本页主题: 好耐无发过自己既歌啦,送上一首---余震!! - 唱得唔好,希望大家多多包涵!!唔好踩甘劲啦!! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

麦克云迪
!小猪一细只!
级别: 高人

多谢发贴的人[142]

好耐无发过自己既歌啦,送上一首---余震!! - 唱得唔好,希望大家多多包涵!!唔好踩甘劲啦!!

唱得唔好,希望大家多多包涵!!唔好踩甘劲啦!!歌曲--余震!!
附件: 余震.part1.rar (1954 K) 下载次数:30
附件: 余震.part2.rar (1148 K) 下载次数:25
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: ZaRaHn | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: ZaRaHn | 理由:
  • 银纸:30 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: pretty good ar~^^
  • 从未与人相比,只求突破自己!
    顶端 Posted: 2007-08-11 22:47 | [楼 主]
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Re:好耐无发过自己既歌啦,送上一首---余震!!

what happen with the second part~?? Can't be download~>.<
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-08-16 23:43 | 1 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Finally downloaded it lar~ did it pretty good this time~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-08-16 23:50 | 2 楼
    yucci
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6068]

有新歌肯定支持啦~
    顶端 Posted: 2007-08-17 11:07 | 3 楼
    yucci

多谢发贴的人[6068]

唱得很good哦~
    顶端 Posted: 2007-08-17 11:12 | 4 楼
    麦克云迪
    !小猪一细只!

多谢发贴的人[142]

Re:Re:好耐无发过自己既歌啦,送上一首---余震!!

Quote:
    引用第2楼幸福瞬間2007-08-16 23:50发表的: 2W$c%~j$2  
    Finally downloaded it lar~ did it pretty good this time~
    !94& Uk(O  
    多谢门主啊!!!
    从未与人相比,只求突破自己!
    顶端 Posted: 2007-08-17 17:02 | 5 楼
    麦克云迪
    !小猪一细只!

多谢发贴的人[142]

Quote:
    引用第4楼yucci2007-08-17 11:12发表的: lVARe3#  
    唱得很good哦~
    ^$`xUKp`pn  
    多谢多谢!!!!
    顶端 Posted: 2007-08-17 17:04 | 6 楼
    麦克云迪
    !小猪一细只!

多谢发贴的人[142]

唱得唔系几好。希望大家多多体谅!!!
    顶端 Posted: 2007-08-17 17:05 | 7 楼
    伊健十三
    级别: 仙人

多谢发贴的人[2052]

甘好听既~颁个奖比你先~!
    顶端 Posted: 2007-08-18 12:08 | 8 楼
    麦克云迪
    !小猪一细只!

多谢发贴的人[142]

Quote:
    引用第8楼ZaRaHn2007-08-18 12:08发表的: a_`E'BkgU  
    甘好听既~颁个奖比你先~!
    _B 8e 1an  
    多谢捧场!!!!
    顶端 Posted: 2007-08-18 15:26 | 9 楼
    hxw520
    级别: *

多谢发贴的人[]

有歌仔听支持下先!
    顶端 Posted: 2007-08-18 21:12 | 广东省珠海市电信 10 楼
    麦克云迪
    !小猪一细只!

多谢发贴的人[142]

Quote:
    引用第10楼hxw5202007-08-18 21:12发表的: e&OMW ,7  
    有歌仔听支持下先!
    V~Tjz%<  
    多谢520支持!!
    顶端 Posted: 2007-08-20 09:15 | 11 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

記時出嚟一齊唱K呀...

顶端 Posted: 2007-10-02 22:38 | 12 楼
    麦克云迪
    !小猪一细只!

多谢发贴的人[142]

Quote:
    引用第12楼幸福瞬間2007-10-02 22:38发表的: m9#u. Q*  
    記時出嚟一齊唱K呀...
    R#Bt!RNZ  
    哈哈,有机会既,不过以我既歌喉,我怕唱现场会吓亲你喔!!!
    顶端 Posted: 2007-10-08 15:52 | 13 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:好耐无发过自己既歌啦,送上一首---余震!!

Quote:
    引用第13楼麦克云迪2007-10-08 04:52 AM发表的: yA%[ u.{  
    HS(<wI  
    哈哈,有机会既,不过以我既歌喉,我怕唱现场会吓亲你喔!!!
    y{j>4g$:z  
    Qbv)(&i# ~  
    點會呀...到時一齊唱啦....

顶端 Posted: 2007-10-09 00:28 | 14 楼
    wIndyLam
    级别: 普通人

多谢发贴的人[334]

5识操作...SORRY!~
    微博:weibo.com/windy620
    顶端 Posted: 2007-10-29 00:57 | 15 楼
    kevinlau
    做人要低调
    级别: 新人

多谢发贴的人[2]

Quote:
    引用第15楼8425745862007-10-29 00:57发表的: Wq,UxMz  
    5识操作...SORRY!~
    pkk0?$l ",  
    哈哈···经典!!
    顶端 Posted: 2007-11-01 01:01 | 16 楼
    wIndyLam

多谢发贴的人[334]

Re:Re:Re:好耐无发过自己既歌啦,送上一首---余震!!

Quote:
    引用第16楼kevinlau2007-11-01 01:01发表的: E3gQ`+wNg?  
    0e}L Z,9e  
    哈哈···经典!!
    |20p#]0E+  
    妳教下我啦!~
    微博:weibo.com/windy620
    顶端 Posted: 2007-11-02 03:13 | 17 楼
    zmclive

多谢发贴的人[94]

点贴歌啊?我都中意自己录喔。都录左好多。 ,$*IJeKx  
    54'z"S:W  
    建议楼主去d专门k歌论坛,对你的混音技巧有好大帮助。 h,#A Y[Q  
    JgxOxZS`@  
    你d广州音好劲,但系原唱就可以将广州音淡化而将首歌唱得更平滑。 6~2!ZU  
    TI*uNS;-  
    个人愚见。
    顶端 Posted: 2007-11-03 13:37 | 18 楼
    荔湾fitone

多谢发贴的人[94]

可以吖,不过唱得有D作撞囖,投入得滞
    一日一只“兔”,病毒难驾到~~
    顶端 Posted: 2007-11-21 22:34 | 19 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

?p}m[9@  
    IJs` 3?  
    有些地方走音了.. RE*SdazY?  
    #^eviF8  
    我都中意呢首歌...很适合失恋人士......

.....................
    顶端 Posted: 2007-11-22 00:25 | 20 楼
    天天天蓝天蓝

多谢发贴的人[21]

有机会学下点录歌先得
    顶端 Posted: 2007-12-11 17:50 | 21 楼
    gz2000
    大家好,才是真的好
    级别: 新人

多谢发贴的人[5]

依首歌有d难度,要唱出fell好难。你有d地方有少少走左音,另外有d地方入错key。 h*&-[nSo  
    我咩都5猪,5好问我
    顶端 Posted: 2008-10-05 12:54 | 22 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部