«1 2 » Pages: ( 2/2 total )
本页主题: 我既鞋仔~~(更新至2007.06.26) 大家娱乐下!^_^ - 原创啊,斑竹有冇得精华啊?^_^ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

琳γ^ō^γ琳
一次一次一次
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4500]

Re:我既鞋仔~~(更新完毕) 大家娱乐下!^_^

我D鞋就基本都系CONVERSE啦,(除高跟鞋)不过全都开始又残又旧啦,近呢轮都无买波鞋啊。。

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
顶端 Posted: 2007-05-16 10:06 | 30 楼
我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

Re:Re:Re:Re:Re:我既鞋仔~~(更新完毕) 大家娱乐下!^_^

Quote:
引用第29楼artto2007-05-16 00:59发表的: \)eHf 7H  
A9qCaq{  
晤系癖~~~系我中意买D自己觉得好睇、好着同觉得性价比ok既鞋嗟。 ^+oi|y  
加上呢排买多佐2对嗟。
vC E$)z'"  
TT姐话紧我咋

我只是只平凡狗
顶端 Posted: 2007-05-16 14:16 | 31 楼
我只是个平凡人

Re:Re:Re:Re:Re:Re:我既鞋仔~~(更新完毕) 大家娱乐下!^_^

Quote:
引用第28楼artto2007-05-16 00:54发表的: qF`;xa%,}  
~"\sL;B  
^_^,系jordan几啊?jordan既鞋可以系话系Nike既最高端,郁下就1400+。 \#1!qeF  
而且我都晤多中意Jordan鞋。就Jordan1同13比较好睇~~
D@uw[;Xb5  
具体系第几代``我都5记得了 T~cq=i|O  
z@>z.d4  
````不过买鞋,去香港买...便好多 D;Fvd:  
;_amgRP7$  
不过家阵专卖店,某些jordan既款...都系900楼下

我只是只平凡狗
顶端 Posted: 2007-05-16 14:18 | 32 楼
时尚o贼仔
豬^嗨達人
级别: 普通人

多谢发贴的人[72]

乜咁多鞋啊...着得晒咩...
顶端 Posted: 2007-05-16 14:40 | 33 楼
artto
进军新领域

多谢发贴的人[346]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:我既鞋仔~~(更新完毕) 大家娱乐下!^_^

Quote:
引用第31楼魜字駞2007-05-16 14:16发表的: B h@R9O<  
"M v%M2'c  
TT姐话紧我咋
_t6siB_u  
^_^,你睇清楚TT姐既原话。系讲我咋。 _Ta9rDSP]  
不过讲真,我都系最近先买得多鞋。当然冇你呢d“前辈”级既人物噤犀利啦。 ~^lQ[x  
2010 world championship
顶端 Posted: 2007-05-16 18:03 | 34 楼
我只是个平凡人

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:我既鞋仔~~(更新完毕) 大家娱乐下!^_^

Quote:
引用第34楼artto2007-05-16 18:03发表的: SjKIn-  
NhCO C  
^_^,你睇清楚TT姐既原话。系讲我咋。 fdho`juFa  
不过讲真,我都系最近先买得多鞋。当然冇你呢d“前辈”级既人物噤犀利啦。 kOVx]=  
.Y_RI&B!L  
距话紧我```及melon对鞋啊

我只是只平凡狗
顶端 Posted: 2007-05-16 18:32 | 35 楼
artto
进军新领域

多谢发贴的人[346]

距话紧你及melon对鞋。 6]T02;b>/,  
我系话TT姐话我点解买噤多鞋嗟~~~ ?Y ) Qy,  
香港买鞋系便D,我上次都有叫我同学问过啦。基本上上市价都便过大陆呢度,而且打折打得快,打得多。而家观塘OUTLET拆佐,晤系就更好啦。花园街好似越来越贵噤。 < t>N(e  
顶端 Posted: 2007-05-16 21:17 | 36 楼
artto
进军新领域

多谢发贴的人[346]

Re:Re:我既鞋仔~~(更新完毕) 大家娱乐下!^_^

Quote:
引用第30楼琳γ^ō^γ琳2007-05-16 10:06发表的: RK'3b/T  
我D鞋就基本都系CONVERSE啦,(除高跟鞋)不过全都开始又残又旧啦,近呢轮都无买波鞋啊。。
2r?g|< :  
买新既咯~~反正而家cons既鞋都晤算好贵。 q5lRc=.b[  
不过吡我印象就越来越晤好。冇以前既噤舒服。 ?j8CkqX!  
顶端 Posted: 2007-05-17 00:41 | 37 楼
artto
进军新领域

多谢发贴的人[346]

Quote:
引用第33楼james4292007-05-16 14:40发表的: bRNE:))r_  
乜咁多鞋啊...着得晒咩...
+R2  
cons系夏日着既,ball鞋主要打ball着既,平时少着。 T:; e73  
有得轮换着着得耐小小。 htM5N m[g  
5? c4aAn  
PS:今晚过来又要心机咯~~可能又几日晤上得蓝调 U%gP2]t%cs  
吡老师闹~~~好惨啊·~ J4`08,  
顶端 Posted: 2007-05-17 00:44 | 38 楼
nxyan
牙擦妹

多谢发贴的人[115]

条友都几自恋啵,哈哈
......
顶端 Posted: 2007-05-17 13:24 | 39 楼
artto
进军新领域

多谢发贴的人[346]

Quote:
引用第39楼nxyan2007-05-17 13:24发表的: (B$2)yZY  
条友都几自恋啵,哈哈
X+&@$v1  
乜世道啊~!!!买多2对鞋嗟。就自恋~ diTzolY7  
顶端 Posted: 2007-05-17 23:09 | 40 楼
mixtrack
级别: 新人

多谢发贴的人[5]

你的品位都几差!难得```
顶端 Posted: 2007-05-19 01:02 | 41 楼
artto
进军新领域

多谢发贴的人[346]

Maybe your taste! -O(.J'=8  
Not mine
顶端 Posted: 2007-05-20 18:50 | 42 楼
一串紅
闲人
级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

6、7折?甘好

顶端 Posted: 2007-05-21 07:09 | 43 楼
artto
进军新领域

多谢发贴的人[346]

Quote:
引用第43楼无名小卒2007-05-21 03:42发表的: d]a*)m&  
真系好鞋
pLk?<y  
都系打折货嗟。呵呵。 tSQ>P -O  
to 楼上:高过7折基本晤买。除非本身价钱低于200¥啦。 FQ O6w'  
顶端 Posted: 2007-05-21 22:21 | 44 楼
«1 2 » Pages: ( 2/2 total )
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 短片视频&贴图