本页主题: [中国香港]賤 格 廚 房 - 上 星 期 二 ( 26 日 ) 《 美 女 廚 房 》 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

maoshi
级别: 新人

多谢发贴的人[154]

[中国香港]賤 格 廚 房 - 上 星 期 二 ( 26 日 ) 《 美 女 廚 房 》

快 啲 搵 啲 嘢 戴 上 去 先 啦 ! e[%g'}D:-  
搵 咁 耐 搵 唔 到 個 窿 嘅 ? 呀 ! 搵 唔 到 入 口 先 啱 。 點 塞 嘢 入 去 呀 ? ( 以 上 全 屬 真 實 對 白 ) Wa'm]J  
三 位 主 持 將 羊 腸 衣 當 避 孕 套 咁 玩 , 趁 何 超 雞 手 鴨 腳 時 落 去 搞 亂 檔 , 鄭 中 基 玩 條 腸 玩 得 開 心 , 大 講 賤 嘢 。 r~sQdf  
'+iqbcUd,  
多 女 多 是 非 嘅 《 美 女 廚 房 》 唔 經 唔 覺 播 咗 一 大 半 , 三 位 男 主 持 頻 被 指 對 白 賤 格 , 整 容 三 嬌 Freeze 嘅 石 詠 莉 早 排 仲 明 寸 小 方 好 鹹 , 飛 魚 變 咗 鹹 魚 。 .!Os'Y9[,  
=aRE  
YvPs   
上 星 期 二 ( 26 日 ) 《 美 女 廚 房 》 請 到 何 超 儀 、 車 婉 婉 同 谷 祖 琳 煮 「 肝 腸 寸 斷 鹹 豬 手 雲 吞 鍋 」 , 三 女 要 自 行 將 豬 肉 釀 入 一 條 條 羊 腸 衣 入 面 , 幾 位 主 持 乘 機 大 講 鹹 濕 笑 話 , 仲 愈 講 愈 過 癮 , 試 食 評 判 農 夫 同 劉 以 達 更 講 唔 停 , 將 羊 腸 衣 當 做 避 孕 套 咁 講 , 鄭 中 基 仲 同 劉 以 達 講 : 「 羊 腸 衣 係 希 臘 時 代 畀 士 兵 做 安 全 套 , 攜 帶 方 便 嘛 … … 」 幾 位 評 判 同 主 持 講 得 相 當 興 奮 , 慘 被 性 騷 擾 嘅 何 超 索 性 扮 聾 , 「 我 好 專 心 煮 嘢 , 冇 理 佢 哋 講 乜 喎 ! 」 死 性 不 改 , 因 住 又 出 事 呀 ! !po29w:S  
點 先 可 以 整 到 安 全 咁 套 住 個 腸 頭 呀 ? J-Wphc!m  
FQw@ @  
何 超 終 於 將 肉 釀 入 羊 腸 衣 唧 出 嚟 做 肉 腸 , 劉 以 達 由 評 判 席 走 落 嚟 搗 亂 , 邊 唧 邊 配 音 : 「 呀 , 唔 … … 出 呀 ! 快 啲 出 呀 。 」 \"Aw ATQ  
jHpFl4VPz  
*h2 )$^P%  
師 傅 大 咪 /@9-D 4  
鄭 中 基 連 谷 祖 琳 嘅 救 命 幫 手 麥 玲 玲 師 傅 都 唔 放 過 , 帶 頭 話 : 「 睇 吓 佢 ( 麥 玲 玲 ) 今 日 心 口 幾 低 。 」 C 君 喺 側 邊 附 和 : 「 果 然 係 大 師 『 cup 』 人 馬 , 切 嘢 唔 好  咁 低 , 因 住 跌 出 嚟 呀 。 」 +"D*0gYD  
|^t8ct?x~  
d1/uI^8>  
帶 狗 冧 女 _.BX#BIF  
車 婉 婉 嘅 幫 手 洪 天 明 就 帶 埋 隻 「 溝 女 狗 」 入 廠 , 引 得 一 班 天 使 攬 住 隻 狗 唔 放 , 錄 影 前 何 超 問 佢 : 「 入 廠 可 以 帶 狗 㗎 咩 ? 」 洪 爺 大 聲 一 句 : 「 點 解 唔 可 以 呀 ? 我 仲 諗 住 帶 埋 另 外 兩 隻 添 呀 , 不 過 怕 冇 人 看 咋 。 」 屎 橋
顶端 Posted: 2009-06-06 01:46 | [楼 主]
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

Re:[中国香港]賤 格 廚 房

大 師 『 cup 』 人 馬
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2009-06-06 11:50 | 1 楼
stephy
開心樂園餐
级别: 高人

多谢发贴的人[303]

D对白超抵死同卖搞笑
顶端 Posted: 2009-06-06 17:40 | 2 楼
xjb

多谢发贴的人[3730]

虽然贱格,但合我风格  
顶端 Posted: 2009-06-06 20:52 | 3 楼
cruelbaby
孤独冰山
级别: 高人

多谢发贴的人[275]

真係几贱格阿
顶端 Posted: 2009-06-07 19:20 | 4 楼
sai
穷得只剩下钱!

多谢发贴的人[69]

无办法,大把人中意,写呢篇稿的人都out啦..
顶端 Posted: 2009-06-09 06:27 | 5 楼
chrisfang

多谢发贴的人[30]

唔贱格边有人笑,没办法啦,D人钟意.
顶端 Posted: 2009-06-10 00:12 | 6 楼
lwhkobe
吃咸鱼的人
级别: 普通人

多谢发贴的人[69]

虽然系贱D,但系收视猛升~即系点呢?
顶端 Posted: 2009-06-11 01:13 | 7 楼
sprewell8888
报恩报仇不二做

多谢发贴的人[14]

收视才是一切!!
顶端 Posted: 2009-06-11 01:21 | 8 楼
葉問越傷心
估波王王王王王
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[874]

飛 魚 變 咗 鹹 魚 。
顶端 Posted: 2009-06-14 19:27 | 9 楼
man@1668
级别: 仙人

多谢发贴的人[521]

大 師 『 cup 』 人 馬 ,都玩埋一份,真有趣!
顶端 Posted: 2009-06-14 23:08 | 10 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 新闻资讯