投票主题:你最喜爱嘅TVB男演员(新人+旧人[1齐上]) - 一人最多可以拣3个人咋!(限时1个礼拜) (本次投票已结束) 查看投票的会员
总共有0人参与本次投票 发起于:2007-03-19 11:39   至 2007-03-26 11:39 结束
本页主题: 你最喜爱嘅TVB男演员(新人+旧人[1齐上]) - 一人最多可以拣3个人咋!(限时1个礼拜) 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

青木真也
级别: 新人

多谢发贴的人[9]

你最喜爱嘅TVB男演员(新人+旧人[1齐上]) - 一人最多可以拣3个人咋!(限时1个礼拜)

投票疑问: Axw+zO  
jIck!  
问@点解冇我钟意嗰D演员gar ? S,f:nLT  
答**Sorry,以上嗰D名单[李逸朗,陳堃]都係我嘅自爱,而其它人都係我认为唔错嘅人. ?*& 5`Xh  
a+<{!+3v  
问@如果冇我钟意嘅人係咪可以唔投票gar ? `\yQn7 Oq  
答**係ar,如果实在真係冇你钟意嗰D嘅话,可以唔投票gar,可以回帖讲下你钟意边个. ZuT5}XxF  
7)*q@  
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 95sK;`rE+  
+LF`ZXe8l  
投票期限:只限投票7日咋,加油快D投你自己心爱嗰位嘅票lar ! LoW}!,|  
^#]eCXv  
C(n_*8{  
O% 8>siU  
RG:_:%@%}  
%%%投完票D朋友唔该尽量讲下你自己投咗边个,点解,钟意佢D乜之类D嘢,THZ%%%
顶端 Posted: 2007-03-19 11:39 | [楼 主]
青木真也

多谢发贴的人[9]

Re:你最喜爱嘅TVB男演员(新人+旧人[1齐上])

我梗係第一个投票gar啦``` e2~$=f-  
李逸朗,陳堃,yeah```
顶端 Posted: 2007-03-19 11:53 | 1 楼
conne

多谢发贴的人[3]

点解黄宗泽甘少票啊??????????
顶端 Posted: 2007-03-19 19:32 | 2 楼

多谢发贴的人[0]

Re:Re:你最喜爱嘅TVB男演员(新人+旧人[1齐上])

Quote:
引用第2楼conne2007-03-19 19:32发表的: KF%tF4^+|  
点解黄宗泽甘少票啊??????????
R7nT,7k.  
'4"9f]:  
mm l`,t8  
是阿、。。。为什么!!!
顶端 Posted: 2007-03-21 23:01 | 3 楼
祥仔
翻版余文乐
级别: 普通人

多谢发贴的人[123]

郑嘉颖 !支持郑嘉颖
顶端 Posted: 2007-03-21 23:05 | 4 楼
ling_diana

多谢发贴的人[0]

no one
顶端 Posted: 2007-03-22 06:18 | 5 楼
jjj9000
级别: 圣人

多谢发贴的人[436]

BOSCO!!5唱K!郑+颖!!
我有我天地
顶端 Posted: 2007-03-22 16:26 | 6 楼

多谢发贴的人[1]

好多人都是英雄所见略同啊
顶端 Posted: 2007-03-24 09:21 | 7 楼
一只鱼

多谢发贴的人[2]

我选林峰,要是给个“其他”的选项就好了,我还喜欢姜大卫(TVB的《九阴真经》黄药师,另外不是TVB的《雪花神剑》罗玄)
顶端 Posted: 2007-03-25 23:29 | 8 楼
fangdrama

多谢发贴的人[3]

林峰加油~~ 
顶端 Posted: 2007-03-25 23:43 | 9 楼
向向

多谢发贴的人[1]

唔知点样投哦,我选左了
顶端 Posted: 2007-03-27 19:49 | 10 楼
takotime

多谢发贴的人[0]

林峯 黎诺懿 司徒瑞奇
顶端 Posted: 2007-03-28 15:28 | 11 楼
猫猫女

多谢发贴的人[0]

支持黄宗泽和林峰!!
顶端 Posted: 2007-03-29 19:58 | 12 楼
级别: 圣人

多谢发贴的人[547]

余文乐+余文翰

顶端 Posted: 2007-03-29 21:04 | 13 楼
commychan

多谢发贴的人[4]

点解黄宗泽甘少票啊
顶端 Posted: 2007-03-29 23:10 | 14 楼
enjoy

多谢发贴的人[0]

thank you
顶端 Posted: 2007-03-31 02:21 | 15 楼
enjoy

多谢发贴的人[0]

very nice things
顶端 Posted: 2007-03-31 02:23 | 16 楼
得得薏
级别: 普通人

多谢发贴的人[167]

净系钟意林峰一个
我嘅左手邊係你嘅右手*^o^*
顶端 Posted: 2007-04-08 20:23 | 17 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » TV-连续剧讨论区