本页主题: 无法解释噶误会 - 呢个有D冷不过都OK噶 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

yhgj
级别: 高人

多谢发贴的人[148]

无法解释噶误会 - 呢个有D冷不过都OK噶

一个美丽噶上午,天气无比晴朗.但系有个农夫醉熏熏失魂落魄甘坐系门口. ax7]>Z=%d"  
有个路人经过好奇就问下啦:老友,今日天气甘好做咩5出去享受下生活啊,坐系度饮闷酒. $_,?SXM  
农夫就话啦:唉,有D野你永远无法解释. q|)8VmVV  
路人问:发生左D咩不幸啊? 3| 5Af  
农夫话:今日我系奶场擠牛奶啊阵刚擠左桶,点知牛奶比只牛用左脚踢泻晒. U[5  
路人就话啦:甘又真系几5好彩噶.但都不至于此啊. ;kO Op@e  
农夫又话咯喔:唉,有D野真系解释5到噶. /M>8ad  
路人又问:甘跟住呢? (Sc]dH  
农夫就答啦:跟住我用条绳绑住距只左脚系条柱度再擠牛奶,点知擠左1桶后比只牛用右脚踢泻. #&vP(4p  
路人哈哈大笑话:甘跟住呢? [bH5UTA  
农夫就话:唉,有D事真系解释5到噶。我跟住用剩低条绳绑埋距右脚系条柱度继续擠牛奶啦。点知呢次刚满又比只牛用条尾撞泻. GJW>8*&&(  
路人:甘又真系几黑噶。 0tVZvXgTu  
农夫继续话:唉,有D事真系点解释都无办法解释清楚噶…… A@^e 4\  
路人不解就问啦:啊?仲有其他? BR5r K  
农夫呆滞甘话:呢次无晒绳咯,甘我米打算用皮带绑住埋条牛尾系柱度咯。点知刚除皮带捉住条尾,条裤就跌左落黎。甘桥我女朋友就刚开门入黎咯……
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 錺_錺① | 理由: 翻译辛苦了
  • 顶端 Posted: 2008-09-26 22:41 | [楼 主]
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

Re:无法解释噶误会

呢个睇过啦,不过都俾个thx你啦
    本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2008-09-27 06:30 | 1 楼
    julianwugdbt
    级别: Fxper

多谢发贴的人[10]

Re:无法解释噶误会

条女有呒甘暗线啊!
    顶端 Posted: 2008-11-07 16:11 | 2 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 粤笑粤爽

Total 0.012575(s) query 6, Time now is:06-17 14:57, Gzip enabled 粤ICP备06028238号