« 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
本页主题: 随意門..............生日快樂!!! - 两周年2006.12月12日 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

随意門..............生日快樂!!! - 两周年2006.12月12日

好耐都冇開帖咯,今時今日吹水区己经今非昔比

都唔知仲有几多个人記得随意門两周年呢个日子

因為随意门,而造就了几多次聚会,更造就了几多对情侶修成正果

今是昨非,逝去种种昨日情景,真係舊夢不须記.............

今日的随意门100成员己经人人练就了潜水神功 ,个个功力深厚

不知几時先浮上水呢...........?
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 蕃茄+沙糖 | 理由:
  • 银纸:38 | 操作人: bennypower | 理由: 傳說中的隨意門~
  • 银纸:38 | 操作人: 錺_錺① | 理由: 呵呵```生日快乐啊``~~`
  • 银纸:5 | 操作人: Josselin | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 哥哥 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: ThxCoolTide | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: ThxCoolTide | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: ThxCoolTide | 理由:

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-12-11 23:02 | [楼 主]
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

Re:随意門..............生日快樂!!!

七仔係度
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-12-11 23:17 | 1 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

都係和尚最有心.
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由:
  • I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-12-11 23:27 | 2 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

恭喜晒! 睇嚟7仔就快修成正果了
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2008-12-12 00:12 | 3 楼
    哥哥
    没有脚的雀仔

多谢发贴的人[11076]

吹鸡先~~
    本帖最近评分记录:
  • 你知不知道有一种鸟没有脚的?他的一生只能在天上飞来飞去,飞累了就在风里睡觉,一辈子只能落地一次,那就是他死的时候。
    顶端 Posted: 2008-12-12 00:17 | 4 楼
    appletime
    级别: 强人

多谢发贴的人[159]

甘快两周年呀~!
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2008-12-12 00:21 | 5 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

静鸡鸡入来,静鸡鸡甘走...

本帖最近评分记录:

• 顶端 Posted: 2008-12-12 02:08 | 6 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第1楼gy77gy772008-12-11 23:17发表的:
    七仔係度

靠晒你喇,你托起半边天咯...........

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

顶端 Posted: 2008-12-12 04:14 | 7 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第2楼肥牛肉2008-12-11 23:27发表的:
    都係和尚最有心.

因為今日係西安事变吖嘛.............

顶端 Posted: 2008-12-12 04:18 | 8 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

简直就隐姓埋名咯! 好多人都唔上线嘅
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2008-12-12 04:20 | 9 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

真係好對唔住啦~~~兩年嚟~~愈嚟愈小時間上嚟~~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: melonli | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-12-12 05:31 | 10 楼
    pinky
    三分鍾的想法↓
    级别: 强人

多谢发贴的人[306]

哈哈..等我都报下道先..好耐无见啦..各位
    本帖最近评分记录:
  • 三人行 必有我师
    顶端 Posted: 2008-12-12 08:16 | 11 楼
    zhuohua
    深蓝色的轨迹

多谢发贴的人[70]

出来恭喜下...
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2008-12-12 08:36 | 12 楼
    樂樂
    超低能,劲搞笑

多谢发贴的人[964]

生日快乐 恭喜晒
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-12-12 09:37 | 13 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

和尚果然有心~~哈哈
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2008-12-12 10:03 | 14 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

Quote:
    引用第14楼melonli2008-12-12 10:03发表的:
    和尚果然有心~~哈哈

Melon好耐唔見喇,最近点呀,
    係咪仲係深圳工作.
    [ 此贴被肥牛肉在2008-12-12 11:11重新编辑 ]
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-12-12 11:05 | 15 楼
    oxcows
    潜水的葱头

多谢发贴的人[1220]

浮出来祝贺一下,继续潜水~~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由:
  • 失踪人口~~~~~~哦,应该是失踪葱头~~
    顶端 Posted: 2008-12-12 11:39 | 16 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第6楼mc.大儍儍2008-12-12 02:08发表的:
    静鸡鸡入来,静鸡鸡甘走...

使唔使又靜鸡鸡潜水呢?

顶端 Posted: 2008-12-12 11:43 | 17 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第9楼傻哥2008-12-12 04:20发表的:
    简直就隐姓埋名咯! 好多人都唔上线嘅

唔係隐姓埋名,係深沉不露,唔係唔上线,係上咗线唔出声啫?

顶端 Posted: 2008-12-12 11:49 | 18 楼
    melonli
    没西的瓜

Quote:
    引用第15楼肥牛肉2008-12-12 11:05发表的:

係咪仲係深圳工作.

系啊,仲系深圳啊~~
    最近比较忙,所以好少上网~~
    顶端 Posted: 2008-12-12 11:50 | 19 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第10楼幸福瞬間2008-12-12 05:31发表的:
    真係好對唔住啦~~~兩年嚟~~愈嚟愈小時間上嚟~~

梗係啦,你贵人事忙吖嘛,加上相識滿天下,

从來只见新人笑呀.....................

顶端 Posted: 2008-12-12 11:53 | 20 楼
    Josselin
    冷淡人生

多谢发贴的人[1649]

哈哈~~~今日上網見到和尚張貼先知道原來<隨意門>已經成立兩年話長唔長, 話短唔短嘅時間

真係要好好慶祝下咯
    本帖最近评分记录:
  • 用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2008-12-12 11:55 | 21 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第13楼樂樂2008-12-12 09:37发表的:
    生日快乐 恭喜晒

多谢晒樂樂,好耐都冇见你上网啦。你好嗎?

顶端 Posted: 2008-12-12 11:56 | 22 楼
    Josselin
    冷淡人生

一于就和尚帶頭搞活動啦~~~
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    顶端 Posted: 2008-12-12 11:56 | 23 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:随意門..............生日快樂!!!

Quote:
    引用第20楼花無缺和尚2008-12-12 11:53 AM发表的:

梗係啦,你贵人事忙吖嘛,加上相識滿天下,

从來只见新人笑呀.....................

我已經好耐冇識過新人啦~~~
    我好掛住你哋嘅~~不過真係冇咩時間上嚟~~
    好多時上嚟已經係深夜啦~~~
    [ 此贴被幸福瞬間在2008-12-12 12:45 PM重新编辑 ]
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-12-12 11:59 | 24 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第14楼melonli2008-12-12 10:03发表的:
    和尚果然有心~~哈哈

今日见到沒西的瓜上黎,可惜唔知几時可以见返西瓜刨妹妹呀!

顶端 Posted: 2008-12-12 12:00 | 25 楼
    Josselin
    冷淡人生

Quote:
    引用第25楼花無缺和尚2008-12-12 12:00发表的:

大傢以后可能唔會嚮藍調見到西瓜刨嘎咯

因為佢好狠心咁丟底大傢.....
    顶端 Posted: 2008-12-12 12:02 | 26 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第15楼肥牛肉2008-12-12 11:05发表的:

係咪仲係深圳工作.

乜點解今日我地好似刧后余生,久别重逢一樣,

顶端 Posted: 2008-12-12 12:03 | 27 楼
    Josselin
    冷淡人生

Quote:
    引用第27楼花無缺和尚2008-12-12 12:03发表的:

乜點解今日我地好似刧后余生,久别重逢一樣,

咁樣幾好啊....新開始嘛...乜你唔想咩???
    顶端 Posted: 2008-12-12 12:05 | 28 楼
    melonli
    没西的瓜

Quote:
    引用第25楼花無缺和尚2008-12-12 12:00发表的:

今日请左日假休息下~~好似好耐都未见过西瓜刨咯~~
    顶端 Posted: 2008-12-12 12:07 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 粤语吹吹吹水区