查看完整版本: [-- 李丽珍第1-50部电影(1984-1993年的电影) --]

蓝调粤语 -> 粤语电影-BT下载 -> 李丽珍第1-50部电影(1984-1993年的电影) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

hudawei 2023-01-21 17:22
都系嗰一句最好用bitcomet1.98版或以上的版本! XOsuRI ?  
温馨提示:第三部前面系粤语,到一段时间就唔知道点解变成国语! #-W a3P  
hR(\%p  
1984年3月22日   01.停不了的愛 Qv~lH&jG  
1984年5月24日   02.第8站 &?"E "GH  
1984年7月14日   03.开心鬼 9#cPEbb~  
1984年10月11日  04.上海之夜 g:8k,1y5  
1984年12月12日 05.圣诞快乐 _<}oBh  
1985年1月25日   06.疯狂游戏  h&}z@  
1985年3月28日   07.鬼马飞人 =^3 Z L  
1985年9月7日     08.為你鍾情 +6-_9qRq  
1985年12月21日 09.开心乐园 \I"n~h^_  
1986年1月30日   10.八喜臨門 N.(wR  
1986年4月11日   11.癡心的我 RA^6c![  
1986年7月24日   12.最愛 M-7^\wXTA  
1986年10月16日 13.戀愛季節 *QH~ z2:[  
1987年1月28日   14.富貴逼人 Bre:_>*  
1987年3月12日   15.最後勝利 E7 mB=bt>=  
1987年7月4日     16.鬼馬校園 Tg/?v3M88  
1987年9月24日   17.你OK,我OK (}*1,N!#  
1988年2月13日   18.富贵再逼人 '8Wu9 phT  
1988年3月30日   19.猛鬼佛跳墙 1{1 5#W  
1988年5月7日     20.继续跳舞 Qv1<)&Ft<  
1988年8月8日     21.哗鬼学校(香港)\隔壁班的男生II同学会(台湾) pd^"MG  
1988年12月22日 22.殭屍叔叔 ;Vv.$mI  
19***1月21日      23.閤家歡 zPm|$d  
19***2月2日        24.富貴再三逼人 6 9+Pf*  
19***6月15日      25.我未成年 0H!J  
19***9月21日      26.小小小警察 f9$8$O  
19***11月4日      27.追女重案組 V10JExsJ  
1990年2月9日     28.阿修罗 ,B2p \  
1990年3月2日     29.监狱不设防 LiyR,e  
1990年6月7日     30.玩命双雄 ({$>o]<h  
1990年6月7日     31.快樂的小雞 <]Btx;}  
1990年6月30日   32.開心鬼救開心鬼 XmJ?oPr7  
1990年8月3日     33.紅場飛龍(淚眼煞星) FeL!%z  
1991年1月19日   34.馬路英雄 #n_t5 O[  
1991年5月30日   35.地下兵工厂 #kQ1,P6,(  
1991年9月6日     36.上海1920 {&TP&_|H  
1991年11月30日 37.豪门夜宴 s.$:.* k  
1992年1月25日   38.家有囍事 s7?d_+O  
1992年2月27日   39.富貴黃金屋 y3@m1>]09  
1992年6月5日     40.龍騰四海 'IQ;; [Q  
1992年9月4日     41.音樂殭屍 bt=z6*C>A  
1992年9月17日   42.夏日情人 Lo*vt42{4  
1992年10月22日 43.神槍手與咖喱雞 .k!<Oqa  
1993年1月1日     44.少年衛斯理之天魔之子 ?G>E[!8ev  
1993年3月11日   45.笑俠楚留香   HuLvMYF  
1993年3月13日  46.馬路天使 U+G8Hs/y  
1993年3月27日  47.人生得意衰盡歡 X"!tx  
1993年4月17日  48.蜜桃成熟时 h^v+d*R N  
1993年4月17日  49.愛的精靈 O[+\` 63F=  
1993年10月14日50.郎心如鐵 Esdv+f}4;  
{VE1c'E"V?  
自从前前一个种子唔知道畀边条茂利攞咗去边度发布畀人下载,所以要设置威望(磁链发布去bitcomet论坛,所以点解希望你用bitcoemt),想下载就喺度留言,我到时解除威望畀你下载! e'X"uH Xt.  
T_j0*A $  
更多国产岛国系列点击进入在线观看 `3^%ft~l  
(j&7`9<5  
更多国产岛国系列点击进入在线观看

ken198359 2023-01-21 18:52

rechars 2023-01-21 19:38
多谢楼主

tomas 2023-01-21 20:26
德宝当年很多电影御用女主

iluwt 2023-01-21 21:48
碾压宜家D流量明星

hudawei 2023-01-21 22:39
啱啱睇完烟花(睇咗个半钟烟花),爽过自己烧烟花,等阵仲要行山,继续做一下种,新年快乐!

vwwvww 2023-01-22 00:21
新年快乐!多谢楼主

zwgx4444 2023-01-22 01:03
新年快乐!多谢楼主

沿途有我 2023-01-22 15:48
新年快乐,感谢楼主!

hudawei 2023-01-22 16:52
超過100下載量,想更新一下種子的,但仲有好多人喺度下載噉,等佢地下載完再更新啦,新年快樂!

heroo 2023-01-22 18:38
新年快乐,爽过打飞机!

hudawei 2023-01-22 22:36
Quote:
引用第10楼heroo于2023-01-22 18:38发表的  : zICI_*~  
新年快乐,爽过打飞机!
h'5Cp(G  
打飞机好爽吗?一般都唔打的!

hudawei 2023-01-22 22:37
今日完成任务,仲有人下载,听日继续!新年快乐,晚安!

hudawei 2023-01-22 23:11
其实今日我都想更新一下种子的,主要系第46部马路天使搵唔到片源,暂时唔更新住!

hudawei 2023-01-23 00:42
搵马路天使真系搵到我差啲死死下啊,终于搵到了,暂时系最难搵嘅一部电影,经典之作准备就可以下载了,而家喺度制作新种子!听日再发布畀大家下,年初二快乐,晚安!

csang 2023-01-23 04:01
新年快乐!多谢楼主

9021 2023-01-23 08:40
多谢楼主

hudawei 2023-01-23 09:26
大年初二,祝大家财运亨通,未结婚嘅小伙子,好似蜜桃成熟时咁甜!开始做种,做到今晚8点左右!

sonyvip 2023-01-23 12:08
1993年4月17日  48.蜜桃成熟时 Faac]5u:*  
XW~bu2%{7"  
等到了

hudawei 2023-01-24 11:24
估唔到有咁多人下载,寻晚唔记得关机,饮多了,暂停一下先,新年快乐!

ldx 2023-01-24 18:57
多谢楼主,大爱啊~~~~

hudawei 2023-01-24 20:32
Quote:
引用第20楼ldx于2023-01-24 18:57发表的  : 46XN3r  
多谢楼主,大爱啊~~~~
f(Hu {c5yV  
哈哈,咁搞笑!

等待财神眷顾 2023-01-24 21:34
厉害啊,多谢楼主分享

hudawei 2023-01-24 21:57
Quote:
引用第22楼等待财神眷顾于2023-01-24 21:34发表的  : F! g;A"?V  
厉害啊,多谢楼主分享
j\2[H^   
第48部之後嘅嗰幾部都係經典之作!我暫時睇到17部,呢個假期不寂寞!

ilovetvb 2023-01-24 22:00
感谢

hudawei 2023-01-24 23:27
Quote:
引用第24楼ilovetvb于2023-01-24 22:00发表的  : TOT PzB  
感谢
.Q\\dESn"  
唔使客气,终于有人链接上了!

hudawei 2023-01-24 23:57
新种子一有上传速度,旧种子任务就删除!

hudawei 2023-01-27 09:54
想我尽快更新完,就唔好转发出去先,等到出完再转,我会尽量传埋畀bitcomet用户(直接链接唔到)先再更新51部及之后的电影,不过你想优先下载后面嘅,私信我,到时专门做种传畀你,OK?

lfc 2023-01-27 11:16
新年快乐! &]NZvqdj.]  
谢谢分享!

gdzjyc 2023-01-27 11:46
我威望唔够,请楼主让我下载吧

大红袍 2023-01-27 12:00
谢谢提供.请解除威望 我需要下载,

michaellee 2023-01-27 16:42
     点下?

hudawei 2023-01-27 20:49
引用第31楼michaellee于2023-01-27 16:42发表的  : zoXuFg  
     点下? t2.juoI(  
威望解除2小时!我今日已经完成任务,听日八点再继续做种,不过上面有一个bitcomet1.76嘅台湾(佢每次都下载我嘅磁链)同胞喺度做种的!

gdljw 2023-01-28 09:48
经典老片

hudawei 2023-01-28 11:16
Quote:
引用第33楼gdljw于2023-01-28 09:48发表的  : Q9q9<J7j$  
经典老片
.~,^u  
喜欢就得了!

hudawei 2023-01-28 12:19
好了,上传够100GB了,休息!出去玩

pengpang 2023-01-28 14:29
楼主解除一下威望

qazwsx24 2023-01-28 15:07
真心希望解徐威望要求

hudawei 2023-01-28 17:26
Quote:
引用第37楼qazwsx24于2023-01-28 15:07发表的  : ds')PIj  
真心希望解徐威望要求
't ;/,+:V  
威望已经解除了!

hudawei 2023-01-28 17:28
Quote:
引用第36楼pengpang于2023-01-28 14:29发表的  : t5A[o7BS  
楼主解除一下威望
rZ 6@b  
已经解除了,我一天最多做种10小时!

hudawei 2023-01-28 20:06
超过10小时了,听日开工,各位开工大吉,(¦3[▓▓] 晚安,┏(^0^)┛拜拜!

hudawei 2023-01-29 10:03
各位早晨,开工大吉,做种10小时!

hudawei 2023-01-29 10:06
迅雷扯网速大王,畀bitcoemt1.98用户下载完先!

3021203 2023-02-03 01:15
多谢楼主

heroo 2023-02-03 01:35
搵钱买硬盘,珍惜香港电影!!

05130128 2023-02-05 10:29
我顶顶顶!!!!!!!!!!!!!!!

屡战屡败 2023-02-07 21:11
最爱李丽珍了,一次过下来看看,谢谢楼主

saintlucifer 2023-03-25 14:47
十分感激,多谢晒多谢晒~

查看完整版本: [-- 李丽珍第1-50部电影(1984-1993年的电影) --] [-- top --]