« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 各位兄弟姐妹,新人加入@@ - 更新相片一小堆~~(8.18更新) 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

mrass
打口達人
级别: 强人

多谢发贴的人[103]

各位兄弟姐妹,新人加入@@ - 更新相片一小堆~~(8.18更新)

本人兩日內達到發貼一百先入到來噶~~哈~~ wYlf^~#"  
u~)`&1{%  
大家好,我是來自東莞既,今年21歲~~多多指教~~ @ps1Dr4s  
<ioO,oS'  
希望大家腳下留情`~唔好踩到甘盡……哈哈
[ 此帖被mrass在2015-08-11 18:10重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:30 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: thank u for updating~!!^^
  • 银纸:5 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 支持新人.好型仔呀
  • 银纸:70 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 無任歡迎你嘅加入~~記得不時更新新相上嚟啦~~^^
  • 银纸:20 | 操作人: 蕃茄+沙糖 | 理由: 拿去嫖
  • 银纸:10 | 操作人: tiffanykk | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: tiffanykk | 理由: 支持你,靓仔,多发相..
  • 银纸:5 | 操作人: jjj9000 | 理由: 见你是新人,私人醒多D比你啦!!!
  • 顶端 Posted: 2007-05-23 12:48 | [楼 主]
    語無倫次
    新生活. 新开始
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[8637]

Re:各位兄弟姐妹,新人加入@@

靓仔喔,支持下,有返张正面黎睇下就更加好
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: tiffanykk | 理由:
    顶端 Posted: 2007-05-23 14:03 | 1 楼
    saint文少
    BEAT L.A

多谢发贴的人[14534]

沙发没有抢板凳
    顶端 Posted: 2007-05-23 14:07 | 2 楼
    宾宾囝囝
    孤獨dё釾涮
    级别: 仙人

多谢发贴的人[496]

哈,又几鬼靓仔喔..... %8}w!2D S  
    9&jNdB  
    楼主你东莞噶?!?!我都系东莞噶喔,你东莞边度噶?!?!??!?!
    顶端 Posted: 2007-05-23 15:15 | 3 楼
    Josselin
    冷淡人生

多谢发贴的人[1649]

点解唔俾正面人哋睇啊
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-05-23 16:19 | 4 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

Re:Re:各位兄弟姐妹,新人加入@@

Quote:
    引用第4楼Josselin2007-05-23 16:19发表的: |M&/( 0  
    点解唔俾正面人哋睇啊
    sIe(;%[`  
    你想点,哦,我报寸
    顶端 Posted: 2007-05-23 16:37 | 5 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

真系几靓仔喔!迷死我地随意门D女拉,以后我地点算!
    顶端 Posted: 2007-05-23 16:40 | 6 楼
    mrass
    打口達人

多谢发贴的人[103]

Quote:
    引用第3楼宾宾囝囝2007-05-23 15:15发表的: 2I  
    哈,又几鬼靓仔喔..... g& Rk}/F  
    `y(3:##p  
    楼主你东莞噶?!?!我都系东莞噶喔,你东莞边度噶?!?!??!?!
    YDwns  
    qJsEKuOs  
    我東莞莞城噶~! DDEn63{  
    [iD!!{6+  
    宾囝你呢?
    顶端 Posted: 2007-05-23 16:51 | 7 楼
    mrass
    打口達人

多谢发贴的人[103]

Quote:
    引用第6楼melonli2007-05-23 16:40发表的: R?(j#bk  
    真系几靓仔喔!迷死我地随意门D女拉,以后我地点算!
    `^/Q"zH  
    20q T1!j u  
    甘咪大家一齊做FRIEND羅~~哈~~叫我然仔或者ASS就得啦~~
    顶端 Posted: 2007-05-23 16:53 | 8 楼
    artto
    进军新领域
    级别: 普通人

多谢发贴的人[346]

噤靓仔,冇人敢踩既。 GM5::M]fS  
    而且仲有只刺猬头! Y<B| e91C  
    2010 world championship
    顶端 Posted: 2007-05-23 17:39 | 9 楼
    jjj9000
    级别: 圣人

多谢发贴的人[436]

帅哥一个!!欢迎加入!!!
    我有我天地
    顶端 Posted: 2007-05-23 19:48 | 10 楼
    yucci

多谢发贴的人[6068]

好型啊 欢迎加入
    顶端 Posted: 2007-05-23 21:05 | 11 楼
    db7
    ︶ō︶暉
    级别: 高人

多谢发贴的人[360]

哇,你咁鬼靚仔加型仔,你玩曬啦
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 邊會呀~~你都好靚仔嘅~~我仲等緊你D相~~^^
  • 顶端 Posted: 2007-05-23 22:05 | 12 楼
    mrass
    打口達人

多谢发贴的人[103]

Quote:
    引用第12楼db72007-05-23 22:05发表的: 4B) prQ3  
    哇,你咁鬼靚仔加型仔,你玩曬啦
    t/HE@xPxI5  
    [~x Q l  
    邊敢啊……細路仔初來報道~~~邊敢玩野~~~大家做下FRIEND姐……
    顶端 Posted: 2007-05-23 22:36 | 13 楼
    mrass
    打口達人

多谢发贴的人[103]

哈~~多謝斑主大人加分啊~~但是我都是唔敢傳甘多啦~~費事俾人話自戀狂……
    顶端 Posted: 2007-05-23 22:41 | 14 楼
    pchllhp

多谢发贴的人[132]

cool...
    风带走一切,心飘到遥远的它方!
    顶端 Posted: 2007-05-23 22:50 | 15 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

Quote:
    引用第14楼mrass2007-05-23 22:41发表的: A6= Um%T  
    哈~~多謝斑主大人加分啊~~但是我都是唔敢傳甘多啦~~費事俾人話自戀狂……
    }m(u o T~  
    1: XT r  
    MYDAS-  
    呢D系私人醒你嘎,版主嘎大利是仲未到吖... Y ~xcJH  
    % ?@PlQ  
    "2$C_aE  
    靓仔吖嘛,唔怕发多D~~
    顶端 Posted: 2007-05-23 22:55 | 16 楼
    mrass
    打口達人

多谢发贴的人[103]

Re:Re:Re:各位兄弟姐妹,新人加入@@

Quote:
    引用第16楼tiffanykk2007-05-23 22:55发表的: +m^ gj:yL  
    UzWf_r  
    $b QD{ {  
    q",n:=PL  
    呢D系私人醒你嘎,版主嘎大利是仲未到吖... lo5,E(7~h  
    q n5e[Vn  
    .......
    nZ0- Kb  
    jA?A)YNQb  
    收到啦~~多謝曬 ]%!:'#  
     mR)Xq=  
    我會繼續努力噶啦~~ Ivmiz{Oii  
    l Q {k  
    適當時候會更新本貼~~哈~~希望大家支持~~
    顶端 Posted: 2007-05-23 23:16 | 17 楼
    蕃茄+沙糖

多谢发贴的人[4434]

咁靓仔就一定要派利是啦
    顶端 Posted: 2007-05-24 00:00 | 18 楼
    mrass
    打口達人

多谢发贴的人[103]

我想問下甘多位哥哥姐姐~~我甘樣跟貼法算唔算灌水啊? 1zqIB")s>  
    gG*]|>M JI  
    我只是想同大家交流認識……
    顶端 Posted: 2007-05-24 00:09 | 19 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Quote:
    引用第19楼mrass2007-05-23 01:09 PM发表的: {&7%wZ"t_  
    我想問下甘多位哥哥姐姐~~我甘樣跟貼法算唔算灌水啊? XK#~w:/fB  
    jEU`ko_  
    我只是想同大家交流認識……
    @ByD=  
    W;L<zFFbU)  
    你咁樣跟帖係絕對冇問題嘅~~灌水冇問題~~惡意灌水就唔得啦~~ \"k[y+O],4  
    況且你呢D唔屬灌水~~係交流嘅一種~~絕對冇問題~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-05-24 00:46 | 20 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Quote:
    引用第8楼mrass2007-05-23 05:53 AM发表的: k65V5lb  
    Z01BzIsR  
    S2+X/YeB  
    甘咪大家一齊做FRIEND羅~~哈~~叫我然仔或者ASS就得啦~~
    WzinEo{ f  
    oz8z%*9 (  
    然仔個名幾好呀~~ASS就~~ 邊個改嘅~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-05-24 00:48 | 21 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

哈哈,,,靓仔。。顶一下
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2007-05-24 09:09 | 22 楼
    伊健十三

多谢发贴的人[2052]

LZ个头都几店喔
    顶端 Posted: 2007-05-24 09:48 | 23 楼
    Josselin
    冷淡人生

多谢发贴的人[1649]

Quote:
    引用第5楼语毛论厕2007-05-23 16:37发表的: \+#>XDD  
    Cs2F/M'  
    你想点,哦,我报寸
    F1A7l"X]  
    你报咩寸啊
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-05-24 11:37 | 24 楼
    ♂风♂
    幻术师
    级别: 高人

多谢发贴的人[255]

....LZ你搞开行为艺术家`````焦到个发甘高```` ~Gj%z+<  
    我都未试过````不过楼主系靓仔```所以一定撑你啦```
    顶端 Posted: 2007-05-24 12:45 | 25 楼
    amooh

多谢发贴的人[160]

好靓仔喔。。。实沟死女。。。
    顶端 Posted: 2007-05-24 12:48 | 26 楼
    mrass
    打口達人

多谢发贴的人[103]

Re:Re:Re:Re:各位兄弟姐妹,新人加入@@

Quote:
    引用第21楼幸福瞬間2007-05-24 00:48发表的: Iw[7;B5v  
    `Kb"`}`_vm  
    [k{2)g  
    然仔個名幾好呀~~ASS就~~ 邊個改嘅~~
    F tw ;T|  
    $'%.w|MJp  
    ASS嘛~~其實只不過是網名來既姐~~ htu(R$GSM  
    zI{~;`tzN  
    就好似“如花”甘~~其實只不過是星爺賦予俾李健仁(如花既扮演者)既生命一樣~~~ [4 y7tjar^  
    E (-@F%Q  
    嘻嘻……
    顶端 Posted: 2007-05-24 12:51 | 27 楼
    mrass
    打口達人

多谢发贴的人[103]

Quote:
    引用第25楼♂风♂2007-05-24 12:45发表的: <! Z06  
    ....LZ你搞开行为艺术家`````焦到个发甘高```` .C\##   
    我都未试过````不过楼主系靓仔```所以一定撑你啦```
    +rFAo00E|  
    c-oIP~,  
    純粹身高不夠~~發型搭救~~
    顶端 Posted: 2007-05-24 12:53 | 28 楼
    mrass
    打口達人

多谢发贴的人[103]

Quote:
    引用第26楼amooh2007-05-24 12:48发表的: 6olJ7`*  
    好靓仔喔。。。实沟死女。。。
    _lMSW6  
    u"gtv  
    在下性格比較含蓄內向……嘻嘻~~
    顶端 Posted: 2007-05-24 12:54 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部