本页主题: 同大家分享我最近的摄影作品 - 大家多多支持噢... 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

goran
级别: 新人

多谢发贴的人[37]

同大家分享我最近的摄影作品 - 大家多多支持噢...

最近拍左几张相,各位给点意见啦.谢谢噢
顶端 Posted: 2006-12-08 00:12 | [楼 主]
taklung

多谢发贴的人[5]

Re:同大家分享我最近的摄影作品

Not too bad, keeping trying
顶端 Posted: 2006-12-08 06:17 | 1 楼
戰神1號
文仔
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6327]

摟住講吾講得絀;;張相繫邊影啊?????

哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
顶端 Posted: 2006-12-08 06:47 | 2 楼
banaan
级别: 普通人

多谢发贴的人[30]

都幾有水准,多謝分享!
顶端 Posted: 2006-12-08 08:28 | 3 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

張相嘅地點係邊呀~?!個view唔錯啵~~ c*rH^Nz  
有機會都要去睇睇先~~
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2006-12-08 08:38 | 4 楼
jjli878
级别: 禁止发言

多谢发贴的人[74]

摄影呢家野... 我无研究 都5知俾乜意见好
顶端 Posted: 2006-12-08 09:06 | 5 楼
kazaffie

多谢发贴的人[5]

nice view =) n725hY6}<l  
thank you for sharing =)
顶端 Posted: 2006-12-08 10:44 | 6 楼
goran

多谢发贴的人[37]

系京郊既坝上草原影既,近河北同内蒙.
顶端 Posted: 2006-12-08 12:08 | 7 楼
西瓜刨
嘘,低调D...
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6316]

真系好靓.
2007年7月水区优秀会员勋章
第四届情感活动亲情篇勋章
2007年11月社会纵横版区优秀会员勋章
2007年11月美食版区优秀会员勋章
2007年12月社会纵横版区优秀会员勋章
2007年12月美食版区优秀会员勋章
顶端 Posted: 2006-12-08 12:29 | 8 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:同大家分享我最近的摄影作品

Quote:
引用第7楼goran2006-12-08 01:08 AM发表的: ;Xt <\^e  
系京郊既坝上草原影既,近河北同内蒙.
Qel)%|dOn  
i"G'# n~e  
多謝曬呀~!! ?z1v_Jh  
你去嗰度玩嚟呀?!有咩玩嘅??
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2006-12-09 01:17 | 9 楼
lmj1970

多谢发贴的人[39]

这匹是名驹吗?
顶端 Posted: 2006-12-09 01:27 | 10 楼
kevinksip

多谢发贴的人[2]

that horse so lonely!
顶端 Posted: 2006-12-09 09:14 | 11 楼
goran

多谢发贴的人[37]

我到果度玩了,食住都五贵,系农家院过一晚10蚊,8蚊一斤烤全羊.骑马要人牵就38蚊一个钟,五要就28.越野摩托就60蚊个钟.冬季时大雪会封山,会好冷,不过雪景好靓.最好6.7.8月去,果阵草正茂密,好一派风吹草低现牛羊的好景象.
顶端 Posted: 2006-12-15 02:54 | 12 楼
goran

多谢发贴的人[37]

岩岩先发觉我既相被修改了,尺寸都五岩,被截左右边一块去,难睇左好多啊,系未图片太大的缘故啊?郁闷!论坛搞咩拉?!
顶端 Posted: 2006-12-15 02:59 | 13 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
引用第12楼goran2006-12-14 03:54 PM发表的: "9xJ},:-  
我到果度玩了,食住都五贵,系农家院过一晚10蚊,8蚊一斤烤全羊.骑马要人牵就38蚊一个钟,五要就28.越野摩托就60蚊个钟.冬季时大雪会封山,会好冷,不过雪景好靓.最好6.7.8月去,果阵草正茂密,好一派风吹草低现牛羊的好景象.
e&x)g;bn  
<ci(5M  
咁真係好吸引啵~~~ -dovk?'Gj  
下次返中國一定要去玩下先得~!!!

顶端 Posted: 2006-12-15 03:33 | 14 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
引用第13楼goran2006-12-14 03:59 PM发表的: e5AsX.kv B  
岩岩先发觉我既相被修改了,尺寸都五岩,被截左右边一块去,难睇左好多啊,系未图片太大的缘故啊?郁闷!论坛搞咩拉?!
L<dh\5#p9Y  
N $>Ml!J  
冇事呀~~~仲係好完整我之前見嘅咁啵~~~!! =EVB?k ,  
可能係網頁問題啦~~~~呢D情況好多時都有~~~稍安無燥呀~!!!

顶端 Posted: 2006-12-15 03:38 | 15 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 短片视频&贴图