«123 4 56» Pages: ( 4/6 total )
本页主题: ~第一次公開我老公~ - 各位俾下面啦...^^ 加多咗幾張同老公嘅合照...^^ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

琳γ^ō^γ琳
一次一次一次
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4500]

Re:~第一次公開我老公~

帶埋老公返來喇...我要同据交流下.....

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
顶端 Posted: 2007-10-07 16:27 | 90 楼
appletime
级别: 强人

多谢发贴的人[159]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
引用第89楼幸福瞬間2007-10-07 16:23发表的: Ty*ec%U9F  
( X)$8y  
,B5Ptf#  
俾人呃咗嚟架...
7 I&7YhFI  
Z?ZcQ[eC  
唔系挂,甘惨呀,俾你老公仔呃咖??
顶端 Posted: 2007-10-07 17:45 | 91 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
引用第91楼appletime2007-10-07 06:45 AM发表的: _a+ 0LTo".  
}(a y(  
d%t]:41=Z  
唔系挂,甘惨呀,俾你老公仔呃咖??
~H@':Mms.h  
cQ6[o"j.  
好明顯...唔係啦... 算啦...過咗去...
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-10-07 23:24 | 92 楼
appletime
级别: 强人

多谢发贴的人[159]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
引用第92楼幸福瞬間2007-10-07 23:24发表的: zesEbR)j  
F|xXMpC.f  
)tFFa*Z'  
好明顯...唔係啦... 算啦...過咗去...
h,FP,w;G  
d2.n^Q"?3  
?=r!b{9  
累了就番来啦,帮主,我地好需要你咖!!!
顶端 Posted: 2007-10-08 03:09 | 93 楼
哥哥
没有脚的雀仔

多谢发贴的人[11076]

在国外揸呢啲車就最好.....慳油! a#uJzYB0  
k;LENB2iv  
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由:
  • 你知不知道有一种鸟没有脚的?他的一生只能在天上飞来飞去,飞累了就在风里睡觉,一辈子只能落地一次,那就是他死的时候。
    顶端 Posted: 2007-10-08 03:58 | 94 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第90楼琳γ^ō^γ琳2007-10-07 05:27 AM发表的: Z>M*!mQi  
    帶埋老公返來喇...我要同据交流下.....
    Wq,UxMz  
    koqH~>ZtD  
    好呀...我一定帶埋佢.........張相返嚟嘅...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-10-08 04:03 | 95 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第94楼哥哥2007-10-07 04:58 PM发表的: q-!m|<Z  
    在国外揸呢啲車就最好.....慳油! (TY^ kySr  
    W0nRUAo[  
    (JF\%Yj/  
    #K4wO!d  
    的確...幾慳油嘅...

顶端 Posted: 2007-10-08 04:05 | 96 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

多谢发贴的人[6316]

帮主,你返咗CHINA,你个老公点算啊?同佢分手?
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 同外父住
  • 2007年7月水区优秀会员勋章
    第四届情感活动亲情篇勋章
    2007年11月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年11月美食版区优秀会员勋章
    2007年12月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年12月美食版区优秀会员勋章
    顶端 Posted: 2007-10-09 10:32 | 97 楼
    Josselin
    冷淡人生
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1649]

正~~~靓~~~~
    本帖最近评分记录:
  • 用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-10-09 13:31 | 98 楼
    yanwie
    级别: 新人

多谢发贴的人[13]

虽然我不会看车是否名牌...但你老公确实几掂
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2007-10-09 13:40 | 99 楼
    ysy109109

多谢发贴的人[5]

你老公确实几掂
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2007-10-09 13:42 | 100 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

个老婆仔都好正`~~`
    本帖最近评分记录:
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2007-10-09 18:54 | 101 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第97楼西瓜刨2007-10-08 11:32 PM发表的: b`fPP{mG  
    帮主,你返咗CHINA,你个老公点算啊?同佢分手?
    k)dLJ<EM  
    8 <EE4y  
    俾我Dad睇住佢先囉...我唔會同佢分手架...

顶端 Posted: 2007-10-09 23:27 | 102 楼
    cing

多谢发贴的人[25373]

ANNIE4年半的老公仲甘靓的,点保养架
    本帖最近评分记录:

• 顶端 Posted: 2007-10-28 17:42 | 103 楼
    可樂囝
    我什麼嘟吥遈
    级别: 圣人

多谢发贴的人[147]

原来呢部系Corolla黎噶?? 悟好见怪...因为中国无出到呢款Corolla..所以悟知~!!不过部车几靓窝..好新~! bb `GV  
        PS:个个都话无车牌~!我有牌都无车开呀~!!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由: 够仔细

• 顶端 Posted: 2007-11-02 23:17 | 104 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第103楼cing2007-10-28 06:42 AM发表的: R'`q0MoN1  
    ANNIE4年半的老公仲甘靓的,点保养架
    *Fi`o_d9[`  
    /'ccFm2  
    成日同佢洗白白同埋做facial架...用咗好多錢做護理嘅...

顶端 Posted: 2007-11-25 03:50 | 105 楼
    mm9gg

多谢发贴的人[1]

样衰。。。。。。。。。。
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:-20 | 操作人: melonli | 理由: 注意尊重别人
  • 顶端 Posted: 2007-11-30 20:02 | 106 楼
    pywanli
    赣州天虹科技
    级别: 普通人

多谢发贴的人[63]

{\3k(NdEX  
    呵呵

赣州天虹--赣州最大的数码网站 www.0797mp3.com/index
    淘宝网购店铺: http://shop34269773.taobao.com

魅族赣南地区总代理,昂达,索爱MP3/MP4赣南地区总代理百脑通/清华紫光摄像头赣南地区总代理,宇瞻/清华紫光/汉鑫U盘赣南总代理。

联系电话:0797-5861888 5861999 8236588 13970741888
    网购QQ:42929318我在线,Q我吧

淘宝ID:邱祖耀
    顶端 Posted: 2007-12-04 13:07 | 107 楼
    mm9gg

多谢发贴的人[1]

干脆考个兩地牌啦.方便好多咯。
    顶端 Posted: 2007-12-16 20:14 | 108 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第108楼mm9gg2007-12-16 09:14 AM发表的: Xb +)@Y4h  
    干脆考个兩地牌啦.方便好多咯。
    Q-;ltJ  
    ;ELQIHnD"  
    Sorry...我有國際牌嘅...可以喺中國開車嘅...

顶端 Posted: 2007-12-23 04:13 | 109 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第109楼幸福瞬間2007-12-23 04:13发表的: "j|}-a  
    /?X1>A:*  
    _|%pe]St  
    Sorry...我有國際牌嘅...可以喺中國開車嘅...
    #:Z"V8n'  
    帮主,借你个牌比我啦
    2007年7月水区优秀会员勋章
    顶端 Posted: 2007-12-23 13:39 | 110 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第104楼可樂囝2007-11-02 12:17 PM发表的: G#V5E)Dx  
    原来呢部系Corolla黎噶?? 悟好见怪...因为中国无出到呢款Corolla..所以悟知~!!不过部车几靓窝..好新~! .UNh\R?r  
        PS:个个都话无车牌~!我有牌都无车开呀~!!
    8>q:Q<BB 2  
    g*8LdH 6mq  
    係呀~呢款車喺中國真係冇出...不占香港就有...仲要好平添...

顶端 Posted: 2008-01-01 03:31 | 111 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第110楼西瓜刨2007-12-23 02:39 AM发表的: Y+N^_2@+C  
    <x@\3{{U  
    帮主,借你个牌比我啦
    p-V#nPb  
    )CS 7>Vx  
    咁你幾時返嚟攞呀~

顶端 Posted: 2008-01-01 03:34 | 112 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

Re:Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第112楼幸福瞬間2008-01-01 03:34发表的: Y>!9P\Xe  
    jM J[6qj  
    "d'xT/l "  
    咁你幾時返嚟攞呀~
    mm%w0dOb"  
    谂谂先
    2007年7月水区优秀会员勋章
    顶端 Posted: 2008-01-01 09:48 | 113 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:~第一次公開我老公~

Quote:
    引用第113楼西瓜刨2007-12-31 10:48 PM发表的: +`f gn9p  
    tZ>>aiI3  
    谂谂先
    u ]E%R&  
    WlP@Tm5g/  
    Hk2@X(  
    我等你...

顶端 Posted: 2008-01-04 00:53 | 114 楼
    ︴蚊蚊﹏☆

多谢发贴的人[788]

哇、我喜歡豐田呀、ANNIE姐姐將架車保養得好似新嘅一樣。

顶端 Posted: 2008-01-04 17:53 | 115 楼
    mark83616

多谢发贴的人[13]

几年后,你又要娶个第二部老公啦~
    顶端 Posted: 2008-01-07 23:52 | 116 楼
    vickhe

多谢发贴的人[2]

哇...你老公系正喔! 又无唸过改装下?  
    顶端 Posted: 2008-01-16 21:44 | 117 楼
    vickhe

多谢发贴的人[2]

你系咪应该同佢扳吓靓先?  
    顶端 Posted: 2008-01-16 21:44 | 118 楼
    hoitow

多谢发贴的人[0]

唔错!!得闲返来大陆搞搞自驾游罗:)
    顶端 Posted: 2008-02-02 09:16 | 119 楼
    «123 4 56» Pages: ( 4/6 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 车天车地