2023-01-03 09:35
一直所爱

sdqfeng 2023-01-03 09:41
多谢分享!

小可 2023-01-03 09:46
最嫩的年华     

hudawei 2023-01-03 10:39
以为冇人下载添,睇来都好多知音人!

hudawei 2023-01-03 10:42
第三部 -03.第8站 系一直都好难搵嘅,而且画面好差,前面一部分粤语,后面唔知道点解系国语的,大家如果想下载我就做埋种去!

kaiou 2023-01-03 13:14
多謝你既分享

bt243 2023-01-03 16:06
     H.265....

yongxiang 2023-01-03 17:40
如果小一点,仲多人下呢

hudawei 2023-01-03 18:10
小就唔清晰了!

snk3721 2023-01-03 19:52
如圖,都育唔到呢           

hudawei 2023-01-03 20:20
Quote:
引用第10楼snk3721于2023-01-03 19:52发表的  : >,)U4 6  
如圖,都育唔到呢           
 fNyXDCl  
今日呢个种子都分享100几十GB了,仲有你版本旧了用新版,我优先传畀1.98及以上版本的会员!

snk3721 2023-01-03 21:17
Quote:
引用第11楼hudawei于2023-01-03 20:20发表的  : F<*zL:-Z  
{8%KO1xB  
今日呢个种子都分享100几十GB了,仲有你版本旧了用新版,我优先传畀1.98及以上版本的会员!
HuN_$aP  
其實樓主你做種都幾辛苦下,但係要求有D多,呵呵,用慧星仲要新版,彗星好少使用嘛,以前升級過但尼個版本老係老是最流暢的,所以不打算升級其它版本了!下載得就算有緣,下載唔得就隨緣了~

hudawei 2023-01-03 22:12
Quote:
引用第12楼snk3721于2023-01-03 21:17发表的  : i UqD>OV  
T7Ju7_q}  
其實樓主你做種都幾辛苦下,但係要求有D多,呵呵,用慧星仲要新版,彗星好少使用嘛,以前升級過但尼個版本老係老是最流暢的,所以不打算升級其它版本了!下載得就算有緣,下載唔得就隨緣了~
~eiD(04^r*  
哦,主要用咗bitcomet1.98(时代更新唔到你唔信,点解我链接唔到你)系暂时用过最好用的,因为自从1.8*版本之后,好似做嘅种子好难畀1.50之前嘅版本链接到,仲有点解唔传畀迅雷下载呢?佢简直就系唔上传畀人的,人家传唔传畀佢我唔理,我自己就系传畀bitcoemt嘅会员先,就噉样啫!

hudawei 2023-01-03 22:18
Quote:
引用第12楼snk3721于2023-01-03 21:17发表的  : VY=YI}E  
lXVh`+X/l  
- Sn]`  
仲有我系建议用最新版啫,你可以问下各位用旧版嘅bitcomt可以下载到冇,应该话下载完整冇?

ψ山村老师ζφ 2023-01-04 00:30
多谢楼主分享

sonyvip 2023-01-06 11:44
有没有官人我要三步曲

hudawei 2023-01-08 16:32
Quote:
引用第16楼sonyvip于2023-01-06 11:44发表的  : |#(y?! A^  
有没有官人我要三步曲
%9L+ Q1o  
唔好喺度讲呢啲,到时有冇自己睇睇就知道,嘻嘻!

查看完整版本: [-- 李丽珍第一、二部电影(1984年的电影) --] [-- top --]