«234 5 » Pages: ( 5/5 total )
本页主题: 随意門..............生日快樂!!! - 两周年2006.12月12日 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
引用第119楼蕃茄+沙糖2008-12-17 11:36发表的:

咁你贿赂下我先得啦

咁你想我點贿赂你啫 你話點咪點喇衰鬼!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-12-17 12:00 | 120 楼
蕃茄+沙糖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4434]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
引用第120楼花無缺和尚2008-12-17 12:00发表的:

咁你想我點贿赂你啫 你話點咪點喇衰鬼!

下次我要一打朱古力做手信
顶端 Posted: 2008-12-17 18:25 | 121 楼
花無缺和尚
武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
引用第121楼蕃茄+沙糖2008-12-17 18:25发表的:

下次我要一打朱古力做手信

車.........甘低要求咋!話甘易啦,一包M&M入面都唔知有幾多打啦! 整够两包又點話吖

顶端 Posted: 2008-12-18 11:23 | 122 楼
蕃茄+沙糖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
引用第122楼花無缺和尚2008-12-18 11:23发表的:

車.........甘低要求咋!話甘易啦,一包M&M入面都唔知有幾多打啦! 整够两包又點話吖

咁远摞两包M&M返嚟

唔止只溶係口啦

直情溶埋个心咯
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-12-18 15:31 | 123 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第123楼蕃茄+沙糖2008-12-18 15:31发表的:

咁远摞两包M&M返嚟

.......

甘鬼識講話氹人嘅,抵我下次梗記得帶多两包M&M比你咯

顶端 Posted: 2008-12-19 04:47 | 124 楼
    蕃茄+沙糖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第124楼花無缺和尚2008-12-19 04:47发表的:

甘鬼識講話氹人嘅,抵我下次梗記得帶多两包M&M比你咯

咁就要讲多几句啦

係你咖咋

你几时见我氹第个咖
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-12-19 14:39 | 125 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第125楼蕃茄+沙糖2008-12-19 14:39发表的:

咁就要讲多几句啦

.......

你同知己都甘識氹人嘅,搞倒我又想快D返广州咯!

顶端 Posted: 2008-12-20 05:00 | 126 楼
    蕃茄+沙糖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第126楼花無缺和尚2008-12-20 05:00发表的:

你同知己都甘識氹人嘅,搞倒我又想快D返广州咯!

咁就叫你知己努力下

快D俾个机会你返广州啦
    顶端 Posted: 2008-12-20 14:41 | 127 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第127楼蕃茄+沙糖2008-12-20 14:41发表的:

咁就叫你知己努力下
    .......

點解又會叫知己努力嘅.............

叫佢努力做人定係叫佢生性做人呀?

顶端 Posted: 2008-12-20 23:09 | 128 楼
    蕃茄+沙糖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第128楼花無缺和尚2008-12-20 23:09发表的:

點解又會叫知己努力嘅.............

叫佢努力做人定係叫佢生性做人呀?

这个嘛

只能意会

你会到就得啦
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2008-12-22 20:24 | 129 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第129楼蕃茄+沙糖2008-12-22 20:24发表的:

这个嘛

.......

我甘蠢,又點意會到呀,不如你靜鸡鸡話我知啦...............

顶端 Posted: 2008-12-23 23:01 | 130 楼
    721kn
    级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第103楼花無缺和尚2008-12-16 09:07发表的:

甘太蠢的男人又襯我地幫主唔起喔!简典扇呀?

做女人都幾慘架,咁就要幫主見到又中意又叻嘅男人時扮下蠢囖。
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2008-12-24 11:25 | 131 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第131楼721kn2008-12-24 11:25发表的:

係適當時間扮下蠢嘅小女人,
    先叫EQ高嘛.
    本帖最近评分记录:
  • I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-12-24 11:35 | 132 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第131楼721kn2008-12-24 11:25发表的:

你估幫王几時遇到又中意又叻嘅男人呢?

如果我地幫主一直都甘聰明叻女,即係末遇到又中意又叻嘅男人啦!

顶端 Posted: 2008-12-24 12:04 | 133 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第132楼肥牛肉2008-12-24 11:35发表的:

係適當時間扮下蠢嘅小女人,
    先叫EQ高嘛.

牛牛甘講即係話有人EQ低甘話喔............

顶端 Posted: 2008-12-24 12:07 | 134 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

Re:随意門..............生日快樂!!!

唔好意思,又迟左添。。。

闭关修炼潜水功,所以……
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2008-12-24 15:56 | 135 楼
    蕃茄+沙糖

Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第135楼tiffanykk2008-12-24 15:56发表的:

睇嚟你修炼成功咯喔
    顶端 Posted: 2008-12-24 16:50 | 136 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第136楼蕃茄+沙糖2008-12-24 16:50发表的:

睇嚟你修炼成功咯喔

成功?OH NO,我呢D边算成功噶姐,个人认为平时唔上黎,但下下可以见到距身影噶果种功力先叫深
    顶端 Posted: 2008-12-24 17:38 | 137 楼
    蕃茄+沙糖

Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第137楼tiffanykk2008-12-24 17:38发表的:

成功?OH NO,我呢D边算成功噶姐,个人认为平时唔上黎,但下下可以见到距身影噶果种功力先叫深

你好似影射紧某人咁喔
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: tiffanykk | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-12-24 17:57 | 138 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第135楼tiffanykk2008-12-24 15:56发表的:

你成日都甘迟啦,好难怪你嘅,顺德出黎都几遠喔?

顶端 Posted: 2008-12-25 23:36 | 139 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第138楼蕃茄+沙糖2008-12-24 17:57发表的:

你好似影射紧某人咁喔

影射紧邊个邊个,八D听下啦!

顶端 Posted: 2008-12-25 23:37 | 140 楼
    ゛厼非俠﹏
    楛蒗蘰@洅佽浮頭
    级别: 神人

多谢发贴的人[1503]

Re:随意門..............生日快樂!!!

呵呵`悟经悟觉已经2年了`恭喜恭喜`
    裑籩塈倗苃買尐絸仯囖......

顶端 Posted: 2008-12-28 10:13 | 141 楼
    «234 5 » Pages: ( 5/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 粤语吹吹吹水区

Total 0.013549(s) query 6, Time now is:09-27 06:52, Gzip enabled 粤ICP备06028238号