查看完整版本: [-- ★時代見證CLUB★▅▅▅◣兩週年奉獻◤人魚傳說【雙語】【VCD-AVI】◥JANMAX電影庫壓制:NO054 - 種子已發放 --]

蓝调粤语 -> 时代见证CLUB(港片世家) -> ★時代見證CLUB★▅▅▅◣兩週年奉獻◤人魚傳說【雙語】【VCD-AVI】◥JANMAX電影庫壓制:NO054 - 種子已發放 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

janmax 2007-05-31 00:09
◆JANMAX私人製作原創◆【人魚傳說】【VCD-AVI】【雙語】【繁體中文、英文字幕】 }6 K^`!  
gkHNRAL  
[attachment=110544] \cCV6A[  
[attachment=110545] a<fUI%_  
影片名稱: 人魚傳說(Mermaid Got Married) n#iwb0-  
其他片名:第六感奇緣之人魚傳說 Oez>X=Xf  
影片發音: 雙語 cm[c ze+*  
影片字幕:中文繁體、英文字幕 Iuh/I +[7  
影片分級:IIA PG(一些內容可能不適合兒童觀看) +CI1V>6^  
影片類型: 文藝/愛情 I<A6Z&*un  
演員資料: 鍾 麗 緹、鄭 伊 健、麥 家 琪、金 城 武、陳 國 新、鄭 則 士、苑 瓊 丹、安 德 尊 is/scv<  
出版日期: 1994年11月10日 kHqztg  
導演:羅文' 5[Pr|AY  
製片∶ r/*=%~*  
出品∶美亞 M2U&?V C!  
策劃∶ ;}'D16`j  
攝製∶ SvR7e C  
發行∶美亞 uB7 V?A  
編劇∶ E#F/88(  
攝影∶ )Jv[xY~  
美術∶ 1LJU r"6]  
動作∶ >fIk;6<{  
剪接∶ c,*9K/:  
音樂∶ |^9BA-nA  
劇情簡介: ;m2<eS`o'  
阿 志(鄭伊健)墮 海 為 人 魚 小 美(鍾麗緹)所 救 , 但 阿 美 的 珍 珠 卻 為 阿 志 吞 下 肚 。 阿 美 失 去 珍 珠 不 能 回 大 海 , 祇 能 扮 成 學 生 , 混 入 阿 志 任 教 的 學 校 , 兩 人 展 開 了 一 段 人 魚 戀 情 。 校 長(鄭則士)發 覺 阿 美 是 人 魚 的 秘 密 , 將 阿 美 困 住 , 要 將 他 出 售 圖 利 。 阿 志 雖 然 救 出 阿 美 , 但 阿 美 逼 得 要 回 到 大 海 。 CSCN['x  
n>'Kp T9|  
F0690v0mB[  
   在此聲明我發種啲時間:超過三個種子(種子健康度起碼三百)或做種三天就會閃人!不過如果超唔過三個種子咖!就算過咗三天我都會繼續做種咖!望下載完或分流服務器介時可以幫手做種唔好咁快閃人! AdWq Q  
  講真我資源真係緊缺!一般就1-4晚上1點過後會快啲!早上可能會慢啲!所以每部電影我一經做完種,就會在硬盤中刪除,所以請各位如果冇種唔好問我喇!我都冇!你哋不如求求已經下載曬嗰啲人好過喇!嘻嘻!唔講咁多喇!大家晚安! `ImE% r!  
1J' 3g  
片源係‘蝌蚪囝囝’幫手壓制,請把這部片中啲獎金發給 蝌蚪囝囝!唔該! C2{lf^9:&  
FW.$5*f='  
[attachment=111229] `N5|Ho*C  

guzhixin 2007-05-31 00:31
沙发啊 i,,UD  
怎么没见种子啊 wuI+$?  
支持啊

oktty 2007-05-31 03:26
都有啦,呵呵~~~谢谢楼主分享

hkra 2007-05-31 05:15
没看过的片子,先顶一下再看喔!

shason 2007-05-31 09:05
我来支持一下。图片最好打包在种子里

无名小卒 2007-05-31 10:49
再次支持发片!

axel2002 2007-05-31 11:32
先顶一下支持,期待种子出现的那天

crespo_leung 2007-05-31 13:50
时代见证的JANMAX,的确厉害,好久不见了.

yyben 2007-05-31 16:41
期待明天的种子啊,支持你一下拉.

nichole 2007-05-31 16:49
我等的就係你了!

wamgjia12345 2007-05-31 20:26
伊面的PP闹,不容错过的。。。。。。。。。

君子剑 2007-05-31 21:20
好旧的片~~顶一顶~~

ekinmovie 2007-05-31 22:12
haiyao等后天啊????

leungc 2007-06-02 01:39
Thanks for sharing

chenlong 2007-06-02 03:28
支持 啊~~~~

menandmen 2007-06-02 09:50
不错希望再接再厉,能国有佳片问世

yyben 2007-06-02 11:57
发现好少连上种子,请检查一下.

jianbboo 2007-06-02 12:34
好片要支持啊!!

kcyeoh 2007-06-04 10:50
真系感激不尽啊.

q2xiu 2007-06-04 22:05
多谢了哦!~~支持亚

可人儿 2007-06-05 06:02
真系感激不尽啊

Christy~~ 2007-06-05 13:41
十分好看的爱情片,支持!

jingjing 2007-06-05 23:16
有了`谢谢楼主

301zjh 2007-06-06 17:18
都有啦,呵呵~~~谢谢楼主分享

kong=se 2007-06-07 01:09
感谢楼主发片,辛苦了

terry77terry 2007-06-07 19:40
好想重温既一出片,多谢晒~

funmi 2007-06-09 09:03
都有啦,呵呵~~~

benly321 2007-06-10 14:03
很想再看一次,謝謝

sdlb 2007-06-10 18:28
多谢分享。

jiexiong 2007-06-15 20:56
再次支持发片!

degenerated 2007-06-18 09:29
好老嘅一段片,嗰时鍾 麗 緹重係纯情派。

小肥肥 2007-07-26 22:47
好經典既片啊~以前好中意睇嘎~~甘都俾妳穩得到~厲害

yoyoyopu 2007-08-15 21:19
thanks 4 sharing

winjian 2007-08-23 19:45
好东西,谢谢分享

smallwhite 2007-09-30 14:33
唔知好唔好睇~不过下来试下~

kenkenchan 2007-09-30 18:17
thanks!

rock-ng 2007-10-23 18:33
以前好中意睇支持下先

mxlee 2007-11-18 22:44
好片多发,我无条件顶!

碧水宝宝 2007-12-10 21:20
想看,,,不过见5到种,发生咩事呢?

stephaniewu 2008-01-18 18:46
好钟意郑伊健,谢谢楼主!

查看完整版本: [-- ★時代見證CLUB★▅▅▅◣兩週年奉獻◤人魚傳說【雙語】【VCD-AVI】◥JANMAX電影庫壓制:NO054 - 種子已發放 --] [-- top --]