本页主题: 蓝调有版主"身在曹营心在汉", 暗中为别的论坛服务, 出卖蓝调利益! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

锄歼组
级别: *

多谢发贴的人[]

蓝调有版主"身在曹营心在汉", 暗中为别的论坛服务, 出卖蓝调利益!

在渔人的招贤纳士版, 可以看到此人于2007-5-22, 已经申请渔人版主, n-be8p)-  
随时准备过档.
s(w6Ldi  
vj]-p=  

$VvL  
U!r2`2LY  
:rnn`/L  
再回到蓝调看看此人管理的动漫区,. V*@pmOhz  
http://www.canton8.com/forum/read.php?tid=89452 4GH?$p|LX  
^w5`YI4<  
这是渔人压制组作品, 此位蓝调版主已经置顶超过10日, 利用蓝调资源宣传渔人压制组作品.. x=pq-&9>B  
i(Cd#1<  

(|(#~o]40t  
JK4vQWy  
3WZ]9v{k  
以下这张图, 有其他会员6月9日发布的[自SEED]并没有置顶, 可以看出这位版主对普通会员的[自SEED]是不会置顶的.. r?{tu82#i  
; f:}gMK  

\{ r%.G  
f wWI2"}  
{9q~bt  
值得一提的是, 同一部作品在渔人, 由于管理完善, 版主得力, 已于 2007-6-5 解除置顶, 因为不断有新作啊.. <5?.s< y$"  
~e~iCyW;S  

)@Fuw*  
Cu3^de@h  
GS_'&Yj  
但在蓝调, 由于版主是如此的垃圾, 这部渔人压制组作品到今日仍在置顶中. y*0bHzJ  
]R~K-cN`  
难道蓝调动漫区变成了渔人的子版了吗?.
[ 此贴被锄歼组在2007-06-14 03:18重新编辑 ]
顶端 Posted: 2007-06-14 03:10 | Unknown [楼 主]
颠佬

多谢发贴的人[]

无言好讲~或者人地为左宣传而系渔人申请名姐~我觉得鱼人果边噶电影好像没分类甘样~好差~!而且好像好无管理!~
顶端 Posted: 2007-06-14 03:20 | 广东省广州市电信 1 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

好一句"身在曹营心在汉"~唔贊你都唔得~~ Lyjt$i W%  
如果你覺得我喺故意幫其他人做宣傳嘅~咁真係多謝你咁睇得起我~ 59eq"08  
(我嘅感覺係你喺度做緊宣傳囉~) P{qi>FJqe  
麻煩閣下睇睇版規內嘅自SEED頂置條款~!!何以見得藍調動漫變漁仔嘅版呢~可笑~!! !F3Y7R  
http://www.canton8.com/forum/read.php?tid=87668 tz0_S7h  
7}+U;0,)  
如果你冇近視嘅話~再睇清楚申請版主日期~!! =b+W*vUAw  
呢件事你要小題大造我冇所謂~~因為我一早已經同管理員講過成件事~ nqX)+{wAXe  
加上呢D係私人問題~冇必要公開同你解釋~!! h`X>b/V  
我個心喺邊~大家有眼睇~~"欲加之罪何患無詞"~ Z]H`s{3  
清者自清~不過都要好多謝你呢位"新會員"對我哋藍調咁關心~想必它日一定係我哋藍調之福~!! (7 i@ @  
[ 此贴被幸福瞬間在2007-06-13 08:39 PM重新编辑 ]
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-06-14 05:12 | 2 楼
锄歼组

多谢发贴的人[]

Quote:
引用第2楼幸福瞬間2007-06-14 05:12发表的: BW`)q/  
好一句"身在曹营心在汉"~唔贊你都唔得~~ vP_V%5~yN  
如果你覺得我喺故意幫其他人做宣傳嘅~咁真係多謝你咁睇得起我~ &~%( RO  
(我嘅感覺係你喺度做緊宣傳囉~) N 33{vx  
麻煩閣下睇睇版規內嘅自SEED頂置條款~!!何以見得藍調動漫變漁仔嘅版呢~可笑~!! JTK0#+?  
http://www.canton8.com/forum/read.php?tid=87668 86]})H  
.......
#P)7b,3pe  
]m>N!Iu  
1X5*V!u  
z>,fuR?9  
你都好老实的啊, 不打自招. %(9BWO  
qWQ7:*DL  
加多一条: 此人在制定版规时, 就已经心在渔人, 并以过档渔人为目标 BIFuQ?j3  
. 7]i=eD8  
dzK]F/L]  
这个所谓的[自SEED], 不但压有渔人水印, 有完整的渔人快截方式(当然没有蓝调的啦), 而且有齐渔人5大宣传文件, 如假包换的渔人制作. 你不要说你不知道啊? gypE~@  
FMuakCic5  
渔人本身都只是置顶了3天, 但来到了蓝调反而置顶了十多天, 而且现在还在置顶中. .U66Uet>RX  
Tb2Tb2C  
蓝调找你做版主就如同抓只老鼠入米缸, P,(Tu.EPk  
&#AK#`&)0i  
到时渔人给个分区版主你做啊, 贡献这么大!
顶端 Posted: 2007-06-14 06:47 | Unknown 3 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

呢位朋友你都幾好笑~ 何謂不打自招~我中文差麻煩閣下解釋得清楚D~ Xv`c@n )  
我已經講咗~~~"欲加之罪何患無詞"~~~你鍾意點講都得~ Oy @vh>RY  
你對漁仔嘅運作都好清楚呀~~連佢哋頂置幾多日都咁清楚~佩服~!! #4WA2EW  
想"鋤"人呢都要做得光明正大D~~下下用新ID~我哋論壇嘅ID好寶貴嘅~ 7\BGe I  
一個真係為論壇好嘅會員唔會做D藏頭露尾嘅事囉~~要講嘅講完囉~~你鍾意點就點啦~ :6^8Q,C1@  
再講落去都嘥我時間~~不過今日得見原來我哋藍調有D咁高質素嘅會員~我都好安慰~ G)I lkA@  
不如你去申請做我哋偵探區嘅版主~~真係啱曬你~ l c<&f  
不過記住要keep 住呢份為藍調服務嘅心啵~唔好諗住踩低人哋去上位呀~ 5]Wkk~a  
做人要過得人~過得自己~問心無愧~
[ 此贴被幸福瞬間在2007-06-13 09:29 PM重新编辑 ]
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-06-14 07:37 | 4 楼
melonli
没西的瓜
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6001]

LZ,你发依张帖居心何在呢??莫非你连人地在网上浏览的私隐都要过问,都要去管理~~~去不同的论坛浏览和加入系为左学习,进步~~连感简单的道理你都晤明白~~~ 想起之前个别评论蓝调管理差,话管理层不思进取,不听取人地的意见~~~ 你依家就系度话出卖蓝调利益??? &DqeO8?Q  
PS:我相信蓝调和渔人之间都要好多双重会员(包括我) ~}SOd<n)|  
    我捻仲有其他版主都有去其他论坛应征的,你为何要小提大作呢~~
顶端 Posted: 2007-06-14 09:20 | 5 楼
刘纹虎
冬眠中,勿扰!
级别: 管理员

多谢发贴的人[13002]

关于幸福去其它论坛申请版主的事,她事先已经告诉过我,至于原因,没必要在此说明。
  本人管理的范围:粤语tv连续剧及论坛程序维护

用心回帖,开心下载!

顶端 Posted: 2007-06-14 12:21 | 6 楼
hulinxian
千裏孤墳
电影压制组组长 原创先锋奖 蓝调压制之星 物流组长 终身成就奖

多谢发贴的人[27127]

点解你地总系针对靓靓呢?仲有啊楼主,我不是几中意你既为人,既然要投诉人地,何必用马甲呢,一睇就知你好了解两个论坛啦。但是ID却是今日才注册的。 t83n`LC  
0Ywqv)gg  
论坛本应该是一片乐土,人与人之间根本没有任何利益关系,大家做版主都是义务的。何必成日你戳我背脊,我戳你背脊呢?究竟有咩私人恩怨呢?
顶端 Posted: 2007-06-14 13:50 | 7 楼
累斗累
酒精能清醒
级别: 圣人

多谢发贴的人[1762]

幸福瞬間 JrF\7*rh9  
M(,npW  
我支持你 *D: wwJ  
觉得其实都无咩野姐 JW!SrM xF  
AiXxn'&i  
悟觉得你有问题
我发现饮佐酒会比没饮酒清醒
顶端 Posted: 2007-06-14 14:43 | 8 楼
語無倫次
新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

再讨论落去都无意思啦,此贴锁啦 em @\S   
刘生,唔好意思,讲左你既对白添
顶端 Posted: 2007-06-14 16:42 | 9 楼
您还没有设置个性签名

多谢发贴的人[4788]

低低B阁下~恐怕你都系好大压力而又有好多得闲时间留意呢D野兼且又无地方发泄,临床经验话比我地知,已经系属于病态,为左广大人民群众既人身安全以及恐防病态蔓延,本人建议阁下可以稳相熟既心里医生解决一下,就网络虚拟世界你都甘藏头露尾,见人讲人话见鬼讲鬼话,城府极深,阴险狡诈,撩事斗非,玩弄权术,可想而知你系现实世界中系几甘空虚~.终于有答案了:原来空虚比毒品可怕~. STp}?Cb  
期期系度开新ID投诉来投诉去?甘藏头露尾做乜6+1?乜都理你不如去埋总理了好无?有无其他花饰添吖? vs|>U-Mpw~  
2~+Iu +  
IMzhEm  
本贴就此关闭!
顶端 Posted: 2007-06-14 16:50 | 10 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】

Total 0.038696(s) query 6, Time now is:09-27 21:22, Gzip enabled 粤ICP备06028238号