本页主题: 換個方式愛你 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

道心仲魔
级别: 普通人

多谢发贴的人[106]

換個方式愛你

管理提醒:
本帖被 bennypower 执行锁定操作(2013-11-05)
發覺......原來自己仲未可以放得抵你............ ovo/!YJ2  
<O.Kqk* nq  
講......永遠俾做的容易得多............. '0Lov]L  
S"zk!2@C  
今日.......聽住呢首歌.........發覺.........原來我一直以來系度呃自己............. ndr)3tuYu  
s8^~NX(xdy  
我以為........我以一場結婚為目的的談戀愛........會感動到你........... b 8>q;  
5Q` RTn%  
我以為........只要我地兩個系真系喜歡大家的話..........那點距離........不算甚麼 im8 -7Xt  
GMz8B-vk  
我以為........只要我們肯去努力改變現狀........一切都會好起來................ 4:D:| r  
 }<=3W5+  
我以為.................................................. 'fIHUw|  
?KCivf  
{J2#eiF  
你話俾我知........距離........系一個問題............ D z@1rc<B  
Rv,82iEKs  
你話俾我知........你已經系外面受夠了........現在只想系家里穩定工作..........唔洗再奔波.......... f27)v(EJ  
k=?^){[We  
你話俾我知........其實.......你從來冇喜歡過我........................... 'f*O#&?  
!n eo\  
現實話俾我知......................一切都係我自己諗得太多..................所有野都系我自己一廂情愿.............. E4r.ky`#~  
I FsE!oDs4  
諗轉頭自己幾戇居................. '@bJlJB9>  
cJ . 7Mt  
自己冇事業........冇錢冇樓...........最基本的.......就連佢想要的穩定........我都俾唔到佢 L=RGL+f1 _  
wFvT0  
居然同人地講將來...........很可笑.............. r?pZ72 q  
,HZYG4,  
za T_d/?J  
Rv<L#!; t  
我唔知............我都唔想理..........呢刻我就知道我好掛住你...........我真系好掛住你................ ^2E hlK^)  
{(}yG_Q]!  
有人講過.........時間會沖淡一切感覺............我知道啊.....但系我E+真系好唔開心啊...........
[ 此帖被芝麻糊在2012-02-20 09:38重新编辑 ]
顶端 Posted: 2011-12-04 11:31 | [楼 主]
级别: 新人

多谢发贴的人[2]

希望在明天嘛。 K kW;-{c  
你睇~!前面咯女仔几正~! :(|'S4z  
仲5上去问她拿电话。~!
顶端 Posted: 2011-12-05 03:24 | 1 楼
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

比多少少时间自己罗,终于放得低既
本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
顶端 Posted: 2012-02-20 09:43 | 2 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式