«12 3 45» Pages: ( 3/5 total )
本页主题: 随意門..............生日快樂!!! - 两周年2006.12月12日 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
引用第52楼龙四2008-12-12 16:24发表的:
两周年了.....生日快樂!!! 愿随意门的兄弟朋友们每日都开开心心...

深水龍爺都浮上水嗱,長洲一别,你最近好嗎?

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-12-13 04:39 | 60 楼
花無缺和尚
武仁聖

Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
引用第55楼gy77gy772008-12-12 19:00发表的:
好耐冇見過嘅長命帖呀...頂番上去先

两年前大把呢D帖呀?.............舊夢不须記咯

顶端 Posted: 2008-12-13 04:47 | 61 楼
花無缺和尚
武仁聖

Quote:
引用第57楼jerry2008-12-12 20:46发表的:
感慨,过得真快,大家都变了

希望人人變得越來越好啦?

顶端 Posted: 2008-12-13 04:50 | 62 楼
花無缺和尚
武仁聖

Quote:
引用第58楼語無倫次2008-12-12 21:23发表的:
好彩浮上黎睇下啫
都仲赶得切 话甘快2年啦,生日快乐
准备收工

厕廁姐夫,生意兴隆,财源廣進。

顶端 Posted: 2008-12-13 04:52 | 63 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Quote:
引用第38楼花無缺和尚2008-12-12 01:11 PM发表的:

幫主點解甘講呀,點解話见佢melonli唔倒呢?來日方長呀。

同一天空~~不同際遇~~唔知幾時先有時間再聚~~~
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-12-13 21:21 | 64 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
引用第46楼花無缺和尚2008-12-12 01:38 PM发表的:

甘多ot好快殘呀,自己保重呀。

所以要喺殘曬之前搵人要~~~
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-12-13 21:23 | 65 楼
花無缺和尚
武仁聖

Quote:
引用第64楼幸福瞬間2008-12-13 21:21发表的:

同一天空~~不同際遇~~唔知幾時先有時間再聚~~~

如果大家有心又有緣,我地長洲都能相聚啦...............

反之,同在一个地方居住,都擦身而过,無缘相逢呀!

顶端 Posted: 2008-12-14 00:01 | 66 楼
花無缺和尚
武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
引用第65楼幸福瞬間2008-12-13 21:23发表的:

所以要喺殘曬之前搵人要~~~

有的時候,事業同愛情係好难兼顾,但係點都要為自己着想啦!

隨意門都两周年過去啦,時间真係好快過咋。
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由:

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

顶端 Posted: 2008-12-14 00:09 | 67 楼
    721kn
    级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

Re:随意門..............生日快樂!!!

中于見我阿哥哥開帖咯,哥哥你睇,你一開帖個個都上曬嚟,你幾熱鬧
    多啲開帖啦,哈哈
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-12-14 10:30 | 68 楼
    721kn
    级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

Quote:
    引用第53楼melonli2008-12-12 16:33发表的:

系啊~~真系好耐无见啦~~

我都好耐冇見你啦。
    顶端 Posted: 2008-12-14 10:34 | 69 楼
    melonli
    没西的瓜
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6001]

Quote:
    引用第69楼721kn2008-12-14 10:34发表的:

我都好耐冇見你啦。

系啊~~家姐~~~~
    顶端 Posted: 2008-12-14 11:47 | 70 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

呵呵。话甘快两周年
    本帖最近评分记录:
  • 爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2008-12-14 12:13 | 71 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第68楼721kn2008-12-14 10:30发表的:
    中于見我阿哥哥開帖咯,哥哥你睇,你一開帖個個都上曬嚟,你幾熱鬧
    多啲開帖啦,哈哈

甘又唔係因為我開帖個個都上曬嚟嘅,係因為随意門两周年生日呀!

顶端 Posted: 2008-12-14 13:45 | 72 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第66楼花無缺和尚2008-12-14 12:01 AM发表的:

如果大家有心又有緣,我地長洲都能相聚啦...............

反之,同在一个地方居住,都擦身而过,無缘相逢呀!

所以~~我哋真係要好好珍惜每一次嘅相聚時間呀~~

顶端 Posted: 2008-12-14 17:39 | 73 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第67楼花無缺和尚2008-12-14 12:09 AM发表的:

有的時候,事業同愛情係好难兼顾,但係點都要為自己着想啦!

隨意門都两周年過去啦,時间真係好快過咋。

我不嬲都係愛情至上啦~~~
    but~~~

顶端 Posted: 2008-12-14 17:49 | 74 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第74楼幸福瞬間2008-12-14 17:49发表的:

but~~~

似斋講多d喎.
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-12-14 19:09 | 75 楼
    Josselin
    冷淡人生
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1649]

Quote:
    引用第51楼花無缺和尚2008-12-12 14:31发表的:

甘你快D話比佢聽,我地好掛住佢啦。

我有講嘎, 但係佢叫我哋玩得開心D咁話...
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2008-12-14 22:20 | 76 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第75楼肥牛肉2008-12-14 07:09 PM发表的:

似斋講多d喎.

冇人要呀~~

顶端 Posted: 2008-12-15 02:40 | 77 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第76楼Josselin2008-12-14 10:20 PM发表的:

佢真係咁忍心~~

顶端 Posted: 2008-12-15 02:41 | 78 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第73楼幸福瞬間2008-12-14 17:39发表的:

所以~~我哋真係要好好珍惜每一次嘅相聚時間呀~~

每一次我都好珍惜啦!你地知噶.............
    本帖最近评分记录:

顶端 Posted: 2008-12-15 04:44 | 79 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第74楼幸福瞬間2008-12-14 17:49发表的:

but~~~

又会唔会你要求高呢?又或者真係缘份未至呀。

顶端 Posted: 2008-12-15 04:46 | 80 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第76楼Josselin2008-12-14 22:20发表的:

點解佢忍心拋棄我地呀..............

顶端 Posted: 2008-12-15 04:50 | 81 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

生日快乐,迟来的祝福
    希望新的一年大家都身体健康拉,  
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2008-12-15 10:01 | 82 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第82楼长腿叔叔2008-12-15 10:01发表的:
    生日快乐,迟来的祝福
    希望新的一年大家都身体健康拉,  

叔叔,你终于浮頭啦,好多女等紧你出现架。

我都祝福叔叔一年好過一年,D女多到应接不暇.............
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:

顶端 Posted: 2008-12-15 10:50 | 83 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

多谢发贴的人[4500]

Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第83楼花無缺和尚2008-12-15 10:50发表的:

叔叔,你终于浮頭啦,好多女等紧你出现架。

我都祝福叔叔一年好過一年,D女多到应接不暇.............

知己..叔叔話..承你貴言啵
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-12-15 17:56 | 84 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第80楼花無缺和尚2008-12-15 04:46 AM发表的:

又会唔会你要求高呢?又或者真係缘份未至呀。

如果連最基本嘅關心同愛都叫要求高嘅~~咁我要求真係好高啦~~
    本帖最近评分记录:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-12-15 20:06 | 85 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第77楼幸福瞬間2008-12-15 02:40发表的:

冇人要呀~~

唔好成日挂住工作,抽D時間出嚟俾自己先得嘛.
    本帖最近评分记录:
  • I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-12-15 20:35 | 86 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第86楼肥牛肉2008-12-15 20:35发表的:

唔好成日挂住工作,抽D時間出嚟俾自己先得嘛.

个个都成熟咗啊,,,少打字多做事
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2008-12-15 20:36 | 87 楼
    蕃茄+沙糖

多谢发贴的人[4434]

冇办法啦

E+水面个世界都变晒咯

想上水都上唔到
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2008-12-15 23:26 | 88 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第84楼琳γ^ō^γ琳2008-12-15 17:56发表的:

知己..叔叔話..承你貴言啵

知己,話個秘密你知吖,叔叔[风一樣的男人]唔知幾時变咗........此风已消逝!
    都唔知邊條女甘靚呀?搞到叔叔此风已消逝..............唉!!

顶端 Posted: 2008-12-15 23:55 | 89 楼
    «12 3 45» Pages: ( 3/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 粤语吹吹吹水区