本页主题: 遮糸叫个版主俾个交待都要删人帖嘅. - 俾个叻字佢先得 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

-鬼厉
啃死我啦..
级别: 普通人

多谢发贴的人[174]

遮糸叫个版主俾个交待都要删人帖嘅. - 俾个叻字佢先得

图片:
图片:
陆续增加中.......咁嘅版主真糸利害. 2?&ptN) `N  
\}c50}#0  
声又唔出.....叫佢俾个解释遮...连野都唔讲就糸乱咁删人帖都唔知佢想点
[ 此贴被-鬼厉在2007-08-04 17:13重新编辑 ]
顶端 Posted: 2007-08-04 17:02 | [楼 主]
vincentco
拒做大猫扯线小丑
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[9151]

我尊重每一个论坛,尊重每一位人! 7g|EqJ7  
=/Ph ]f9  
大家尊重大家好吗?呵呵........
顶端 Posted: 2007-08-04 18:02 | 1 楼
-鬼厉
啃死我啦..

多谢发贴的人[174]

Re:遮糸叫个版主俾个交待都要删人帖嘅.

咁都要佢肯出离我先尊重到佢嘎?人都唔见..谈何尊重?
顶端 Posted: 2007-08-04 18:17 | 2 楼
georgeboy
佐治小子
级别: 圣人

多谢发贴的人[2132]

理智\平衡加无奈.

顶端 Posted: 2007-08-04 18:18 | 3 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

点解我无上网一段时间者。。点解有甘多事发生既?看晒所有会员被删既贴。 ]T6pH7~  
觉得据地无犯版规窝。其实距地错系边?
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-08-04 22:55 | 4 楼
蕃茄+沙糖

多谢发贴的人[4434]

又嚟啦,水区版主经常无故删贴又唔俾理由,究竟想点遮
顶端 Posted: 2007-08-05 14:25 | 5 楼
刘纹虎
冬眠中,勿扰!
级别: 管理员

多谢发贴的人[13002]

Re:Re:遮糸叫个版主俾个交待都要删人帖嘅.

Quote:
引用第5楼蕃茄+沙糖2007-08-05 14:25发表的: T];dFv-GT  
j8nkNE]&   
Lx tgf2r  
0 zE@?.  
你所说的水区版主是前任lld呢?还是现任520? ^,,}2dsb>  
你也是水区的老会员了,关于水区的事情,究竟谁是谁非,你应该比我清楚很多。
  本人管理的范围:粤语tv连续剧及论坛程序维护

用心回帖,开心下载!

顶端 Posted: 2007-08-05 14:30 | 6 楼
語無倫次
新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

唔知讲乜好,睇完留低脚印就走
顶端 Posted: 2007-08-05 15:23 | 7 楼
lld

多谢发贴的人[1200]

Re:Re:遮糸叫个版主俾个交待都要删人帖嘅.

Quote:
引用第5楼蕃茄+沙糖2007-08-05 14:25发表的: ,wwO0,"y7  
t* =[RS*  
ATl?./Tu  
刘纹虎坛主有疑问, 你是否投诉我呢个已经是半年之前既----前任蓝调水区版主蜗? s4~[GO6>  
G[A3H> >  
我一来记性捂系柑好, 二来又都无保存到半年之前既资料, 再者我在蓝调也都早已无职无权...... 3iIy_nWC  
C+ll A  
柑啦, 本人现在是渔村水区版主, 如果你愿意, 可以随时到渔村揾我, 一切费用全部我既, 只要有理有据, 本人一定还你一个公道. ~/]]H;;^u  
USEb} M`  
本人在渔村水区一直倡导民主, 不容许有任何帮派斗争, 没有小圈子,   在我既管理之下, 搞事会员都变为良好会员, 所以现在所有渔村水民都和和睦睦, 相亲相爱, 共建和谐社区, 从未收到任何投诉. Fq@o_bI  
68Gywk3]=u  
路是人走出来的, 我将带领渔村水区开创一个新时代! pL5cw=  
D]]wJQU2  
})H d]a  
,-4NSli  
附注: I70c,4_G  
N+=|WeZ  
渔村管理员非常开明, 对做得野既版主非常尊重与支持, 做到了用人不疑, 疑人莫用, V}Y*Yv  
mK[Z#obc=  
经版主锁定既灌水贴子, 如果未与当事版主沟通过, 渔村管理员不会越级去解锁, y %Q. (  
x}yl Rg`[  
同样, 经版主禁言既搞事会员, 未与当事版主沟通过, 渔村管理员都不会越级去解禁. @"-\e|[N  
~w+I2oS$  
总之, 渔村管理员不会做一D打击版主威信既野......
[ 此贴被lld在2007-08-09 08:39重新编辑 ]

顶端 Posted: 2007-08-09 02:42 | 8 楼
Mc.大醜醜
寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

无人引火线,又何来炸弹爆炸呢?
[ 此贴被Mc.大醜醜在2007-08-09 06:31重新编辑 ]

.....................
顶端 Posted: 2007-08-09 06:18 | 9 楼
Destiny(Lu,Jos)
很陈℡很冠希

多谢发贴的人[923]

连失踪咁耐嘅lld都出嚟~~ ;=Ma+d#  
睇嚟,蓝调将有一场风风雨雨咯~~ >fH0>W+!  
lld~~渔人如果真係咁好玩,就唔会咁多渔人会员同版主过嚟蓝调啦~~ n m-  
哈~~俾个脑出嚟谂啦,就係因为渔人闷都爆,先过嚟寻开心咖~~ bj pruJ`=  
fF(2bVKP:  
渔人係用人不疑静係“唔理好丑,但求就手”我唔猪,但我知,渔人几时都乱过蓝调!! _MBhwNBxZ  
无论灌水管理、敏感问题管理、人员管理,都可以讲,完全令人失望~~ a!9'yc  
所以,我係唔中意渔人水区嘅!!
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 优秀文章
  • 鲜花往往不属于赏花人而属于牛屎
    顶端 Posted: 2007-08-09 07:52 | 10 楼
    hulinxian
    千裏孤墳
    电影压制组组长 原创先锋奖 蓝调压制之星 物流组长 终身成就奖

多谢发贴的人[27127]

身为渔人的总版,带人系度搞搞振,你以为甘就可以搞乱蓝调,为渔人争返D人气,其实你甘做,只会令一些会员更加睇你地唔起,不齿你地既行为!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 优秀文章
  • 顶端 Posted: 2007-08-09 09:02 | 11 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

Re:Re:Re:遮糸叫个版主俾个交待都要删人帖嘅.

Quote:
    引用第8楼lld2007-08-09 02:42发表的: v;(cJ,l  
    3r~8:F"g  
    Ua}R3^_)a  
    刘纹虎坛主有疑问, 你是否投诉我呢个已经是半年之前既----前任蓝调水区版主蜗? V^s, 3C  
    vPnS`&  
    我一来记性捂系柑好, 二来又都无保存到半年之前既资料, 再者我在蓝调也都早已无职无权...... IVxJN(N^  
    .......
    RuHDAJ"&a  
    59.$;Ip;g  
    =oSD)z1c?x  
    你装什么呢?你好好么?你唔记得你之前做过D乜么?需要我提醒下你吗? C. .|O  
    Es[3Ppz  
    无讲到自己好似圣人咁。。个个都咁鬼衰!!!叫个无做错嘢嘅人同我讲嘢咯!!!一味得把死人口度度UP!!讲到晓飞天咁。。。真系做到D成绩先出声啦。。。无比我睇死你啊。。。呢世你都唔会成功。。。。因为你连“人”都唔识做。。。等你识做人先啦!!!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 原创内容
  • 顶端 Posted: 2007-08-09 09:32 | 12 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

Re:Re:Re:遮糸叫个版主俾个交待都要删人帖嘅.

Quote:
    引用第8楼lld2007-08-09 02:42发表的: Ox)<"8M  
    渔村管理员非常开明, 对做得野既版主非常尊重与支持, 做到了用人不疑, 疑人莫用, ~=yU%5 s@  
    / :$WOQ  
    经版主锁定既灌水贴子, 如果未与当事版主沟通过, 渔村管理员不会越级去解锁, &&;.7E  
    @.L#u#   
    同样, 经版主禁言既搞事会员, 未与当事版主沟通过, 渔村管理员都不会越级去解禁. ^qL<=UC.  
    BD"Dzq  
    总之, 渔村管理员不会做一D打击版主威信既野...
    2z;nP up,  
    4l0>['K&{  
    H7uh"/A  
    刘先生咁做系微服出巡!视察民情!!如果唔系当年康熙点样清除无能嘅洲官! @Mya|zb  
    需知道呢D嘢唔可以单凭片面之词就可以草草了事!!接纳多方面的信息。。。因为群众嘅眼睛系雪亮嘅。。。可能你唔系一个以人为本嘅人啦!!认为论坛有版主就可以啦。。。版主就一定系啱嘅?事态严重就唔可以咁讲噶啦。。。当时你的行为是如何的我依家仲历历在目!!蓝调又有边个唔比机会你?自己唔懂得珍惜仲要讲暗语中伤我哋刘先生??虽然我未同刘先生相处过。亦唔知佢嘅为人!!但我可以肯定嘅就系蓝调入面嘅人!!相信群众嘅眼睛系雪亮嘅。。。亦相信我哋嘅刘先生!!!
    [ 此贴被傻哥在2007-08-09 13:52重新编辑 ]
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 优秀文章
  • 顶端 Posted: 2007-08-09 12:42 | 13 楼
    颠佬
    级别: *

多谢发贴的人[]

咩日日都系呢D甘无聊噶野呢?如果渔人做得好就悟洗次次上蓝调搞搞震啦~何必要派D人过来蓝调呢?鱼人之前我都去过~仲有名系度~不过呢家无去好耐啦~咩呢家仲系甘垃圾啊~唉~改改他啦~见到人地个论坛搞得甘好就眼红非要上来搞下事~开心吗?掉翻转头~你个鱼人旺~日日有人上来搞下事啊~体你点样~做人噶野~无非都系求平平安安开开心心姐~何必要搞甘多事错来啦~真系体D人真系觉得可笑~
    顶端 Posted: 2007-08-09 14:26 | 广东省广州市电信 14 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】

Total 0.026860(s) query 8, Time now is:09-28 01:25, Gzip enabled 粤ICP备06028238号