«1 2 3456» Pages: ( 2/6 total )
本页主题: ~第一次公開我老公~ - 各位俾下面啦...^^ 加多咗幾張同老公嘅合照...^^ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
引用第16楼长腿叔叔2007-09-23 11:51 PM发表的: $ImrOf^qt  
ANNIE几时带你老公落广州同我地见见面,游游车河甘呀
4[N^>qt =  
6Cp]NbNrq  
我都好想同佢一齊返去........ $ tl\UH7%2  
無奈......
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-09-24 15:17 | 30 楼
伊健十三
级别: 仙人

多谢发贴的人[2052]

Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
引用第30楼幸福瞬間2007-09-24 15:17发表的: zLJ/5&  
3g6j?yYqb  
y 8DhOlewQ  
我都好想同佢一齊返去........ ,#8e_3Z$  
無奈......
^urDoB:  
我借部单车过你啦....
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 借车费
  • 顶端 Posted: 2007-09-24 15:20 | 31 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第17楼花無缺和尚2007-09-24 12:02 AM发表的: %?Ev|:i`@  
    幫主咁講法.我咪換左好多老婆咯.冇10個都有8个啦.唉..........個個都比我揸倒佢殘晒啦。 6w@ Ii;  
    不過.見倒人地D老婆咁正.心思思咪又换嚟揸下啦。
    ,#kIr  
    Zg.&V  
    和尚你點同呢...我冇錢嘛...加上有錢都唔會換... A\.GV1  
    唔知點解...就係愛佢一個...仲係愈嚟愈愛...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-09-24 15:21 | 32 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第25楼蕃茄+沙糖2007-09-24 01:12 AM发表的: 5EfS^MRf\n  
    咪郁....打劫 !dC<4qZ\C  
    {7/0< N G  
    .?Gd'Lp  
    我唔系要你架车阿 X<%Q"2hW  
    .8G@%p{,  
    .......
    i?F >+  
    6 M*O{f  
    車同叮噹都冇喎...人就有個...你要唔要呀...

顶端 Posted: 2007-09-24 15:30 | 33 楼
    伊健十三

Quote:
    引用第33楼幸福瞬間2007-09-24 15:30发表的: #Q`dku%V:  
    O|M{-)  
    &Ob!4+v/GP  
    車同叮噹都冇喎...人就有個...你要唔要呀...
    XnWr5-;  
    我咩都要晒
    顶端 Posted: 2007-09-24 15:37 | 34 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[7316]

Re:~第一次公開我老公~

架车好靓吖,仲有叮叮当当嘅~~好得意
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 无也讲
  • 顶端 Posted: 2007-09-24 16:04 | 35 楼
    我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

我黎帮我大人打劫D叮当既.... :6 Lx@  
    .xm.DRk3  
    顺便.... 我又黎打劫埋架车
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由:

• 我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2007-09-24 16:15 | 36 楼
    wchongli
    级别: 新人

多谢发贴的人[22]

在新西兰? or 澳洲? U$WxHYo  
    sE Q=dcK  
    哈哈,你老公好白.
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 够白净
  • 顶端 Posted: 2007-09-24 21:25 | 37 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第37楼wchongli2007-09-24 10:25 AM发表的: IDB+%xl#S  
    在新西兰? or 澳洲? pEIRh1  
    odjT:Vr  
    哈哈,你老公好白.
    ;7 E7!t^  
    &3J_^210  
    南美洲... 因為佢係我嘅白馬王子...

顶端 Posted: 2007-09-24 23:30 | 38 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

好靓喔 Z{ X|6.  
    侧面睇似似地马自达只普力马
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 厕所
    顶端 Posted: 2007-09-25 00:32 | 39 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

多谢发贴的人[4500]

啊.....都話好似JAZZ嘎啦.......我既最愛啊.......... *W0y: 3dB3  
     \N!AXD  
    遲D我一定要同你老公見個面先得....大家溝通交流下....
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 同你老公見個面

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2007-09-25 05:12 | 40 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

多谢发贴的人[4500]

Quote:
    引用第36楼魜字駞2007-09-24 16:15发表的: qq) rd  
    我黎帮我大人打劫D叮当既.... b$ve sJ  
    WG6FQAo^8  
    顺便.... 我又黎打劫埋架车
    tZ=E')!\  
    唔好搞我大家姐啊.....你店親据同据同老公(包括裏面既叮噹)你就知味道..

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2007-09-25 05:15 | 41 楼
    anomesdia
    本强颜欢笑,却泪已满襟
    级别: 普通人

多谢发贴的人[1145]

始终觉得女仔揸甘类型既车D有怪怪地
    顶端 Posted: 2007-09-25 05:42 | 42 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第40楼琳γ^ō^γ琳2007-09-24 06:12 PM发表的: "}pNe"ok  
    啊.....都話好似JAZZ嘎啦.......我既最愛啊.......... 1QLbf*zeIW  
    `8^TTQ  
    遲D我一定要同你老公見個面先得....大家溝通交流下....
     @2Z#x  
    i\KQ!f>A  
    佢唔好Jazz嚟架....不過Jazz好似係抄佢嘅... O-LO/*5MI  
    等你過嚟...

顶端 Posted: 2007-09-25 07:23 | 43 楼
    ban
    级别: 强人

多谢发贴的人[560]

5[A@ gw0u  
    w *oeK  
    好新净 '7+4` E  
    oW<5|FaN  
    你老公一定成日去美容院啫
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:100 | 操作人: melonli | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由:
  • 顶端 Posted: 2007-09-25 07:53 | 44 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第44楼ban2007-09-24 08:53 PM发表的: M7@2^G]p  
    B oC5E#;G  
    ptU \[Tq  
    好新净 ~} ,=OF-b  
    P*I}yPeb  
    你老公一定成日去美容院啫
    [/e<l&y  
    1(|'WyD  
    係呀...影相當日就啱啱同佢去完洗白白囉...
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: melonli | 理由: 洗白白
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-09-25 08:10 | 45 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

女仔开车始终都比男仔整理得好~~男的开车好多架车都一阵异味
    顶端 Posted: 2007-09-25 08:19 | 46 楼
    ban

多谢发贴的人[560]

Quote:
    引用第46楼melonli2007-09-25 08:19发表的: t.`@{R$hoA  
     DX"xy  
    G0^2Wk[  
    %*`J k#W:  
    咁你都系米学车咯 <N_+=_  
    ?kB2iU_f+  
    臭死你
    顶端 Posted: 2007-09-25 09:03 | 47 楼
    melonli
    没西的瓜

Quote:
    引用第47楼ban2007-09-25 09:03发表的: ReM=eS  
    (UU(:/  
    %2XHNW  
    z#]Jv!~EPE  
    咁你都系米学车咯 ;S57w1PbVA  
    m6',SY9T  
    .......
    ^!9~Nwn  
    考左牌,第一个搭你~~等你有一种生死时速的感觉
    顶端 Posted: 2007-09-25 09:09 | 48 楼
    ban

多谢发贴的人[560]

Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第48楼melonli2007-09-25 09:09发表的: lsy?Ac  
    ) *,5"CO  
    考左牌,第一个搭你~~等你有一种生死时速的感觉
    /Rg*~Ers *  
    .8P.)%  
    哇,我惊我有醉酒驾驶既咁觉姐
    顶端 Posted: 2007-09-25 09:14 | 49 楼
    melonli
    没西的瓜

Re:Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第49楼ban2007-09-25 09:14发表的: US%^#D q  
    -*m+(7G\  
    tPGJ<30  
    哇,我惊我有醉酒驾驶既咁觉姐
    rwG CUo6Z  
    放心拉~~我会帮你买定保险,收益人系我的拉
    顶端 Posted: 2007-09-25 09:32 | 50 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

Quote:
    引用第46楼melonli2007-09-25 08:19发表的: {FG|\nPw  
    TM|)Ljm  
    y;AL'vm9  
    譬如话D烟味咯
    顶端 Posted: 2007-09-25 10:31 | 51 楼
    我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

Quote:
    引用第41楼琳γ^ō^γ琳2007-09-25 05:15发表的: `QUy;%+  
    zKsz*xv6b  
    唔好搞我大家姐啊.....你店親据同据同老公(包括裏面既叮噹)你就知味道..
    k!KDWb  
    紧系要试下先知道咩味道咖

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2007-09-25 10:56 | 52 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第34楼ZaRaHn2007-09-24 15:37发表的: F|HJH"2*&q  
    4#'(" #R  
    我咩都要晒
    4j!]:ra  
    咁我祝你心想事成啦.快手D啦。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-09-25 13:10 | 53 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第52楼魜字駞2007-09-24 11:56 PM发表的: SgEBh  
    R+~cl;#G6  
    紧系要试下先知道咩味道咖
    0ilCS[`b  
    5c;h &  
    你劫到咪劫囉...

顶端 Posted: 2007-09-25 14:05 | 54 楼
    伊健十三

Re:Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第53楼花無缺和尚2007-09-25 13:10发表的: 5`<eKwls  
    lZQ /W:OE  
    咁我祝你心想事成啦.快手D啦。
    ;_:Ool,  
    都系5要啦~你地全部都误会晒既~!
    顶端 Posted: 2007-09-25 14:08 | 55 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第55楼ZaRaHn2007-09-25 14:08发表的: U4 Nh  
    M3zDtN  
    都系5要啦~你地全部都误会晒既~!
    m/`IGT5J  
    我地误会就冇問題.至緊要有人意会咪得啦。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-09-25 14:30 | 56 楼
    waybar
    时代见证CLUB
    级别: 新人

多谢发贴的人[1801]

下次我又公开我老婆比你看下
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: good
  • 顶端 Posted: 2007-09-25 14:31 | 57 楼
    garnett
    有你便有我
    级别: 高人

多谢发贴的人[176]

ANNIE,如果台车系中国卖几钱啊?我都要向呢个目标出发
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: good
  • 我是一只来自南方的狼!
    顶端 Posted: 2007-09-25 14:44 | 58 楼
    ?安格﹫絲゛
    好耐冇見~

多谢发贴的人[2652]

个样都ok好睇嘅
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: happy mid autumn

• `     我要响hk遇到你~
    顶端 Posted: 2007-09-25 14:50 | 59 楼
    «1 2 3456» Pages: ( 2/6 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 车天车地