«123 4 5» Pages: ( 4/5 total )
本页主题: 随意門..............生日快樂!!! - 两周年2006.12月12日 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
引用第88楼蕃茄+沙糖2008-12-15 23:26发表的:
冇办法啦

E+水面个世界都变晒咯

.......

好多人都变咗水上飘咯............

茄茄 近排幾好嗎?生意兴隆呀。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-12-15 23:59 | 90 楼
花無缺和尚
武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
引用第85楼幸福瞬間2008-12-15 20:06发表的:

如果連最基本嘅關心同愛都叫要求高嘅~~咁我要求真係好高啦~~

正确黎講,应该係缘份未到喇!

好似牛牛話,抽多D時間出嚟俾自己先得嘛.

時光飛逝,光陰似箭,好快又過一年喇!希望下次回去飲你或知已果餐啦...........

顶端 Posted: 2008-12-16 00:10 | 91 楼
迪新
级别: 普通人

多谢发贴的人[277]

Re:随意門..............生日快樂!!!

入来讲返句生日快乐先!!
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 爱音乐!请举手!
    顶端 Posted: 2008-12-16 00:24 | 92 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第86楼肥牛肉2008-12-15 08:35 PM发表的:

唔好成日挂住工作,抽D時間出嚟俾自己先得嘛.

咁冇人要~~~抽時間出嚟做咩呀~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-12-16 00:48 | 93 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第93楼幸福瞬間2008-12-16 00:48发表的:

甘就更加要抽時间出黎放鬆下自己啦.............

顶端 Posted: 2008-12-16 01:07 | 94 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第93楼幸福瞬間2008-12-16 00:48发表的:

你自己都唔爱锡自己边个爱锡你啊
    顶端 Posted: 2008-12-16 01:34 | 95 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋

Quote:

你都要主动D噶,唔系人哋会觉得你高不可攀噶
    顶端 Posted: 2008-12-16 02:44 | 96 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第94楼花無缺和尚2008-12-16 01:07 AM发表的:

甘就更加要抽時间出黎放鬆下自己啦.............

咁都要有人約先得架...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-12-16 05:04 | 97 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第96楼傻哥2008-12-16 02:44 AM发表的:

你都要主动D噶,唔系人哋会觉得你高不可攀噶

高不可攀~~~唔好玩啦...

顶端 Posted: 2008-12-16 05:07 | 98 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

出現下先
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-12-16 05:20 | 99 楼
    721kn
    级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第74楼幸福瞬間2008-12-14 17:49发表的:

我不嬲都係愛情至上啦~~~
    but~~~

依啲就係事業形女士嘅致命傷
    顶端 Posted: 2008-12-16 06:04 | 100 楼
    721kn
    级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

Quote:

太叻啲男人唔敢搵你架。
    顶端 Posted: 2008-12-16 06:23 | 101 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第97楼幸福瞬間2008-12-16 05:04发表的:

咁都要有人約先得架...

哗.........乜你唔使訓架,呢个時候仲上网?有人想约你都唔知點约咯!

顶端 Posted: 2008-12-16 09:03 | 102 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第101楼721kn2008-12-16 06:23发表的:

太叻啲男人唔敢搵你架。

甘太蠢的男人又襯我地幫主唔起喔!简典扇呀?

顶端 Posted: 2008-12-16 09:07 | 103 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第98楼幸福瞬間2008-12-16 05:07发表的:

高不可攀~~~唔好玩啦...

你连机会都唔比人嘚,仲唔系高不可攀?
    顶端 Posted: 2008-12-16 09:24 | 104 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第99楼gy77gy772008-12-16 05:20发表的:
    出現下先

出現见下女神呀...........

顶端 Posted: 2008-12-16 09:30 | 105 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第104楼傻哥2008-12-16 09:24发表的:

你连机会都唔比人嘚,仲唔系高不可攀?

比晒机会啦,有D人临阵脱逃咋。惊到騰腾震甘啊

顶端 Posted: 2008-12-16 09:35 | 106 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第106楼花無缺和尚2008-12-16 09:35发表的:

比晒机会啦,有D人临阵脱逃咋。惊到騰腾震甘啊

咁要思想教育下个男嘅啦
    顶端 Posted: 2008-12-16 10:30 | 107 楼
    蕃茄+沙糖

多谢发贴的人[4434]

Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第90楼花無缺和尚2008-12-15 23:59发表的:

好多人都变咗水上飘咯............

茄茄 近排幾好嗎?生意兴隆呀。

我係水底过得好好

可以睇到水面发生嘅

又唔使俾人知我係水底
    顶端 Posted: 2008-12-16 12:30 | 108 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第108楼蕃茄+沙糖2008-12-16 12:30发表的:

我係水底过得好好
    .......

人地唔知啫,我知喔。因為我日日在水底睇水架。

顶端 Posted: 2008-12-16 12:43 | 109 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

水底好多未知生物吖..

顶端 Posted: 2008-12-16 13:18 | 110 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第100楼721kn2008-12-16 06:04 AM发表的:

依啲就係事業形女士嘅致命傷

Quote:
    引用第101楼721kn2008-12-16 06:23 AM发表的:

太叻啲男人唔敢搵你架。

我唔叻架姐姐~~~真係好慘~~
    本帖最近评分记录:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-12-16 23:06 | 111 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第111楼幸福瞬間2008-12-16 23:06发表的:

简直就系丢架,点做男人噶 一定要好好教育一下 点可以要幸福姐姐受呢D咁嘅委屈噶
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2008-12-16 23:31 | 112 楼
    蕃茄+沙糖

Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第109楼花無缺和尚2008-12-16 12:43发表的:

人地唔知啫,我知喔。因為我日日在水底睇水架。

我见你係水面吹水多喔

D睇水咁粗重嘅功夫等我嚟啦
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2008-12-17 00:52 | 113 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第113楼蕃茄+沙糖2008-12-17 00:52发表的:

我见你係水面吹水多喔

.......

因為呢排我知已唔理我 咪覺得空虚.寂寞喇............

你快D上黎陪我吹水先得喇

顶端 Posted: 2008-12-17 04:32 | 114 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第111楼幸福瞬間2008-12-16 23:06发表的:

嗱嗱嗱,721kn姐姐係過來人,佢講嘅经验你要听下喇...........

顶端 Posted: 2008-12-17 05:12 | 115 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第115楼花無缺和尚2008-12-17 05:12 AM发表的:

嗱嗱嗱,721kn姐姐係過來人,佢講嘅经验你要听下喇...........

一定聽...

顶端 Posted: 2008-12-17 07:32 | 116 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

Quote:

正儍妹!
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-12-17 10:22 | 117 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋

Quote:
    引用第117楼肥牛肉2008-12-17 10:22发表的:

正儍妹!

老陈早晨 知道你叫乜仲唔大肆张扬下咩
    顶端 Posted: 2008-12-17 10:55 | 118 楼
    蕃茄+沙糖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第114楼花無缺和尚2008-12-17 04:32发表的:

因為呢排我知已唔理我 咪覺得空虚.寂寞喇............

你快D上黎陪我吹水先得喇

咁你贿赂下我先得啦
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-12-17 11:36 | 119 楼
    «123 4 5» Pages: ( 4/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 粤语吹吹吹水区

Total 0.025632(s) query 6, Time now is:09-27 06:41, Gzip enabled 粤ICP备06028238号