q5201314
缘来是你
级别: 普通人

多谢发贴的人[330]

笑话8个

)老婆:我地夜晚训觉唔好熄灯,好不好? xK ux5u _  
\2b9A' d>  
老公:好!不过你要应承我一件事! )Ggx  
tB7aHZ|  
老婆:甚么事? m %3Kq%?O  
u'> CU  
老公:训觉果阵唔好落妆。 1 j8,Zrg1  
!7DS  
nQ6'yd"  
2)两个细佬倾偈: ugP R)tDfM  
S22; g  
A说:我地全家都好钟意动物,妈咪钟意猫,阿哥钟意狗,家姐钟意小白兔。 uIwyan-  
>o7k%T|l$  
B说:咁你阿爸呢? 95&HsgdxJ  
`lzH:B  
A说:喜欢狐狸精。 `,"Jc<R7Z  
iiscm\  
DdgFBO  
JN!YRcj  
3) jnY4(B   
D bJ(N h  
老婆:点解我次次系屋企唱亲卡拉OK,你就走去露台食烟? `r V,<  
"{ lnSLk  
老公:妳唱到鬼杀咁嘈,费事D街坊以为我虐待紧你。 Hua8/:![+  
x.RZ!V-  
w@We,FUJN  
bE"CSK#  
4) -9EbU7>!  
F\;1:y~1  
有一个孤寒鬼钟意贫小便宜,连厕纸都顺手牵羊用别人的。 +L6$Xm5DAv  
tA.C"  
有人忍唔住出声话他 KhvCkQMI@  
|99eDgK,  
但他回应说:几张厕纸有乜大不了?用完俾返你囉! k,,}N 9  
I%Z &i-33y  
\D=B-dREq  
9q?gmAn.  
5) pppbn]%Ob  
KtE`L4tW6  
老公:唔好叫我洗碗得唔得啊? "cx" d:  
8z&9  
老婆:小小事就试到你,D碗一早洗左啦! E J1:N*BA  
!O*n6}nPE  
老公:我系讲笑咋,其实我好乐意做家务架! JYq} YG=%  
!=pemLvH  
老婆:我都系讲笑咋,D碗其实未洗。 % |V:F.f  
sQw-#f7t  
n) yqb  
jBM>Pe^`3  
6) 81&!!qhfS  
Sl1N V  
有人系地铁站向职员投诉,有人唔俾他上车,职员问边个咁霸道? [}D)73h`  
 `S|gfJ  
刚巧月台广播响起:乘客请勿超越黄线。 Qk= w ,`  
+;T%7j"wz  
个人话:系广播器。我唔过黄线点上车呀? k6XO-a f  
{ib`mC^  
ocvBKsfhE`  
7">.{ @S  
7) lU?"\m  
XB?!V|bno  
儿:妈,俾一百元我。 !u"Hf7/  
:}lE@Y,R   
妈:唔得。 _v\QuI6  
S}<(9@]z  
儿:妳 俾一百元我,我就话俾妳听,今日阿爸同女佣讲咩野。 .s+e hZ  
h W-[omr0  
母一听,连忙拿了一百元出来。 j2z$kw%  
 EpiagCS  
儿:阿爸说,别忘了烫衫。 *m7e>]-  
mEA w^  
(L\tp> E-  
WJ%b9{<  
8) r=vE0;7  
I^o^@C  
检控官:你点解要强姦自己妻子既尸体咁冷血? <rkF2-K,  
R .,w`<<  
被告:我点知她死左喎~她一向都无反应架啦!
爱~总系超过我想象
顶端 Posted: 2007-04-30 15:45 | [楼 主]
伊健十三
级别: 仙人

多谢发贴的人[2052]

检控官:你点解要强姦自己妻子既尸体咁冷血? =5J}CPKbZI  
+hGr2%*0f  
被告:我点知她死左喎~她一向都无反应架啦! I vO#tI  
哈哈~呢个好笑
顶端 Posted: 2007-04-30 15:53 | 1 楼
q5201314
缘来是你
级别: 普通人

多谢发贴的人[330]

Quote:
引用第1楼猪猪TouIs2007-04-30 15:53发表的: g{RVxGE7  
检控官:你点解要强姦自己妻子既尸体咁冷血? ^-Bx zOp  
C8ek{o)%W  
被告:我点知她死左喎~她一向都无反应架啦! {%gMA?b|"  
哈哈~呢个好笑
z&Cz!HrS  
估唔到你居然中意衣个啊~不过我都觉得系~哈哈
爱~总系超过我想象
顶端 Posted: 2007-04-30 16:08 | 2 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 粤笑粤爽

Total 0.008495(s) query 6, Time now is:09-29 06:11, Gzip enabled 粤ICP备06028238号