查看完整版本: [-- 人类清除计划1.2.3 國定殺戮日 (粤语配音) (三部曲) --]

蓝调粤语 -> Movie-电影讨论区 -> 人类清除计划1.2.3 國定殺戮日 (粤语配音) (三部曲) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2   3   4  >>  Pages: ( 4 total )

wbjwww 2023-05-08 18:59
2023-5-12已经停止发送分享连接谢谢大家的参与 /< Dtu UM  
sH QO*[[  
dwb^z+   
2023-5-9最新消息1-3部已经完成下载《人类清除计划1.2.3 國定殺戮日:(粤语配音)+1-5英文版》我会重新发过给回帖想要的朋友。想要的人捉紧时间回贴,最后发送链接时间为5月11日过后就不再发了。(已经回复过的人就不用再重复回帖了,只要查看短消息如果没有收到新的连接就发短消息叫我补发吧) fn8|@)J  
IV%Rph>d  
正在下载人类清除计划1.2.3 國定殺戮日 (粤语配音) (三部曲) &Y3ZGRT  
目前只完成了1的下载,不知道大家喜欢不喜欢看,如果想要的回帖留言,我看情况如果多人要(超过100人)就发BT,小人要就用论坛短信发下载连接给他。 eTI?Mu>C  
~SI G0U8  
NleMZ  
具体情况请大家睇8楼同12楼 24楼嘅回复 hLT?aQLx  
NKiWt Z"  
Quote:
引用第8楼rayx于2023-05-08 20:15发表的  : azG"Mt |7Z  
多棱余,,要发就发啦,,仲搏百人!!!。超废啰。。。 0Kg?X  
管理员审一下,纯粹玩嘢
sIRfC< /P  
vZPBjloT!.  
本次分享不会发BT啦!!!想要嘅人回贴叫我单独用论坛短信发下载链接比你,唔洗益D得把口嘅人 C%#u2C2  
u.}H)wt  
[attachment=801111] xrkR)~ E  
3~Ll<8fv  
人类清除计划 The Purge (2013) $Qxy@vU  
导演: 詹姆斯·德莫纳克 GyfKSj;  
编剧: 詹姆斯·德莫纳克 [@@EE> y  
主演: 伊桑·霍克 / 琳娜·海蒂 / 艾德文·霍德吉 / 马克斯·博克霍德 / 阿黛莱德·凯恩 / 更多... Lc(eY{CY  
类型: 科幻 / 惊悚 / 犯罪 <VhD>4f{]  
制片国家/地区: 美国 / 法国 UD Pn4q  
语言: 粤语 ,M$h3B\;r  
上映日期: 2013-05-02(斯坦利电影节) / 2013-06-07(美国) Q~`{^fo1  
片长: 85分钟  Dn`  
又名: 国定杀戮日(台/港) / 灭绝游戏 / 大清洗 *]c~[&x5&  
(~fv;}}v  
人类清除计划的剧情简介 · · · · · · F:AVik  
  近未来的美国,全国失业率仅为1%,犯罪率则创下史上最低纪录,暴力几乎消失无踪。美利坚合众国仿佛进入宛如天堂的美好黄金时代,而促成这完美表象的则是前所未闻的大扫荡计划。国家为了有效释放公民心底的压抑和不满情绪,特别规定每年有一天的晚上7点之后举行长达十二小时的全国性大扫荡,届时人们将走上街头,展开完全不用承担法律责任的殴斗与杀戮。在这个畸形的时代,安保系统推销员詹姆斯·桑丁(伊森·霍克 Ethan Hawke 配音)大发其财,与妻子儿女过着养尊处优的幸福生活。 r-a0XNS*  
  又是一年大扫荡之夜到来,桑丁一家端坐固若金汤的豪华府邸,在屏幕前观赏杀戮之夜的表演。谁知这一晚,詹姆斯的儿子查理出手拯救了一名被追杀的流浪汉,桑丁一家不可避免被卷入血腥的漩涡之中…… ©豆瓣

venomchow888 2023-05-08 19:12
Thanks...

ranki 2023-05-08 19:28
先感谢楼主

hoplee 2023-05-08 19:30
感谢楼主

广州秋哥 2023-05-08 19:37

xqxworks 2023-05-08 19:45

fish2031 2023-05-08 19:46
6 666 66,快发上来

oowyw 2023-05-08 20:00
感谢分享

rayx 2023-05-08 20:15
多棱余,,要发就发啦,,仲搏百人!!!。超废啰。。。 gZ (\/m8Z  
管理员审一下,纯粹玩嘢

hing2222003 2023-05-08 20:28
先感谢楼主

wolf13822 2023-05-08 20:31
要啊要啊要啊。重要事情说三片。谢谢分享

透夜 2023-05-08 20:51
谢谢分享

wbjwww 2023-05-08 21:10
Quote:
引用第8楼rayx于2023-05-08 20:15发表的  : \R#OJ=F  
多棱余,,要发就发啦,,仲搏百人!!!。超废啰。。。 [1`&\C_E  
管理员审一下,纯粹玩嘢
X04JQLhy"  
[%6"UH r  
你系唔识字?定系冇睇我贴上面讲嘅嘢?我都话多人要就发BT,小人要就用论坛短信发下载连接比距自己下!甘样有乜野错?如果得几个人要我发BT唔系浪费我做种嘅时间同埋电费咩?好彩我宜家知道有D你甘样嘅人存在,干脆唔发BT每个回贴想要嘅人:我单独用论坛短信发链接比距,唔洗益D得把口嘅人。

fshmx 2023-05-08 21:21
谢谢分享

a33224925 2023-05-08 22:51
hf 回复看看

laohe1993 2023-05-08 22:53
唔搵咗好耐,多谢LZ,想要呢个系列嘅资源。

mao0520 2023-05-08 23:01
想要看,发我链接吧

chenyongju 2023-05-08 23:23
粤语资源难得,支持你

rong2 2023-05-08 23:41
谢谢分享

kaiou 2023-05-08 23:44
想睇啊,謝謝樓主

rayx 2023-05-09 00:09
你唔觉得你好多余咩,,大把大公无私嘅人直接分享的。。就你发篇嘢都要呃下LIKE,, 5F|oNI}$:  
你认为有几多篇文,有一百个唔同嘅人去回复支持~?!我只系讲事实,,而唔系讲你唔好!!! u"1Zv!  
有心分享嘅人自然多人支持,,根本唔会计较乜鬼果D仔时间同电费喔,可笑。。你唔好开电脑呀笨。回复都要时间同电费。。。

q13412189838 2023-05-09 00:11
感谢楼主

zhantong123 2023-05-09 00:29
感谢楼主,支持你

plan008 2023-05-09 00:42
在那里可以下载?

wbjwww 2023-05-09 01:03
Quote:
引用第20楼rayx于2023-05-09 00:09发表的  : -|A`+1-R+  
你唔觉得你好多余咩,,大把大公无私嘅人直接分享的。。就你发篇嘢都要呃下LIKE,, UB1/0o  
你认为有几多篇文,有一百个唔同嘅人去回复支持~?!我只系讲事实,,而唔系讲你唔好!!! s:\FlQ0  
有心分享嘅人自然多人支持,,根本唔会计较乜鬼果D仔时间同电费喔,可笑。。你唔好开电脑呀笨。回复都要时间同电费。。。
J9*$@&@S  
u IGeSd5B  
有乜甘多余?论坛本来就系用来聊天吹水嘅!!电影讨论区系用来做咩野嘅??你识唔识理解?唔识就去问下人啦。我发哩个贴嘅标题类型就系讨论嘅贴,主要就系想大家活跃D吹下水,就算我想要多人回复有咩野问题???你唔参与冇人逼你,我玩我嘅关你囵事咩??就算冇甘多人想要都冇问题,我肯定会分享比大家嘅,只不过系用其它方式,我甘样做就系想大家高兴下活跃一D,睇你个囵样就系想搞到全个论坛嘅人都唔参与回帖讨论,同埋大家都唔分享就好啦甘窝??唔怪得宜家越来越小人发片分享啦就系你哩D搞屎棍搞出来嘅咯!!!

man250 2023-05-09 01:42
妖妖妖妖妖妖妖妖妖

孙全义 2023-05-09 03:23
第三季终于来啦~

leotom 2023-05-09 03:35

wah 2023-05-09 07:09
感谢楼主

gpw123 2023-05-09 08:12
谢谢分享

gpw123 2023-05-09 08:21
正啊,lz麻烦发俾我啊~~~5该晒

zjc888138 2023-05-09 08:34

ekw 2023-05-09 09:11
要啊,发我啊楼主,想睇噶,多谢分享

ngage 2023-05-09 09:23
无吵。能分享的都是好人

6696336 2023-05-09 09:33
感谢楼主,谢谢分享

alan323 2023-05-09 09:43
thanks for your share

pkoicq 2023-05-09 10:36
謝謝分享

pkoicq 2023-05-09 10:41
麻煩樓主發俾我~唔該晒

xuanlin 2023-05-09 10:50
多谢分享

172201321 2023-05-09 12:20
学我,直接删除之前发的资源全部删光,以后唔分享,因为我见到分享资源班贱人居然卖钱,我不如把资源存多几个网盘,就算硬盘坏了资源也可以再下载。这个论坛唔值得分享。

wbjwww 2023-05-09 12:58
Quote:
引用第39楼172201321于2023-05-09 12:20发表的  : vQ",rP%  
学我,直接删除之前发的资源全部删光,以后唔分享,因为我见到分享资源班贱人居然卖钱,我不如把资源存多几个网盘,就算硬盘坏了资源也可以再下载。这个论坛唔值得分享。
 g`9`/  
|s$w i>7l  
你甘样讲就有D偏激啦!!其实全部片都系人家分享我先有嘅,我唔会用钱去买,所以大家分享冇问题。论坛甘多人就算有D老鼠屎都系正常现象,帮距买嘅都系一D有钱嘅人,又唔愿意慢慢揾片先买嘅。另外有一种人就系网上职业,各大影视网站花钱请人(等同网上水军)故意搞事骂人等等之类,你宜家就是一个样板啦(成功个案)目的就系要大家以后都唔免费发片,时间一长就会越来越小免费片,等大家都冇免费片睇啦就要到各大影视网站开VIP,甘样距地就可以赚到盘满钵满啦,宜家蓝调停止注册先小D甘样嘅人,如果开发注册我敢肯定,我这个贴有过百甚至几百回帖,回帖内容系闹我嘅哈哈哈......我唔会种距地计嘅,反正就系免费来就免费去,亦系一种乐趣。

feizone 2023-05-09 13:29
感谢分享

gakuer 2023-05-09 14:15
多谢分享

anson200321 2023-05-09 14:20
多谢分享先!辛苦晒!

cskoo 2023-05-09 14:57
想要看,发我链接吧

cskoo 2023-05-09 15:02
发条LINK俾我,唔该晒,多谢晒

fs2loadersp 2023-05-09 15:17
谢谢分享

ebteam2001 2023-05-09 15:49
感谢楼主

canson 2023-05-09 15:59
谢谢分享

lizhannuan 2023-05-09 16:00
谢谢分享资源!!

查看完整版本: [-- 人类清除计划1.2.3 國定殺戮日 (粤语配音) (三部曲) --] [-- top --]