本页主题: Yumiko 加 國 露 點   嚎 哭 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

无名小卒
级别: 普通人

多谢发贴的人[1693]

Yumiko 加 國 露 點   嚎 哭

Yumiko 加 國 露 點   嚎 哭 $GD Q1&Z  
鄭 希 怡 ( Yumiko ) 前 日 在 多 倫 多 直 播 節 目 擔 任 嘉 賓 時 不 幸 露 點 , 昨 日 她 由 多 倫 多 返 港 , 戴 上 墨 鏡 、 衣 着 密 實 的 她 強 顏 歡 笑 , 經 理 人 霍 汶 希 透 露 Yumiko 將 暫 時 停 工 , 希 望 大 家 不 要 七 嘴 八 舌 令 她 難 受 。 但 身 為 師 姐 的 容 祖 兒 , 昨 日 大 爆 Yumiko 事 發 後 嚎 哭 , 還 幸 災 樂 禍 說 : 「 係 唔 係 多 倫 多 冇 得 買 乳 貼 ? 」 她 更 笑 指 可 能 攝 影 師 不 清 楚 「 點 解 會 有 兩 撻 咁 嘅 嘢 」 , 所 以 「 zoom 埋 去 都 係 想 睇 清 楚 啲 」 。 HSACaTVK  
繼 去 年 底 在 《 歡 樂 滿 東 華 》 表 演 空 中 飛 人 時 被 扯 甩 褲 露 T-back 後 , 悲 劇 再 次 發 生 在 25 歲 的 鄭 希 怡 ( Yumiko ) 身 上 , 香 港 時 間 前 日 上 午 ( 加 拿 大 時 間 23 日 晚 上 ) , 她 在 多 倫 多 新 時 代 電 視 台 主 辦 的 直 播 節 目 《 新 秀 歌 唱 大 賽 多 倫 多 選 拔 賽 2007 》 獻 唱 《 舞 吧 ! 舞 吧 ! 》 時 , 穿 上 deep V 銀 色 連 身 短 裙 的 Yumiko , 雖 有 tube top 打 底 , 但 勁 歌 熱 舞 時 tube top 滑 落 竟 懵 然 不 知 , 露 點 過 程 歷 時 整 整 一 分 鐘 , 她 還 在 台 上 高 舉 雙 手 5 秒 , 半 身 大 特 寫 鏡 頭 也 有 3 秒 , 直 至 工 作 人 員 上 台 獻 花 , 她 才 知 道 走 光 。 }'p*C$  
即 時 休 假 94lz?-j  
堅 持 自 己 未 有 露 點 k5X-*^U=V}  
昨 日 Yumiko 由 多 倫 多 回 港 , 英 皇 娛 樂 藝 人 管 理 部 總 監 霍 汶 希 ( Mani ) 和 經 理 人 Kitty 到 場 接 機 , 下 午 2 時 許 , 戴 了 墨 鏡 、 T 恤 鈕 釦 扣 上 頸 的 Yumiko 和 助 手 步 出 禁 區 , Mani 說 : 「 佢 今 日 唔 答 嘢 。 」 記 者 指 不 少 網 友 支 持 她 , Yumiko 即 點 頭 回 應 , 問 心 情 是 否 好 些 , Yumiko 強 顏 歡 笑 說 : 「 好 啲 。 」 問 到 今 後 的 工 作 安 排 , Mani 說 : 「 佢 目 前 工 作 暫 停 , 休 息 吓 放 吓 假 先 。 」 然 後 便 聯 同 Yumiko 上 車 離 開 。 `@&WELFv{  
Mani 早 前 接 受 訪 問 時 透 露 , Yumiko 當 晚 的 服 裝 由 形 象 設 計 師 挑 選 , 她 說 : 「 tube top 入 面 有 墊 , 又 黐 晒 膠 紙 , 可 能 耳 筒 機 太 重 扯 甩 咗 , 工 作 人 員 獻 花 佢 先 知 走 光 , 但 唔 知 露 點 , 佢 上 機 前 我 同 佢 通 電 話 , 佢 堅 持 自 己 冇 露 點 。 」 那 麼 Mani 可 覺 得 Yumiko 唔 好 彩 ? 她 說 : 「 意 外 冇 得 話 好 唔 好 彩 , 以 後 件 衫 除 咗 靚 要 睇 安 唔 安 全 , 或 者 喺 衫 度 加 魚 絲 , 不 雅 都 冇 辦 法 。 」 對 於 電 視 台 大 特 寫 Yumiko 的 上 半 身 , Mani 說 : 「 成 件 事 會 同 主 辦 單 位 傾 , 相 信 大 會 同 攝 影 師 唔 係 有 心 要 佢 出 醜 。 」 Mani 指 未 有 聯 絡 Yumiko 家 人 , 她 說 : 「 希 望 大 家 唔 好 睇 得 件 事 太 重 , 唔 好 七 嘴 八 舌 令 佢 難 受 , 畀 啲 空 間 佢 。 」 |QyZ:`0u  
幸 災 樂 禍 *"V) h I5  
「 攝 影 師 想 睇 清 楚 啲 」 ,y)V5 c1  
Yumiko 的 師 姐 容 祖 兒 ( Joey ) 昨 日 到 商 台 出 席 記 者 會 , 對 於 Yumiko 露 點 , Joey 說 : 「 好 陰 功 , 我 第 一 個 反 應 係 點 解 咁 大 頭 蝦 ? 我 知 佢 已 經 黐 晒 膠 紙 , 係 唔 係 多 倫 多 冇 得 買 乳 貼 ? 不 過 佢 係 真 心 咁 烏 龍 。 我 就 唔 夠 膽 唔 貼 , 一 定 要 做 足 安 全 措 施 , 打 幾 層 底 , 我 出 道 時 都 試 過 成 個 bra 跌 落 條 腰 , 好 彩 係 泡 泡 裙 所 以 冇 人 知 。 」 .07k G]  
問 Joey 會 否 教 Yumiko 防 走 光 之 道 , 她 說 : 「 我 都 要 露 一 手 , 出 手 教 佢 , 就 連 我 個 助 手 都 要 教 吓 佢 個 助 手 啦 , 大 家 畀 多 啲 支 持 佢 , 一 個 普 通 女 仔 點 會 希 望 連 番 失 手 , 佢 係 簡 單 女 仔 , 唔 好 諗 咁 複 雜 。 」 Joey 又 稱 得 悉 Yumiko 在 事 件 發 生 後 即 時 嚎 哭 。 提 到 Yumiko 露 點 時 攝 影 師 以 近 鏡 拍 攝 其 上 半 身 , Joey 竟 幸 災 樂 禍 地 說 : 「 可 能 個 攝 影 師 肯 定 緊 係 唔 係 真 , 點 解 會 有 兩 撻 咁 嘅 嘢 , 佢 zoom 埋 去 都 係 想 睇 清 楚 啲 。 」 OFZo"XtF  
7#P Q1UWl  
最 高 蘋 嬸 Yumiko 話 晒 都 係 容 祖 兒 嘅 師 妹 , 正 所 謂 「 本 是 同 根 生 , 相 煎 何 太 急 」 , 唔 知 祖 兒 識 唔 識 曹 植 嘅 名 句 呢 ? d263#R  
!#4b#l(e6  
《 現 場 圖 片 曝 光 》 Nm#[A4  
Yumiko 下 意 識 地 掩 住 胸 口 , 似 不 知 自 己 已 露 點 。 Rz<'& Z>;  
MZ^(BOe_  
發 生 露 點 後 , Yumiko 還 舉 高 雙 手 , 令 情 況 更 糟 糕 。 多 倫 多 傳 真
顶端 Posted: 2007-06-27 15:37 | [楼 主]
title
级别: 普通人

多谢发贴的人[75]

好醜怪~ 1gm{.*G  
陰 功 啦

随缘觅梦欢笑真~
顶端 Posted: 2007-06-27 15:52 | 1 楼
sn927
级别: 新人

多谢发贴的人[3]

陰 功 啦
顶端 Posted: 2007-06-28 17:32 | 2 楼
戀噯íΟо℅
级别: 高人

多谢发贴的人[63]

距就真係多新闻啊```
** 楉言還忯敵卟過時間&!~
顶端 Posted: 2007-06-29 12:17 | 3 楼
spica
Os quiero para siempre.
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3191]

打嗮格仔, 貼出嚟做咩? 有冇啲冇格仔架?
歡迎光臨我的店鋪: http://shop57054641.taobao.com/
顶端 Posted: 2007-06-29 12:25 | 4 楼
伊健十三
级别: 仙人

多谢发贴的人[2052]

人地就露股喇搏反弹距直头露乳添
顶端 Posted: 2007-06-29 12:53 | 5 楼
vins79

多谢发贴的人[9]

博宣传!!!
顶端 Posted: 2007-08-20 20:30 | 6 楼
caijingbozi

多谢发贴的人[17]

唉!~~无言..
顶端 Posted: 2007-08-20 20:43 | 7 楼
戰神1號
文仔
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6327]

点解有格仔嘎

哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
顶端 Posted: 2007-08-20 20:48 | 8 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » TV-连续剧讨论区