q5201314
缘来是你
级别: 普通人

多谢发贴的人[330]

笑话8个

)老婆:我地夜晚训觉唔好熄灯,好不好? 8~]D!c8;a  
o^\Pt<~W  
老公:好!不过你要应承我一件事! 6JDHwV  
1!~cPD'F  
老婆:甚么事? o)/Pr7Qn  
cKe%P|8  
老公:训觉果阵唔好落妆。 >s f g`4  
rNii,_  
#_@cI(P  
2)两个细佬倾偈: fI613ww]  
Xq*^6*E-}  
A说:我地全家都好钟意动物,妈咪钟意猫,阿哥钟意狗,家姐钟意小白兔。 8w&-O~M  
/i'078F  
B说:咁你阿爸呢? [|DKBJ  
En?V\|,  
A说:喜欢狐狸精。 HYmC3  
?Gki0^~J  
@h %V:c  
d,b4q&^X8  
3) d,V#5l-6  
Xv8-<Ks  
老婆:点解我次次系屋企唱亲卡拉OK,你就走去露台食烟? gBm'9|?  
O?JJE8~']  
老公:妳唱到鬼杀咁嘈,费事D街坊以为我虐待紧你。 =_7wd*,  
Ey&H?OFiP  
QF#w $%7  
qTd[Da G#  
4) Ymk?@mV4  
r9i? H  
有一个孤寒鬼钟意贫小便宜,连厕纸都顺手牵羊用别人的。 7K1-.uQ  
}02`ve*   
有人忍唔住出声话他 / (&E  
n/+X3JJ  
但他回应说:几张厕纸有乜大不了?用完俾返你囉! I&;>(@K  
Ts 5)r(  
Dcl$?  
Jz}nV1G(jz  
5) >cu%Cs=m  
Dqx#i-L23  
老公:唔好叫我洗碗得唔得啊? 1 em,/> "  
z%;p lMj  
老婆:小小事就试到你,D碗一早洗左啦! m1"m KM  
'cW^S7  
老公:我系讲笑咋,其实我好乐意做家务架! B$4*U"tk  
N:1aDr;  
老婆:我都系讲笑咋,D碗其实未洗。 -8TJ:#| N  
`g)}jo`W  
Mt[yY|Ec|  
ToXWFX  
6) b_0THy.Z  
X'Ss#s>g  
有人系地铁站向职员投诉,有人唔俾他上车,职员问边个咁霸道? WE<?y_0y&  
]?eZDf~  
刚巧月台广播响起:乘客请勿超越黄线。 Q]:O#;"<  
diq}\'f  
个人话:系广播器。我唔过黄线点上车呀? L:R4&|E/t  
jjs/6sSRk  
n ~t{]if"  
}u Y2-l  
7) o>el"0rn.h  
Rn1oD3w  
儿:妈,俾一百元我。 +#}GmUwPG$  
~P4C`Q1PT#  
妈:唔得。 jkAjYR.  
Kb.qv)6i*  
儿:妳 俾一百元我,我就话俾妳听,今日阿爸同女佣讲咩野。 {!"UBALxc  
j#NyNv(jE1  
母一听,连忙拿了一百元出来。 JzyCeM =  
fqNh\~kja  
儿:阿爸说,别忘了烫衫。 k s40 5  
aO6\ e>  
;Rrh$Ag  
}V?m =y [  
8) wq)*bIv  
i'>6Qo  
检控官:你点解要强姦自己妻子既尸体咁冷血? L 4By5)  
}K{1Bm@S  
被告:我点知她死左喎~她一向都无反应架啦!
爱~总系超过我想象
顶端 Posted: 2007-04-30 15:45 | [楼 主]
伊健十三
级别: 仙人

多谢发贴的人[2052]

检控官:你点解要强姦自己妻子既尸体咁冷血? 7<LuL  
;9~YQW@|  
被告:我点知她死左喎~她一向都无反应架啦! o^@#pU <  
哈哈~呢个好笑
顶端 Posted: 2007-04-30 15:53 | 1 楼
q5201314
缘来是你
级别: 普通人

多谢发贴的人[330]

Quote:
引用第1楼猪猪TouIs2007-04-30 15:53发表的: -qpvVLR,  
检控官:你点解要强姦自己妻子既尸体咁冷血? ;{8 X+H  
em7L `,  
被告:我点知她死左喎~她一向都无反应架啦! {^ BZ#)m|  
哈哈~呢个好笑
_W@sFv%sj  
估唔到你居然中意衣个啊~不过我都觉得系~哈哈
爱~总系超过我想象
顶端 Posted: 2007-04-30 16:08 | 2 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 粤笑粤爽

Total 0.009324(s) query 6, Time now is:09-29 06:10, Gzip enabled 粤ICP备06028238号