本页主题: 可否列一列俾我睇下邊一個版缺人呢?? 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

db7
︶ō︶暉
级别: 高人

多谢发贴的人[360]

可否列一列俾我睇下邊一個版缺人呢??

請問各高層,可唔可以列一列俾我睇下邊一個版缺人呢?有D版無寫住有版主,但事實上係有其他版主巡版嘅,咁不如直接寫埋巡版版主嘅名上去啦!另外,有D版就話要調整,所以就算無版主都唔接受會員申請該版版主! ` + n  
有時真係幾疑惑下,作爲我地呢D唔知頭唔知路嘅會員,見到某版的版主欄處寫著"期待您的加入"時,就好自然認爲該版無版主,有興趣就好自然會去申請!但得到嘅回複係該版已有版主或者係調整期唔接受申請住!!! GP7) m  
Gn2 bZ%l  
所以我想各高層,浪費你地小小時間列一列俾我睇下邊一個版係缺人嘅咩?我原本係想申請,但遇到以上問題,所以先會提出此問題!! S$kuhK>W!  
SCt=OdP=  
麻煩曬!!!
顶端 Posted: 2008-05-14 11:14 | [楼 主]
bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

社会纵横 yP4.Z9  
玄幻无穷 FN EmGz/4  
美食情报站 K)\gbQ|  
Emule 电驴资源交流 4H)" d  
Music-音乐讨论区 /-4B)mL  
以上五個版招收版主外,其餘的需要調整所以暫不招收版主。
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2008-05-14 16:13 | 1 楼
db7
︶ō︶暉
级别: 高人

多谢发贴的人[360]

好!!麻煩曬你!!!
顶端 Posted: 2008-05-14 17:26 | 2 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】

Total 0.008579(s) query 6, Time now is:05-23 22:05, Gzip enabled 粤ICP备06028238号