« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: [其他] [粤语][中文]劲多搞笑MP3铃声,绝对唔会令你失望!(七) - 【奸人坚】经典金句 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

鸣少
级别: 高人

多谢发贴的人[210]

[其他] [粤语][中文]劲多搞笑MP3铃声,绝对唔会令你失望!(七) - 【奸人坚】经典金句

希望大家钟意!
描述:寶芝林好咸濕,偷底褲暖笠笠,寶芝林鬼腳七
附件: 寶芝林好咸濕,偷底褲暖笠笠,寶芝林鬼腳七.mp3 (78 K) 下载次数:536
描述:得閒奸一奸,大病都好番
附件: 得閒奸一奸,大病都好番.mp3 (43 K) 下载次数:434
描述:咁大条鍊,咁细只手指公。唉… 你有乜做得成功,你个人真系
附件: 咁大条鍊,咁细只手指公。唉… 你有乜做得成功,你个人真系.mp3 (94 K) 下载次数:364
描述:咁戆居,你好学唔学,点解要死呀?死嘅时候,死会嚟搵你,你去搵佢
附件: 咁戆居,你好学唔学,点解要死呀?死嘅时候,死会嚟搵你,你去搵佢.mp3 (131 K) 下载次数:400
描述:你阿媽嫌仔多呀
附件: 你阿媽嫌仔多呀.mp3 (38 K) 下载次数:328
描述:你依家受我一拜,你就係一代宗師,你依家唔受,你就係一個乞嚏
附件: 你依家受我一拜,你就係一代宗師,你依家唔受,你就係一個乞嚏.mp3 (98 K) 下载次数:268
描述:佢钟意你你放笃屁,佢话你好有男人味
附件: 佢钟意你你放笃屁,佢话你好有男人味.mp3 (76 K) 下载次数:336
描述:人財兩得,唔使鹹濕
附件: 人財兩得,唔使鹹濕.mp3 (75 K) 下载次数:359
描述:損人必利己,打贏靠暗器
附件: 損人必利己,打贏靠暗器.mp3 (63 K) 下载次数:320
描述:損人不利己,不如跳井死
附件: 損人不利己,不如跳井死.mp3 (47 K) 下载次数:332
顶端 Posted: 2007-10-22 01:46 | [楼 主]
gstz
级别: 新人

多谢发贴的人[3]

Re:[其他] [粤语][中文]劲多搞笑MP3铃声,绝对唔会令你失望!(七)

太好啦`~太好啦~~哈哈哈`~太好笑啦~~
顶端 Posted: 2007-10-22 12:40 | 1 楼
jackpot

多谢发贴的人[0]

Re:[其他] [粤语][中文]劲多搞笑MP3铃声,绝对唔会令你失望!(七)

万众期待的 撑了先 慢慢DOWN
顶端 Posted: 2007-10-22 12:46 | 2 楼
675rui

多谢发贴的人[3]

好东西1好过瘾
顶端 Posted: 2007-10-22 12:59 | 3 楼
电灯胆

多谢发贴的人[11]

正到絕啊 ~多謝樓主大人啊 ~
顶端 Posted: 2007-10-22 19:30 | 4 楼
猪儿777
级别: 普通人

多谢发贴的人[2]

嗯,奸人坚噶名言,我中意
顶端 Posted: 2007-10-22 19:44 | 5 楼

多谢发贴的人[0]

学下做个奸人先
顶端 Posted: 2007-10-22 20:42 | 6 楼
zjtmail

多谢发贴的人[0]

又系坚哥!···
顶端 Posted: 2007-10-22 22:51 | 7 楼
xiabo

多谢发贴的人[6]

精~~ d~tuk4F  
好野~ P%pp )BS  
支持~~~
顶端 Posted: 2007-10-23 00:16 | 8 楼
kin_liang

多谢发贴的人[1]

继续顶啊,正!
顶端 Posted: 2007-10-23 16:52 | 9 楼

多谢发贴的人[0]

哇~甘就劲啦~
顶端 Posted: 2007-10-23 18:07 | 10 楼
kv8903320

多谢发贴的人[0]

一個字。。。正呀!!!哈哈
顶端 Posted: 2007-10-23 19:29 | 11 楼
hide
*粉_肠*

多谢发贴的人[3]

支持奸人坚
顶端 Posted: 2007-10-24 22:37 | 12 楼
xkbtony

多谢发贴的人[4]

有时候简单的分享,加一点真诚的肯定,这已是一种积极的态度
顶端 Posted: 2007-10-25 02:07 | 13 楼
ghostwei3

多谢发贴的人[0]

多谢分享啊
顶端 Posted: 2007-10-26 17:53 | 14 楼
stockholm

多谢发贴的人[14]

好得多谢~~~~~~~~~~~~~~~~
顶端 Posted: 2007-10-26 21:16 | 15 楼
h0rr0rm1nd

多谢发贴的人[3]

超攪啊!!!!支持賤人堅!!!!
顶端 Posted: 2007-10-27 00:49 | 16 楼
leofrog

多谢发贴的人[28]

奸人坚 I like it
顶端 Posted: 2007-10-27 23:31 | 17 楼
onetwofree

多谢发贴的人[62]

撑你阿~~~ rsn.4P=  
贴多d好嘢上黎分享~~~
顶端 Posted: 2007-10-28 02:09 | 18 楼
kevin0081
能得利果汁橡皮糖

多谢发贴的人[14]

多谢先
顶端 Posted: 2007-10-28 02:35 | 19 楼
hotqoo

多谢发贴的人[1]

多谢晒!
顶端 Posted: 2007-10-28 11:06 | 20 楼
和尚仔

多谢发贴的人[119]

都几好啊
顶端 Posted: 2007-11-05 00:45 | 21 楼
dandyng

多谢发贴的人[9]

顶端 Posted: 2007-11-13 11:27 | 22 楼
yankilin

多谢发贴的人[0]

GC~GC~
顶端 Posted: 2007-11-14 10:13 | 23 楼
jasonlie007

多谢发贴的人[0]

贊啊!子華gogogo
顶端 Posted: 2007-11-14 10:51 | 24 楼
cmp168

多谢发贴的人[9]

好多经典啊,支持楼主发多的好帖!
顶端 Posted: 2007-11-17 14:41 | 25 楼
wsg9512906

多谢发贴的人[1]

正!!就一个字.
顶端 Posted: 2007-11-25 13:47 | 26 楼
zyf313

多谢发贴的人[0]

正到絕啊 ~多謝樓主大人啊 ~
顶端 Posted: 2007-11-27 11:28 | 27 楼
sincere61
赣州天虹科技

多谢发贴的人[11]

可以在发一点啊

赣州天虹--赣州最大的数码网站 www.0797mp3.com/index
淘宝网购店铺: http://shop34269773.taobao.com

魅族赣南地区总代理,昂达,索爱MP3/MP4赣南地区总代理百脑通/清华紫光摄像头赣南地区总代理,宇瞻/清华紫光/汉鑫U盘赣南总代理。

联系电话:0797-5861888 5861999 8236588 13970741888
网购QQ:42929318我在线,Q我吧

淘宝ID:邱祖耀
顶端 Posted: 2007-11-27 15:23 | 28 楼
obie07

多谢发贴的人[5]

perfect!!
顶端 Posted: 2007-11-28 12:20 | 29 楼
« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 手机相关

Total 0.013557(s) query 6, Time now is:06-17 21:53, Gzip enabled 粤ICP备06028238号