投票主题:更新下我既鞋仔、 - 本来想保持完整性,发佐去原来个贴。但系个贴已经锁鬼佐。唯有开新既。^_^斑竹莫怪 查看投票的会员
总共有0人参与本次投票 发起于:2007-06-27 00:17

本页主题: 更新下我既鞋仔、 - 本来想保持完整性,发佐去原来个贴。但系个贴已经锁鬼佐。唯有开新既。^_^斑竹莫怪 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

artto
进军新领域
级别: 普通人

多谢发贴的人[346]

更新下我既鞋仔、 - 本来想保持完整性,发佐去原来个贴。但系个贴已经锁鬼佐。唯有开新既。^_^斑竹莫怪

都系最近先买既。 fHLt{!O  
大家娱乐一下啦、 1^HmM"DD  
记得吡THX哦、 u alpm#GU  
4#D<#!]^  
原贴 7~I*u6zY  
http://www.canton8.com/forum/read.php?tid=84296&u=52837
[ 此贴被artto在2007-06-27 09:33重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: bbmrbean | 理由: 罗去买新鞋!
  • 2010 world championship
    顶端 Posted: 2007-06-27 00:17 | [楼 主]
    hxw520
    级别: *

多谢发贴的人[]

Re:更新下我既鞋仔、

乜楼主有影鞋呢种爱好咖!!
    顶端 Posted: 2007-06-27 02:04 | Unknown 1 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

^_^,娱乐下嗟、都晤算系中意影鞋既、 &>m# "A\^  
    2010 world championship
    顶端 Posted: 2007-06-27 09:29 | 2 楼
    月亮是我k彎
    我唔系酱爆

多谢发贴的人[142]

T来系个篮球爱好者
    ︷给我зо秒゛.︵.嘴完我就跑
    顶端 Posted: 2007-06-27 10:12 | 3 楼
    方丈
    Alex
    级别: 圣人

多谢发贴的人[187]

感覺還可以
    Tī? ɡ LOVE ME__非你莫属
    顶端 Posted: 2007-06-27 10:21 | 4 楼
    sese252627

多谢发贴的人[51]

你对鞋系边度买架?甘平啊...
    顶端 Posted: 2007-06-27 10:23 | 5 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

Re:Re:更新下我既鞋仔、

Quote:
    引用第5楼sese2526272007-06-27 10:23发表的: PfaBzi9?f  
    你对鞋系边度买架?甘平啊...
    RGw=!0V  
    边对啊? f xWW "B*A  
    系淘宝买既。你有外国既F仲便宜啊,Zoom Kobe 1系USA Footlocker最低卖3折咋、 0'giAA  
    羡慕死!
    顶端 Posted: 2007-06-27 12:47 | 6 楼
    mixtrack
    级别: 新人

多谢发贴的人[5]

一句话:不好看!扔了!
    顶端 Posted: 2007-06-29 03:59 | 7 楼
    啊咪嘟吡吧
    马来西瓜
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[1516]

吾好意思,对鞋无咩研究兼无兴趣! ~nQv yM!$  
    vtvF)jlX  
    所以,无感觉~
    顶端 Posted: 2007-06-29 08:19 | 8 楼
    ?安格﹫絲゛
    好耐冇見~
    级别: 仙人

多谢发贴的人[2652]

oh,不过我都系唔中意.

`     我要响hk遇到你~
    顶端 Posted: 2007-06-29 11:42 | 9 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

点解噤多人睇都冇人吡THX嘎? K%Dksx7ow  
    我需要钱啊~~~ mVJW"*}8  
    顶端 Posted: 2007-06-29 15:41 | 10 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 短片视频&贴图