«1 2 3456» Pages: ( 2/8 total )
本页主题: 【香港】【动作】【决战紫禁之巅】【DVD-RMVB/461MB】【粵語中字】【內附90秒短片】【已发种】 - 刘德华 赵薇 郑伊健 张家辉 杨恭如 天心 徐锦江 潭耀文 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

冇啦啦
级别: 普通人

多谢发贴的人[2]

Re:【香港】【动作】【决战紫禁之巅】【DVD-RMVB/461MB】【粵語中字】【內附90秒短片】

回复好麻烦,每次都跳去第度
顶端 Posted: 2007-06-09 23:44 | 30 楼
zrhmle
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

Re:【香港】【动作】【决战紫禁之巅】【DVD-RMVB/461MB】【粵語中字】【內附90秒短片】

支持啊,谢谢啊
顶端 Posted: 2007-06-09 23:50 | 31 楼
级别: *

多谢发贴的人[]

好好好好好好好好
本帖最近评分记录:
  • 银纸:-1 | 操作人: hulinxian | 理由: 你好给面子啊,发的第一贴就是灌水贴。。下次就重罚了
  • 顶端 Posted: 2007-06-10 00:26 | 广东省湛江市电信 32 楼
    啊咪嘟吡吧
    马来西瓜
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[1516]

Re:Re:【香港】【动作】【决战紫禁之巅】【DVD-RMVB/461MB】【粵語中字】【內附90秒短片】

Quote:
    引用第9楼zuozuojia2007-06-09 16:57发表的: n r}H;wB  
    啊咪嘟吡吧,你用心噶回复睇到我自悲了. +%^D)   
        你系自己愣返来噶`定系响其他戏评得抄返来噶`哈哈`无第二D意思 [@)|j=:i:  
    只不过系睇到甘有主观力噶回复,讲真噶``真有D感动 4 Q.70  
      支持LZ``支持杨恭如(偶像)`未睇过不致以评`
    }v{F9dv  
    F-t-d1w6  
    如果你有一直留意我响蓝调原创区嘅回复,你会发现,我净系对“vincentco”同“hulinxian”嘅帖先会写落我自己嘅评论。因为距地两个对蓝调原创区嘅电影贡献大家系有目共赌嘅。 P`0aU3pl  
    =y ff.3mW\  
    实不相瞒,我其实系响大学系修编导专业嘅,而我自己响初中就开始收藏DVD(惭愧好粤语都系D版,因为大陆买正版系国语嘅),得闲我就褒碟,褒完就写感受(长短各有)。到依家为止,我吾敢讲我睇片无数,但系至少绝大多数嘅片(特别系港产同大陆文艺片)我都睇过。 99x]DY  
    x<].mx  
    乜蓝调吾系一直鼓励有深度,有个性嘅回复嘅咩?我尊重D无私嘅人发片,我再回忆我对片所记得嘅,我所理解嘅,我所感受嘅,原来写出来会俾人怀疑。 7)YU ;  
    quR':=S5f  
    之前有位伟人讲过,中国人好聪明,咩都吾缺,就系差少少创新。而尼种创新,吾系我地无,而有绝大多数人响创新未诞生之前,就已经扼杀左距响温床中了!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: vincentco | 理由: 蓝调多几个好似马来西瓜d会员甘D原创人就真系感到安慰啦!
  • 银纸:80 | 操作人: hulinxian | 理由: 写的非常之好。破例加80分。其实我觉得大家都应该用心睇戏,用心回贴!
  • 顶端 Posted: 2007-06-10 00:36 | 33 楼
    lookey
    地獄メ少男

多谢发贴的人[8]

虽然呢部戏出左好耐啊·· 6sntwT"?  
    但系都未睇过~ X~x]VKr/  
    <[*s%9)'9  
    多谢LZ~
    顶端 Posted: 2007-06-10 00:49 | 34 楼
    csang

多谢发贴的人[2]

支持啊,谢谢啊
    顶端 Posted: 2007-06-10 00:53 | 35 楼
    gd_rings

多谢发贴的人[23]

经典的就下来看看吧,谢谢!!!
    顶端 Posted: 2007-06-10 00:55 | 36 楼
    一串紅
    闲人
    级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

好似好睇甘,支持下,明日下载

顶端 Posted: 2007-06-10 00:59 | 37 楼
    king_sir

多谢发贴的人[1]

支持!發多D齣來喇。。。
    顶端 Posted: 2007-06-10 01:16 | 38 楼
    iouboyz

多谢发贴的人[0]

文字好正啊
    顶端 Posted: 2007-06-10 01:36 | 39 楼
    home3000

多谢发贴的人[0]

Alright, thank you.
    顶端 Posted: 2007-06-10 01:38 | 40 楼
    yinxuan

多谢发贴的人[4]

最爱刘德华!
    顶端 Posted: 2007-06-10 01:52 | 41 楼
    卡神
    级别: 仙人

多谢发贴的人[593]

Re:Re:Re:【香港】【动作】【决战紫禁之巅】【DVD-RMVB/461MB】【粵語中字】【內附90秒短片】

Quote:
    引用第27楼hulinxian2007-06-09 22:16发表的: (hEqh nnm`  
    /:iO:g1  
    ;9MsV.n  
    哈哈,我都觉得:8只,8只半,呢句好鬼搞笑!
    OQIQ   
    简直就系经典
    顶端 Posted: 2007-06-10 02:02 | 42 楼
    guhe

多谢发贴的人[5]

like very much!
    顶端 Posted: 2007-06-10 02:23 | 43 楼
    joywen13

多谢发贴的人[0]

支持啊,谢谢啊
    顶端 Posted: 2007-06-10 02:40 | 44 楼
    calqtdh
    外星人
    级别: 普通人

多谢发贴的人[133]

睇过,但唔记得左咯,THANK YOU呀
    朗拿度嘅超级FANS
    顶端 Posted: 2007-06-10 02:41 | 45 楼
    twinssa

多谢发贴的人[0]

That is very good ar
    顶端 Posted: 2007-06-10 04:07 | 46 楼
    dronaldo

多谢发贴的人[1]

支持晒你啦
    顶端 Posted: 2007-06-10 11:22 | 47 楼
    啊咪嘟吡吧
    马来西瓜

多谢发贴的人[1516]

再者,我响学校拍DV,依家帮紧电视台写住D流水剧本,吾通,我发下感受都会。。。 A<-Prvryt  
    `D)ay  
    我之前已经同vincentco讲过,我话我好多DVD,我都想加入尼个蓝调原创家庭,但系依家我响学校,校园网,根本做无到种,我唯有等放假翻到屋企先至做。如果我系无睇过D片,我有无甘西7无聊去稳资料贴上去啊? VQA}!p  
    jzCSxuZ7O  
    so i think i am going too far.i am sorry,i am forgoting myself.that is all,i do not give more explaining.anywhere,stop!!!! $=?1>zvF  
    T;!7GW4E ?  
    PS:寻晚发完果帖竟然停电~~应该俾雷P神左,今日先有电!晕。。。
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: vincentco | 理由: 优秀文章
  • 顶端 Posted: 2007-06-10 11:23 | 48 楼
    luer1818

多谢发贴的人[3]

多谢LZ啦.
    顶端 Posted: 2007-06-10 11:46 | 49 楼
    wuzhongyao

多谢发贴的人[1]

喜欢,好导演,好演员,这样的阵容很难再聚首。
    顶端 Posted: 2007-06-10 11:50 | 50 楼
    kun1986

多谢发贴的人[0]

thank you
    顶端 Posted: 2007-06-10 12:00 | 51 楼

多谢发贴的人[2]

谢谢啊。支持啊,…………………… m(Hb! RT  
    华仔偶来了!
    顶端 Posted: 2007-06-10 12:16 | 52 楼
    marco531

多谢发贴的人[0]

好多年前睇过~~~回味回味~~~多谢!
    顶端 Posted: 2007-06-10 12:18 | 53 楼
    hulinxian
    千裏孤墳
    电影压制组组长 原创先锋奖 蓝调压制之星 物流组长 终身成就奖

多谢发贴的人[27127]

图片:
    图片:
    图片:
    借一楼发下电影海报!
    [ 此贴被hulinxian在2007-06-12 08:21重新编辑 ]
    顶端 Posted: 2007-06-10 13:36 | 54 楼
    yuyifeng2008

多谢发贴的人[0]

Re:【香港】【动作】【决战紫禁之巅】【DVD-RMVB/461MB】【粵語中字】【內附90秒短片】【已发种】

very good
    顶端 Posted: 2007-06-10 13:39 | 55 楼
    大龙超

多谢发贴的人[20]

Re:【香港】【动作】【决战紫禁之巅】【DVD-RMVB/461MB】【粵語中字】【內附90秒短片】【已发种】

支持啊,谢谢啊
    顶端 Posted: 2007-06-10 13:50 | 56 楼
    q2xiu
    得闲就去蒲下!
    级别: 仙人

多谢发贴的人[164]

多谢了哦!~~支持呀!~~~~
    顶端 Posted: 2007-06-10 14:22 | 57 楼
    coolshen20

多谢发贴的人[1]

呢个我想稳好耐啦
    顶端 Posted: 2007-06-10 16:52 | 58 楼
    yulin
    有龙哥冇甩拖

多谢发贴的人[22]

粤语武侠片更加要收藏
    顶端 Posted: 2007-06-10 16:56 | 59 楼
    «1 2 3456» Pages: ( 2/8 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » ㊣粤㊣蓝调原创区㊣粤㊣