« 1 2345» Pages: ( 1/6 total )
本页主题: ~第一次公開我老公~ - 各位俾下面啦...^^ 加多咗幾張同老公嘅合照...^^ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

~第一次公開我老公~ - 各位俾下面啦...^^ 加多咗幾張同老公嘅合照...^^

图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
呢區開咗咁耐...都係第一次入嚟發帖... 7J EbH?lEN  
真係覺得對唔住Melon... |N%fMPK a  
呢個就係陪咗我4年半嘅"老公"啦 ~~ )L#i%)+  
自考到車牌後..佢就一直陪住我到依家... \P.I)n`8 y  
真係好愛佢嘅...都冇打算同佢離婚... U*22h` S  
佢個名叫 Toyota - Corolla - Spacio - X Limited Edition
[ 此贴被幸福瞬間在2007-10-05 03:06 PM重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 圣诞节快樂
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 圣诞节快樂
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 圣诞节快樂
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 原创内容
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 原创内容
  • 银纸:38 | 操作人: melonli | 理由: 继续加相~~
  • 银纸:188 | 操作人: melonli | 理由: happy birthday~
  • 银纸:10 | 操作人: 魜字駞 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 魜字駞 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 靚仔老公喔
  • 银纸:5 | 操作人: ZaRaHn | 理由:
  • 银纸:88 | 操作人: melonli | 理由: 真係覺得對唔住Melon
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-09-24 00:22 | [楼 主]
    颠佬
    级别: *

多谢发贴的人[]

Re:~第一次公開我老公~

哇晒~靓车一部!不过点解同香港都系右钛车噶???
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 国外好多都系感的
  • 顶端 Posted: 2007-09-24 00:36 | 广东省广州市电信 1 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第1楼颠佬2007-09-23 01:36 PM发表的: Mt(;7q@1c  
    哇晒~靓车一部!不过点解同香港都系右钛车噶???
    )W3kBDD  
    P<IZ%eS3B  
    因為我呢邊係同香港一樣囉...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-09-24 00:42 | 2 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

四年幾都仲咁新凈,Annie手車應該好掂呀, 9c=`Q5  
    可憐我果部一個星期就前后泵把都花咗喇. (/3E,6gMk^  
    PS我老婆開嘅 >7nOR  
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 维修费
  • I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2007-09-24 00:44 | 3 楼
    vindytan
    ㄗαч騰騰
    级别: 强人

多谢发贴的人[88]

虽然我不会看车是否名牌...但你老公确实几掂
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由:
  • 顶端 Posted: 2007-09-24 00:45 | 4 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第3楼肥牛肉2007-09-23 01:44 PM发表的: 4+4C0/$Y  
    四年幾都仲咁新凈,Annie手車應該好掂呀, nT xN>?l2E  
    可憐我果部一個星期就前后泵把都花咗喇. 53)*i\9&  
    PS我老婆開嘅 H5?H{  
    _ cD-E.E%  
    {^*D5  
    一個星期就前后泵把都花咗...牛嫂手車.... &(,-:"{pNR  
    唔緊要啦...努力買過第部啦... 我諗牛嫂嘅用意係咁   ,ku3;58O<  
    我成日做保養架...4年嚟都唔知用咗幾多錢囉... Q[UYNQ0w  
    不過佢真係好正嘅...所以要好好keep住佢...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-09-24 00:50 | 5 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

多谢发贴的人[6600]

大部分國家都係右胎~丰田造旅行車係唔錯的。我都要娶番個小公主反來先得
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 娶番個小公主
  • 本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2007-09-24 00:54 | 6 楼
    肥牛肉
    信望愛

而家先睇到,Annie果边都有"聘珍樓". nZ8f}R!f:  
    係咪都係上海嘢嚟呀. UZb!tO2  
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2007-09-24 00:54 | 7 楼
    肥牛肉
    信望愛

Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第5楼幸福瞬間2007-09-24 00:50发表的: Z]x)d|3;  
    bA8RoC  
    B7ty*)i?  
    一個星期就前后泵把都花咗...牛嫂手車.... *#g[ jl4  
    唔緊要啦...努力買過第部啦... 我諗牛嫂嘅用意係咁   l~c# X 3E  
    我成日做保養架...4年嚟都唔知用咗幾多錢囉... 3KN>t)A#  
    .......
    KW-g $Ma  
    12号先落地咋.
    顶端 Posted: 2007-09-24 00:56 | 8 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第6楼bennypower2007-09-23 01:54 PM发表的: +!Lz]@9K  
    大部分國家都係右胎~丰田造旅行車係唔錯的。我都要娶番個小公主反來先得
    MMS#Ci=Lj  
    >P[BwL]  
    嗯..係呀..因為夠舒服呀...你一定得嘅ben少...

顶端 Posted: 2007-09-24 00:58 | 9 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第7楼肥牛肉2007-09-23 01:54 PM发表的: ruTj#tWSo  
    而家先睇到,Annie果边都有"聘珍樓". ti}G/*4  
    係咪都係上海嘢嚟呀. a-Ef$(i_  
    ~u+|NtF  
    ygS vYMC  
    呢間.....係中國人開嘅中日式Restuarant啦... 個老闆係我朋友... ga+Z6|t  
    佢哋假節日早上就會做點心... 夜市就做日本嘢....... %x zgTZ  
    "聘珍樓"係對中文名...正式叫 " Ichiban Japanese Restuarant "
    [ 此贴被幸福瞬間在2007-09-23 02:17 PM重新编辑 ]

顶端 Posted: 2007-09-24 01:02 | 10 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第8楼肥牛肉2007-09-23 01:56 PM发表的: $,L,VYN  
    EU@XLm6  
    12号先落地咋.
    sg!* %*XQ  
    LJII7<k  
    今個月12號呀... 'I *&P5|  
    節哀順變啦牛牛.......

顶端 Posted: 2007-09-24 01:08 | 11 楼
    melonli
    没西的瓜
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6001]

Quote:
    引用第3楼肥牛肉2007-09-24 00:44发表的: sBfPhBT|  
    四年幾都仲咁新凈,Annie手車應該好掂呀, `*hrU{b  
    可憐我果部一個星期就前后泵把都花咗喇. M$Of.  
    PS我老婆開嘅 o I6o$C  
    "t\gkJyK  
    呵~~牛牛系未唔好意思讲自己都有失手的时候啊
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 宣傳費~!!^^
  • 顶端 Posted: 2007-09-24 09:56 | 12 楼
    肥牛肉
    信望愛

Quote:
    引用第12楼melonli2007-09-24 09:56发表的: 'l}T_7g  
    o?$B<Cb"  
    呵~~牛牛系未唔好意思讲自己都有失手的时候啊
    bqt*d)$  
    我都冇牌點鬧開呀. W l+[{#  
    顶端 Posted: 2007-09-24 10:04 | 13 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

Quote:
    引用第13楼肥牛肉2007-09-24 10:04发表的: KnC;j-j  
    c v b:FK  
    我都冇牌點鬧開呀. %Hk9.1hn5  
    eL-9fld /n  
    哈哈~~我都未有牌,都要快D考番个先得拉~~
    顶端 Posted: 2007-09-24 10:06 | 14 楼
    颠佬
    级别: *

多谢发贴的人[]

如果给我开右跆车我肯定悟习惯~可能系中国开惯左跆车~ E2s lpo  
    DUk&`BSJ  
    不过如果有机会我肯定会试下噶~
    顶端 Posted: 2007-09-24 10:27 | Unknown 15 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

ANNIE几时带你老公落广州同我地见见面,游游车河甘呀
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 车票
  • 顶端 Posted: 2007-09-24 10:51 | 16 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

幫主咁講法.我咪換左好多老婆咯.冇10個都有8个啦.唉..........個個都比我揸倒佢殘晒啦。 *;Q IAd  
    不過.見倒人地D老婆咁正.心思思咪又换嚟揸下啦。
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 换老婆费用

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-09-24 11:02 | 17 楼
    一串紅
    闲人
    级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

我果部烂车吾敢公开
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 公开费

• 顶端 Posted: 2007-09-24 11:09 | 18 楼
    kane2005
    级别: 新人

多谢发贴的人[1]

幾正啊。我自己有一部就好咯,呵呵`
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 去买
  • 顶端 Posted: 2007-09-24 11:24 | 19 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第2楼幸福瞬間2007-09-24 00:42发表的: ,8=`Y9#  
    ['<Q402:.  
    M]FA y"E  
    因為我呢邊係同香港一樣囉...
    L#t^:%   
    但係美国同加拿大都係左邊.同中国一样。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

顶端 Posted: 2007-09-24 11:25 | 20 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

Quote:
    引用第15楼颠佬2007-09-24 10:27发表的: g0Rny  
    如果给我开右跆车我肯定悟习惯~可能系中国开惯左跆车~ gu~JB  
    p"%K(NL  
    不过如果有机会我肯定会试下噶~
    ElFiR ;   
    kn$2_I9  
    左右胎都一樣,只係波滾唔係用右手用左手芝麻。我學車時候成日砸去香港綫,郁悶。可能行唔慣大陸綫
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

顶端 Posted: 2007-09-24 11:33 | 21 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

Quote:
    引用第20楼花無缺和尚2007-09-24 11:25发表的: ec8 iZ8h8  
    ^ gy"$F3{`  
    但係美国同加拿大都係左邊.同中国一样。
    pB;U*lt  
    [:hTwBRF  
    但大部分國家都係右胎的。其實都一樣爲何要分左右。中間米好洛!哈哈
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

顶端 Posted: 2007-09-24 11:35 | 22 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第16楼长腿叔叔2007-09-24 10:51发表的: cv=H6j]h |  
    ANNIE几时带你老公落广州同我地见见面,游游车河甘呀
    F.Sc2n@7-  
    叔叔又想同ANNIE同車呀????

顶端 Posted: 2007-09-24 11:53 | 23 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第13楼肥牛肉2007-09-24 10:04发表的: `Eg~;E:  
    )c<X.4  
    我都冇牌點鬧開呀. J$D/-*/@  
    ` it<\r[=  
    點解咁失败呀牛牛.講都冇人信啦.快D考亇啦。

顶端 Posted: 2007-09-24 11:59 | 24 楼
    蕃茄+沙糖

多谢发贴的人[4434]

咪郁....打劫 bH Nf>  
    -)%g MD~z1  
    '89nyx&W  
    我唔系要你架车阿 Gl6M(<f\5  
    qa>H@`P  
    <hBd #J  
    =M."^X  
    我要你车入面个D叮当阿
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 自己买
  • 顶端 Posted: 2007-09-24 12:12 | 25 楼
    saint文少
    BEAT L.A

多谢发贴的人[14534]

昨天开部FIAT在学校开,结果铲在上路肩
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 奖励费
  • 顶端 Posted: 2007-09-24 12:36 | 26 楼
    肥牛肉
    信望愛

Re:Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第24楼花無缺和尚2007-09-24 11:59发表的: ') K'Ea  
    h1+y.4  
    點解咁失败呀牛牛.講都冇人信啦.快D考亇啦。
    H Xb_k1n  
    香港個牌冇咗,國內個牌未考. 6=p!`DOd  
    顶端 Posted: 2007-09-24 14:11 | 27 楼
    肥牛肉
    信望愛

Quote:
    引用第17楼花無缺和尚2007-09-24 11:02发表的: ddwokXx (  
    幫主咁講法.我咪換左好多老婆咯.冇10個都有8个啦.唉..........個個都比我揸倒佢殘晒啦。 9cQ;h37J>  
    不過.見倒人地D老婆咁正.心思思咪又换嚟揸下啦。
    Ge ?Q)N  
    辣手摧花嘅和尚.
    顶端 Posted: 2007-09-24 14:20 | 28 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第27楼肥牛肉2007-09-24 14:11发表的: D22A)0+_  
    P\%aJ'f~  
    香港個牌冇咗,國內個牌未考. gR${S|Z#u4  
    AWDy_11Nm  
    干脆考个兩地牌啦.方便好多咯。

顶端 Posted: 2007-09-24 14:30 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/6 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 车天车地