«12 3 456» Pages: ( 3/6 total )
本页主题: ~第一次公開我老公~ - 各位俾下面啦...^^ 加多咗幾張同老公嘅合照...^^ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

waybar
时代见证CLUB
级别: 新人

多谢发贴的人[1801]

Re:~第一次公開我老公~

还有,原来你老公和我老婆系同一个阿妈架
顶端 Posted: 2007-09-25 15:48 | 60 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
引用第60楼waybar2007-09-25 04:48 AM发表的: /4-}k  
还有,原来你老公和我老婆系同一个阿妈架
Vpw[B.v  
on_H6Y@B52  
係呀...我幾鍾意呢個阿媽嘅出品嘅......
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-09-25 16:47 | 61 楼
我只是个平凡人
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[3761]

你老公就暂时放过距条命仔先.....首先劫洒你D叮当

我只是只平凡狗
顶端 Posted: 2007-09-25 18:38 | 62 楼
wchongli
级别: 新人

多谢发贴的人[22]

要人气旺还是靠美女而不是车. RJLFj  
哈哈
顶端 Posted: 2007-09-25 19:16 | 63 楼
table1314
table仔~
级别: 仙人

多谢发贴的人[395]

好靓下啵~~~ .X^43 q  
4年车都仲咁新!!你真係好爱佢啵~
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由:
  • 无与伦比.....从来唔信缘分
    顶端 Posted: 2007-09-25 20:48 | 64 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第62楼魜字駞2007-09-25 07:38 AM发表的: UFos E|r:  
    你老公就暂时放过距条命仔先.....首先劫洒你D叮当
    -h=c=P  
    !}y8S'Yjw  
    好...最驚你唔嚟劫...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-09-25 22:39 | 65 楼
    獨1無er
    咿咿●.o俄o俄
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1264]

保养得好好吖,仲有好多叮噹.等我都要快D去考个排先.
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 考快D
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 快D考
  • >_________<  
    顶端 Posted: 2007-09-26 10:59 | 66 楼
    toomyou
    ?♡.TOMMY
    级别: 圣人

多谢发贴的人[291]

呵呵..你老公好正点喔..
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2007-09-27 00:13 | 67 楼
    kng
    级别: 普通人

多谢发贴的人[71]

原来LZ系靓女
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 恩~~LZ仲好好人的
  • 你的幸福就是我的免罪符!
    顶端 Posted: 2007-09-27 20:33 | 68 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第68楼kng2007-09-27 09:33 AM发表的: :Vu7,o  
    原来LZ系靓女
    o06A=4I  
    }rFsU\]:q  
    得閒去我區行下啦...
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: melonli | 理由: 宣传要收费的
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-09-28 09:47 | 69 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6316]

点解会KEEP得甘好嘅?你地两公婆真系恩爱噶啫.
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 感迟先到
  • 2007年7月水区优秀会员勋章
    第四届情感活动亲情篇勋章
    2007年11月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年11月美食版区优秀会员勋章
    2007年12月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年12月美食版区优秀会员勋章
    顶端 Posted: 2007-09-28 12:42 | 70 楼
    素人健一㊣
    Winson仔仔

多谢发贴的人[693]

我唔信咯~~只有系甘样讲架喇~~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 费用
  • 顶端 Posted: 2007-09-28 14:49 | 71 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第70楼西瓜刨2007-09-28 01:42 AM发表的: ((hJmaq  
    点解会KEEP得甘好嘅?你地两公婆真系恩爱噶啫.
    Nd]% ati?  
    Qzs\|KS  
    因為愛佢囉...

顶端 Posted: 2007-09-28 16:26 | 72 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第71楼素人健一㊣2007-09-28 03:49 AM发表的: 6\S$I5  
    我唔信咯~~只有系甘样讲架喇~~
    L(!!7B_,  
    tc49Ty9$[  
    你唔信咩呢Winson哥哥~

顶端 Posted: 2007-09-28 16:27 | 73 楼
    素人健一㊣
    Winson仔仔

多谢发贴的人[693]

Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第73楼幸福瞬間2007-09-28 16:27发表的: w'zO(6 `  
    -XDP-Trk  
    \aJ-q?=  
    你唔信咩呢Winson哥哥~
    0u&?Zy9&  
    6GrMcI@hS  
    我唔信你唔换车咯
    顶端 Posted: 2007-09-28 19:23 | 74 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第74楼素人健一㊣2007-09-28 08:23 AM发表的: T~ q'y~9o  
    |uBot#K|  
    YV_I-l0  
    我唔信你唔换车咯
    52C-D+zCJ  
    Mpl,}Q!c  
    真係冇諗過要換囉...

顶端 Posted: 2007-09-28 23:11 | 75 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第75楼幸福瞬間2007-09-28 23:11发表的: cZK?kz_Y  
    _<~Vxz9  
    T+{'W  
    真係冇諗過要換囉...
    (pxz#B4  
    咁你回归大陸.始終又咪要換啦.唔通带埋你''老公''返去呀。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-09-29 14:33 | 76 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第76楼花無缺和尚2007-09-29 03:33 AM发表的: LZbHK.G=  
    YG+ Yb{^"  
    咁你回归大陸.始終又咪要換啦.唔通带埋你''老公''返去呀。
    #^ [N4uV  
    6h* bcb#C  
    冇架...留佢喺度囉...咁我仲會返過嚟嘅嘛...

顶端 Posted: 2007-09-29 15:55 | 77 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第77楼幸福瞬間2007-09-29 15:55发表的: -Af`AX  
    v2z/|sG  
    Gjh7cm>  
    冇架...留佢喺度囉...咁我仲會返過嚟嘅嘛...
    vu \Dx9  
    D車长時间唔開.好易坏架.等你返嚟.可能佢唔''采''你添。

顶端 Posted: 2007-09-29 23:52 | 78 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第78楼花無缺和尚2007-09-29 12:52 PM发表的: )ciHY6  
    (R,n`x2^  
    D車长時间唔開.好易坏架.等你返嚟.可能佢唔''采''你添。
    iB_j*mX]  
    SSC!BcC1  
    我唔開啫...佢外父開嘛...

顶端 Posted: 2007-09-30 00:31 | 79 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第79楼幸福瞬間2007-09-30 00:31发表的: Z&!$G'X  
    !7DS  
    2>s;xZ@/'R  
    我唔開啫...佢外父開嘛...
    VG^-aR_F  
    乜老公都可以同人分享架

顶端 Posted: 2007-09-30 02:15 | 80 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第80楼花無缺和尚2007-09-29 03:15 PM发表的: |<$O5b'  
    yhmW-#+^e  
    乜老公都可以同人分享架
    Lf9h;z>#  
    +\Q@7Lj  
    老公係屋企嘅一份子...當然要同屋企人共同進退啦... rz*Jmn b  
    不過就唔可以同其他人分享啦...

顶端 Posted: 2007-09-30 04:18 | 81 楼
    mirror1985
    纯情的男仔最痛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[354]

管理提醒: (melonli)
    依架系本田来的喔~~况且LZ发的标题系距的老公啊~~ (2007-10-03 10:06)
    我都觉得丰田的车几好揸 d8po`J#nb  
    呢个阿妈真系做得唔错
    顶端 Posted: 2007-10-02 18:28 | 82 楼
    appletime
    级别: 强人

多谢发贴的人[159]

几可爱咁喔,好钟意多啦A梦呀,边个国家来噶~!~!
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2007-10-03 18:21 | 83 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第82楼mirror19852007-10-02 07:28 AM发表的: 2+HiaYDZ  
    我都觉得丰田的车几好揸 Cpl)byb  
    呢个阿妈真系做得唔错
    CAO$Z t  
    k?,g:[4!  
    Toyota嘅車的確幾好揸...不過佢係我老公嚟嘅...

顶端 Posted: 2007-10-06 01:55 | 84 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第83楼appletime2007-10-03 07:21 AM发表的: ^*W3{eyi(L  
    几可爱咁喔,好钟意多啦A梦呀,边个国家来噶~!~!
    ?d 4_'y   
    +e\u4k{3V  
    我同我老公都係喺南美洲嘅蘇里南啦...

顶端 Posted: 2007-10-06 01:59 | 85 楼
    appletime

多谢发贴的人[159]

Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第85楼幸福瞬間2007-10-06 01:59发表的: pw,.*N3P  
    F]&9Lp} "  
     F#hM S<  
    我同我老公都係喺南美洲嘅蘇里南啦...
    m~v Ie c  
    Pdv&X*KA  
    蘇里南国家名来咖?
    顶端 Posted: 2007-10-06 02:26 | 86 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第86楼appletime2007-10-05 03:26 PM发表的: '{|87kI  
     :sf;Fq  
    t6tqv  
    蘇里南国家名来咖?
    :=/DF  
    /w|YNDA]j  
    係呀...係一個前荷蘭殖民地嘅國家...

顶端 Posted: 2007-10-06 03:21 | 87 楼
    appletime

多谢发贴的人[159]

Re:Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第87楼幸福瞬間2007-10-06 03:21发表的: I;No++N0  
    u+]zi"k^s  
    ^Tl|v'   
    係呀...係一個前荷蘭殖民地嘅國家...
    zpY8w#b  
    MT3UJ6~P  
    稳到左啦,不过都系唔系甘了解呢个国家,点解要移民去果度既!~~!!
    顶端 Posted: 2007-10-07 04:14 | 88 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第88楼appletime2007-10-06 05:14 PM发表的: Z/%>/  
    ]":PO4M$*  
    QqRL>.)W  
    稳到左啦,不过都系唔系甘了解呢个国家,点解要移民去果度既!~~!!
    i`X/d=  
    1Ztoj}!I  
    俾人呃咗嚟架...

顶端 Posted: 2007-10-07 16:23 | 89 楼
    «12 3 456» Pages: ( 3/6 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 车天车地