« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 我既鞋仔~~(更新至2007.06.26) 大家娱乐下!^_^ - 原创啊,斑竹有冇得精华啊?^_^ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

artto
进军新领域
级别: 普通人

多谢发贴的人[346]

我既鞋仔~~(更新至2007.06.26) 大家娱乐下!^_^ - 原创啊,斑竹有冇得精华啊?^_^

%GbPrlu  
大家晤好只系睇先得嘎,吡thx哦。仲要!  sGls^J)  
:EwA$`/  
F[=lA"F^  
我晤系咩收藏鞋既sneaker,我只系中意买鞋来实战,以及平时着得舒服,着得好睇。 E$tk1SVo  
性价比、耐磨、外观、脚感舒适度,系我买鞋既四项基本原则。 3Z:!o$  
所以好多都系打折货物。基本系最高6、7折。 [ |n-x3h  
[ 此贴被artto在2007-06-27 00:01重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: bbmrbean | 理由: 泥水佬都有咁靓鞋着,唔公平~
  • 2010 world championship
    顶端 Posted: 2007-05-14 13:22 | [楼 主]
    熊o(∩_∩)o猫
    整人为乐
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1040]

Re:我既鞋~~

冇得着,得个看字,心悸啊
    本人管理的范围:贴图区&视频区

图片仅供参考,一切以实物为准
    顶端 Posted: 2007-05-14 13:44 | 1 楼
    xjb
    级别: 新人

多谢发贴的人[3730]

好鞋,好鞋!
    顶端 Posted: 2007-05-14 13:50 | 2 楼
    颓废烟火
    又老又穷又丑男人

多谢发贴的人[23]

我D鞋全部都系ASICS,最差嗰对都着咗4年了,大部分都系着咗6年而家都仲有七成新左右,好难想象2年就报废嘅鞋系点嘅
    顶端 Posted: 2007-05-14 14:01 | 3 楼
    hxw520
    级别: *

多谢发贴的人[]

Re:我既鞋~~ 大家娱乐下!^_^

唔系甘无聊呱影鞋
    顶端 Posted: 2007-05-14 14:06 | Unknown 4 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

Re:Re:我既鞋~~

Quote:
    引用第3楼颓废烟火2007-05-14 14:01发表的: }C,O   
    我D鞋全部都系ASICS,最差嗰对都着咗4年了,大部分都系着咗6年而家都仲有七成新左右,好难想象2年就报废嘅鞋系点嘅
    m@\ZHbq  
    呵呵,我既鞋打波既打波,所以好快就报废 re`t ]gzb  
    平时着既就好d。不过你着4年真系冇得顶哦~~
    2010 world championship
    顶端 Posted: 2007-05-14 14:10 | 5 楼
    伊健十三

多谢发贴的人[2052]

Re:我既鞋仔~~(更新完毕) 大家娱乐下!^_^

使5使甘多鞋啊~!
    顶端 Posted: 2007-05-14 16:15 | 6 楼
    蕃茄+沙糖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4434]

做喵又摞对旧鞋出嚟呢
    顶端 Posted: 2007-05-14 17:59 | 7 楼
    熊o(∩_∩)o猫
    整人为乐

多谢发贴的人[1040]

看大家意见加唔加精
    本人管理的范围:贴图区&视频区

图片仅供参考,一切以实物为准
    顶端 Posted: 2007-05-14 19:45 | 8 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

我依家都系得两对球鞋打波咋 KQ`=t   
    对ARENAS中未舍得罗黎打波住
    顶端 Posted: 2007-05-14 20:08 | 9 楼
    saint文少
    BEAT L.A

多谢发贴的人[14534]

我都是穿老翻咋
    顶端 Posted: 2007-05-14 20:11 | 10 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

Re:Re:我既鞋仔~~(更新完毕) 大家娱乐下!^_^

Quote:
    引用第9楼语毛论厕2007-05-14 20:08发表的: Vpp&|n9^  
    我依家都系得两对球鞋打波咋 -?a<qa?$  
    对ARENAS中未舍得罗黎打波住
    GWP dv  
    我都系得2、3对ball鞋嗟。呵呵、 <4`eQ  
    arenas晤错哦,low适合后卫
    顶端 Posted: 2007-05-14 23:18 | 11 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

Quote:
    引用第10楼saint文少2007-05-14 20:11发表的: }5 9U}@xC  
    我都是穿老翻咋
    KEr\nKT1  
    老翻都冇问题啊,我都着过啦。 $u9]yiY.{  
    如果篮球鞋既话,对于我地业余既ball友来讲,其实都可以勉强应付。不过可能d国产既好小小咯,如:Anta、Peak,不过就样子难睇小小。价钱其实都晤会贵好多。
    顶端 Posted: 2007-05-14 23:22 | 12 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

Quote:
    引用第6楼猪猪TouIs2007-05-14 16:15发表的: &tI#T)SSs  
    使5使甘多鞋啊~!
    UlovXb  
    呵呵,岩岩呢排稍微冇噤穷,又晤使拍拖。就用来买鞋咯。 v3RcwySk  
    都系几对嗟。
    顶端 Posted: 2007-05-14 23:33 | 13 楼
    我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

之前翻学既时候````比你多好多.....我系nike既忠实fans....

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2007-05-15 00:36 | 14 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

第一双鞋系你画上去噶?

.....................
    顶端 Posted: 2007-05-15 03:46 | 15 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

Quote:
    引用第15楼MC.醜仔2007-05-15 03:46发表的: JhK/']R  
    第一双鞋系你画上去噶?
    6j9)/H P  
    呵呵,我冇噤有才~~~~~
    顶端 Posted: 2007-05-15 13:47 | 16 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

LZ好HI有钱啊,几时送对比我则!
    顶端 Posted: 2007-05-15 13:53 | 17 楼
    Josselin
    冷淡人生

多谢发贴的人[1649]

不是一般的少鞋哦LZ j -O2aL  
    我比较中意PUMA
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-05-15 14:02 | 18 楼
    finney

多谢发贴的人[2]

冇得着,得个看字,心悸啊
    顶端 Posted: 2007-05-15 14:48 | 19 楼
    kenethyu

多谢发贴的人[49]

真羡慕你甘多鞋啦
    顶端 Posted: 2007-05-15 14:52 | 20 楼
    我只是个平凡人

Quote:
    引用第17楼melonli2007-05-15 13:53发表的: b B  
    LZ好HI有钱啊,几时送对比我则!
    ?[)S7\rP  
    死肥仔```我见你着jordan嘎````边个有钱D啊

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2007-05-15 19:41 | 21 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

Re:Re:Re:我既鞋仔~~(更新完毕) 大家娱乐下!^_^

Quote:
    引用第21楼魜字駞2007-05-15 19:41发表的: US&B!Q:v  
    y f1CXldi  
    死肥仔```我见你着jordan嘎````边个有钱D啊
    V-O(U*]  
    Tt# bg1  
    Do-^S:.  
    原来你咁有心及人哋嘅....哈哈 QOFvsJ<s  
    ~fN%WZ;_  
    h=VqxGC&  
    ARTTO你系米有恋鞋癖吖,收埋咁多嘅~~~~~~~
    顶端 Posted: 2007-05-15 19:59 | 22 楼
    jasonhand
    西米濑仁
    级别: 高人

多谢发贴的人[52]

我冇钱买些~都系着街边货
    顶端 Posted: 2007-05-15 20:22 | 23 楼
    table1314
    table仔~

多谢发贴的人[395]

对李宁唔错!!!!!
    无与伦比.....从来唔信缘分
    顶端 Posted: 2007-05-15 21:20 | 24 楼
    灵风
    魔女ゞの傀儡ヽ
    级别: 强人

多谢发贴的人[2196]

想当年 我初中对回力都着够3年无掉
    顶端 Posted: 2007-05-15 21:23 | 25 楼
    我只是个平凡人

Re:Re:Re:Re:我既鞋仔~~(更新完毕) 大家娱乐下!^_^

Quote:
    引用第22楼tiffanykk2007-05-15 19:59发表的: }6m ?d!m  
    lJ  
    HOW7cV'X  
    .J.vC1 4gi  
    原来你咁有心及人哋嘅....哈哈 >l1 r,/\\  
    NlPS#  
    .......
    *:"^[Ckc  
    以前翻学..睇得多了....望一两眼就大概知道了

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2007-05-16 00:29 | 26 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

Re:Re:Re:我既鞋仔~~(更新完毕) 大家娱乐下!^_^

Quote:
    引用第16楼artto2007-05-15 13:47发表的: 7XAvd-  
    D_D,t8_Y  
    呵呵,我冇噤有才~~~~~
    e<+<lj "  
    |m>}%{  
    mV\$q@sII  
    哈哈.. pA4 ,@O  
    上次miki搞活动....用全白嘅鞋面..跟住卑D人自创图上去参赛....... r|Zi3+  
    可惜错过咗~

.....................
    顶端 Posted: 2007-05-16 00:45 | 27 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

Re:Re:Re:Re:Re:我既鞋仔~~(更新完毕) 大家娱乐下!^_^

Quote:
    引用第26楼魜字駞2007-05-16 00:29发表的: sg?@qc=g  
    ^X1wI9V  
    以前翻学..睇得多了....望一两眼就大概知道了
    &d^=s iL  
    ^_^,系jordan几啊?jordan既鞋可以系话系Nike既最高端,郁下就1400+。  W'/>et  
    而且我都晤多中意Jordan鞋。就Jordan1同13比较好睇~~
    顶端 Posted: 2007-05-16 00:54 | 28 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

Re:Re:Re:Re:我既鞋仔~~(更新完毕) 大家娱乐下!^_^

Quote:
    引用第22楼tiffanykk2007-05-15 19:59发表的: ,b.n{91[]x  
    qu{mqkfN>  
    {*xBm#  
    VTw/_Hf2p  
    原来你咁有心及人哋嘅....哈哈 W<'<'z5  
    2P}I'4C-  
    .......
    7'j9rmTXs  
    晤系癖~~~系我中意买D自己觉得好睇、好着同觉得性价比ok既鞋嗟。 Mtp%co)f  
    加上呢排买多佐2对嗟。
    顶端 Posted: 2007-05-16 00:59 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 短片视频&贴图

Total 0.014390(s) query 6, Time now is:09-20 06:41, Gzip enabled 粤ICP备06028238号