本页主题: ~第一次公開我老公~ - 各位俾下面啦...^^ 加多咗幾張同老公嘅合照...^^ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

~第一次公開我老公~ - 各位俾下面啦...^^ 加多咗幾張同老公嘅合照...^^

图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
呢區開咗咁耐...都係第一次入嚟發帖... toj5b;+4F  
真係覺得對唔住Melon... 3z#> 1HD$  
呢個就係陪咗我4年半嘅"老公"啦 ~~ 7Kj7or|  
自考到車牌後..佢就一直陪住我到依家... }U9dzU14  
真係好愛佢嘅...都冇打算同佢離婚... mJ[_q >  
佢個名叫 Toyota - Corolla - Spacio - X Limited Edition
[ 此贴被幸福瞬間在2007-10-05 03:06 PM重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 圣诞节快樂
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 圣诞节快樂
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 圣诞节快樂
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 原创内容
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 原创内容
  • 银纸:38 | 操作人: melonli | 理由: 继续加相~~
  • 银纸:188 | 操作人: melonli | 理由: happy birthday~
  • 银纸:10 | 操作人: 魜字駞 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 魜字駞 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 靚仔老公喔
  • 银纸:5 | 操作人: ZaRaHn | 理由:
  • 银纸:88 | 操作人: melonli | 理由: 真係覺得對唔住Melon
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-09-24 00:22 | [楼 主]
    梦孟
    蓝宝石
    级别: 新人

多谢发贴的人[1]

Re:~第一次公開我老公~

真系靓!我又想要一部.
    顶端 Posted: 2008-03-20 10:36 | 1 楼
    梦孟
    蓝宝石

多谢发贴的人[1]

我的车牌考了几年了,可惜依家重没用过, ,-#GX{!  
    唉我的坐椅在边度!
    顶端 Posted: 2008-03-20 10:39 | 2 楼
    梦孟
    蓝宝石

多谢发贴的人[1]

我一直都有个梦,就是想去香港看看,香港人是怎么赚钱,怎么生活的.我经常看tvb上的连续剧,听他们说话觉得很亲切!
    顶端 Posted: 2008-03-20 10:42 | 3 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 车天车地