«1 2 » Pages: ( 2/2 total )
本页主题: ~翻唱~梁詠琪【原來愛情這麼傷】~ - 有走音~各位將就下~>.< 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:~翻唱~梁詠琪【原來愛情這麼傷】~

Quote:
引用第29楼terry77terry2007-05-29 02:30 AM发表的: . ZP$,  
好掂^几时出牒吖
bT15jNa  
u0F{.fe  
出碟冇人買呀~~
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-05-29 14:44 | 30 楼
amooh
级别: 普通人

多谢发贴的人[160]

Re:~翻唱~梁詠琪【原來愛情這麼傷】~

ANNIE把声仍然咁靓! I]a [Ngj  
你以前首《苦情人》我仲有保存咖,有机会一定要同靓靓门主对歌畅饮,痛痛快快。 XtqhK"f%  
仲有,前面果段独白好感人。。。
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 唔知幾時會有咁嘅機會~!!^^
  • 顶端 Posted: 2007-05-29 14:56 | 31 楼
    伊健十三
    级别: 仙人

多谢发贴的人[2052]

此帖被评分,最近评分记录银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 好嘢唔可以收收埋埋嘅~~豬仔~~等我幫下你啦~~^^ =IKgi-l*  
    |w{C!Q8l  
    寻日卖完人~今日即刻比人卖番.......
    顶端 Posted: 2007-05-29 15:23 | 32 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第32楼猪猪TouIs2007-05-29 04:23 AM发表的: *Nfot v  
    此帖被评分,最近评分记录银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 好嘢唔可以收收埋埋嘅~~豬仔~~等我幫下你啦~~^^ vqZBDQ0  
    Km,%p@`m  
    寻日卖完人~今日即刻比人卖番.......
    q0DRT4K  
    {$#88Qa\-  
    傻啦~~我又點會捨得賣你呢~~ IJVzF1vC  
    我係同大家一齊分享好嘢啦~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-05-29 15:28 | 33 楼
    伊健十三

Re:Re:Re:~翻唱~梁詠琪【原來愛情這麼傷】~

Quote:
    引用第33楼幸福瞬間2007-05-29 15:28发表的: ioEjbqD<  
    n/x((d%"E  
    q!W=U8`  
    傻啦~~我又點會捨得賣你呢~~ hC9EL= A  
    我係同大家一齊分享好嘢啦~~
    97qf3^gGd  
    甘有无钱比嘎~
    顶端 Posted: 2007-05-29 15:29 | 34 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:~翻唱~梁詠琪【原來愛情這麼傷】~

Quote:
    引用第34楼猪猪TouIs2007-05-29 04:29 AM发表的: H^54o$5  
    Pouo# 5  
    甘有无钱比嘎~
    {bR2S&=OmK  
    %H;}+U]Z  
    講錢失感情呀~~~不過你放心~~我一定唔會待薄你嘅~~

顶端 Posted: 2007-05-29 15:37 | 35 楼
    伊健十三

Re:Re:Re:Re:Re:~翻唱~梁詠琪【原來愛情這麼傷】~

Quote:
    引用第35楼幸福瞬間2007-05-29 15:37发表的: '=%`;?j  
    S3i p?9  
    1KbZ6Msy  
    講錢失感情呀~~~不過你放心~~我一定唔會待薄你嘅~~
    93:oXyFjD  
    你5好对我甘好啊~5系我真系忍5住~ UCK;?]  
    -*Rf [|Z  
    w-2#CX8jY  
    s^SU6P/ ]  
    1G.?Y3DC<  
    =.&8ghJ*M  
    qp/1 t C`  
    7(uz*~Z?`0  
    :CK`v6 Qs  
    3;VH'hh_  
    ,msP(*qoI  
    & M@c50&%  
    <\fA}b  
    [7d(P EQL`  
    ^_g%c&H  
    I.G[|[. Do  
    认左你做家姐嘎~!
    顶端 Posted: 2007-05-29 15:39 | 36 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:~翻唱~梁詠琪【原來愛情這麼傷】~

Quote:
    引用第36楼猪猪TouIs2007-05-29 04:39 AM发表的: [Z"Z5e`  
    CHZ/@g c  
    你5好对我甘好啊~5系我真系忍5住~ <5}I6R;  
    @'):rFr@F  
    `4snTM!v&  
    nW"O+s3  
    .......
    _ h5d~  
    pe0ax- Zv  
    係又唔駒呀~~有個咁好嘅細佬~~

顶端 Posted: 2007-05-29 15:55 | 37 楼
    伊健十三

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~翻唱~梁詠琪【原來愛情這麼傷】~

Quote:
    引用第37楼幸福瞬間2007-05-29 15:55发表的: `^[Tu 1  
    #n{4f1TZ  
    .\T!oSb4[  
    係又唔駒呀~~有個咁好嘅細佬~~
    ^67}&O^1 ,  
    哈~认左点叫你先~阿姐?姐姐?家姐?婷姐?ANNIE姐?
    顶端 Posted: 2007-05-29 16:02 | 38 楼
    pchllhp

多谢发贴的人[132]

偶系gigi fan啊...感觉你唱得5错,嘻嘻,整体还是good...支持!
    风带走一切,心飘到遥远的它方!
    顶端 Posted: 2007-05-29 18:27 | 39 楼
    terry77terry
    ChoPper

多谢发贴的人[201]

Re:Re:Re:~翻唱~梁詠琪【原來愛情這麼傷】~

Quote:
    引用第30楼幸福瞬間2007-05-29 14:44发表的: &U?4e'N)T  
    aT Izf qCM  
    yP# Y:s  
    出碟冇人買呀~~
    ]s0wJD=  
    我谂紧聚会果日.....你地一开声我仲边敢再唱..... ZCj1Cz]"l<  
    好听成甘....
    善良绝缘体^
    顶端 Posted: 2007-05-29 22:38 | 40 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:~翻唱~梁詠琪【原來愛情這麼傷】~

Quote:
    引用第40楼terry77terry2007-05-29 11:38 AM发表的: 'A.5T%n-  
    r'#!w3*Cy  
    我谂紧聚会果日.....你地一开声我仲边敢再唱..... " Zhh>cz  
    好听成甘....
    "GZ}+K*GG  
    c}n66qJF5  
    點會呢~~一定要唱添呀~~我要每個到場嘅都唱~~

顶端 Posted: 2007-05-29 22:58 | 41 楼
    terry77terry
    ChoPper

多谢发贴的人[201]

Re:Re:Re:Re:Re:~翻唱~梁詠琪【原來愛情這麼傷】~

Quote:
    引用第41楼幸福瞬間2007-05-29 22:58发表的: R[jFB 7dd  
    Q njK<}M9  
    W[DoQ @q  
    eL"'- d+]  
    真架....真系要唱架... 惊惊吖...
    善良绝缘体^
    顶端 Posted: 2007-05-29 23:04 | 42 楼
    yucci
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6068]

虽然好卡,但好好听
    顶端 Posted: 2007-05-29 23:07 | 43 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~翻唱~梁詠琪【原來愛情這麼傷】~

Quote:
    引用第38楼猪猪TouIs2007-05-29 05:02 AM发表的: 6(7{|iY  
    rp<~=X  
    哈~认左点叫你先~阿姐?姐姐?家姐?婷姐?ANNIE姐?
    v)O].Hd  
    b49h @G  
    你又玩踢爆呀~~

顶端 Posted: 2007-05-30 00:28 | 44 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:~翻唱~梁詠琪【原來愛情這麼傷】~

Quote:
    引用第42楼terry77terry2007-05-29 12:04 PM发表的: C :sgT6  
    Hp ;$fQ  
    真架....真系要唱架... 惊惊吖...
    ucz~y! 4L{  
    NpM;vO  
    使乜驚呀~~有我哋喺度~使驚~

顶端 Posted: 2007-05-30 00:30 | 45 楼
    伊健十三

Quote:
    引用第41楼幸福瞬間2007-05-29 22:58发表的: +Tx_q1/f5X  
    BUsxgs"),  
    iyR"O1]  
    9dAtQwGR"6  
    甘多人怕丑喔~~
    [ 此贴被猪猪TouIs在2007-05-30 10:00重新编辑 ]
    顶端 Posted: 2007-05-30 09:52 | 46 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

学校既烂网~~~ -(lP8Y~gFY  
    居然听晤到!!! [lSQMoi3  
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: Sorry~應該係我upload上去個網站出現問題~搞掂再叫你嚟聽過~^^
  • 2010 world championship
    顶端 Posted: 2007-05-30 13:41 | 47 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第47楼artto2007-05-30 02:41 AM发表的: [~\]<;;\  
    学校既烂网~~~ uH'?Ikx"  
    居然听晤到!!! %*Mr ^=  
    *pnaj\  
    Uz rf,I[  
    有得download架~~

顶端 Posted: 2007-05-30 14:18 | 48 楼

多谢发贴的人[105]

郁闷~点解我听吾到?担又担吾到~~想听下都吾得~~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: Sorry~應該係我upload上去個網站出現問題~搞掂再叫你嚟聽過~^^
  •     梦醒梦还在~
    顶端 Posted: 2007-05-30 19:23 | 49 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

多谢发贴的人[4500]

最迟系我啦!SORRY! .Jat^iFj0  
    支持你既勇敢....... y_4krY|Zx  
    开心你既面对.......

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2007-06-01 09:35 | 50 楼
    伊健十三

家姐可以出碟~ 我一定支持正版~
    顶端 Posted: 2007-06-01 20:52 | 51 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

多谢发贴的人[6316]

原来帮主嘅国语讲得咁好咖?? "唉" 果声好惨情啊. mQ ^ @ \s  
    2007年7月水区优秀会员勋章
    第四届情感活动亲情篇勋章
    2007年11月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年11月美食版区优秀会员勋章
    2007年12月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年12月美食版区优秀会员勋章
    顶端 Posted: 2007-06-02 09:43 | 52 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

Quote:
    引用第52楼西瓜刨2007-06-02 09:43发表的: io9xI3{  
    原来帮主嘅国语讲得咁好咖?? "唉" 果声好惨情啊. `Ge+(1x  
    VTJIaqw  
    你几时有SHOW下你D煲冬瓜啊!
    顶端 Posted: 2007-06-02 14:12 | 53 楼
    wingwings
    级别: 新人

多谢发贴的人[15]

beautifull song! Good singer you are. I download it,i sheell listen your singing every night! Sealed with a kiss from Paris.
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:8 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: merci~^^glad u loved it~but I can do it much better~thanks again for u support~!!^^
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 05:39 | 54 楼
    pandachy
    小小 & Fly

多谢发贴的人[1157]

失败左~~~
    顶端 Posted: 2007-06-26 16:19 | 55 楼
    pandachy
    小小 & Fly

多谢发贴的人[1157]

Quote:
    引用第52楼西瓜刨2007-06-02 09:43发表的: 6WE&((r ^  
    原来帮主嘅国语讲得咁好咖?? "唉" 果声好惨情啊. :H!(?(Pie  
    @,x_i8  
    861i3OXVE>  
    我竟然听唔到~~~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:1 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 真係要check下你個網~~>.<
  • 顶端 Posted: 2007-06-26 16:20 | 56 楼
    吖細
    ·°毒生囡.·!
    级别: 神人

多谢发贴的人[1551]

Annie唱歌好好聽吖~~
    做人唔可以太叻嘎`~唔繫就好有可能俾外星人吸走嘎`~!!
    顶端 Posted: 2007-06-26 16:27 | 57 楼
    «1 2 » Pages: ( 2/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部