« 1 234» Pages: ( 1/4 total )
本页主题: 「Lady」2008~新嘅開始~ - ~前兩日影嘅~^^ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

「Lady」2008~新嘅開始~ - ~前兩日影嘅~^^

描述:喺 washroom 影嘅~朦朦咗小小~因為用手機影~將就下啦~^^
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
前兩晚個friend幫我set咗個卷髮~我嘅直髮形象都真係keep咗好耐啦~ DSL3+%KF#  
都想轉下look~不過要轉一個大方得嚟要端莊~端莊得嚟又要可愛嘅新形象都真係幾頭痛~
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 新年快樂
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 新年快樂
  • 银纸:10 | 操作人: 小狄狄 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-01-01 03:06 | [楼 主]
    Mr.Jerry
    J&W
    级别: 普通人

多谢发贴的人[575]

Re:「Lady」2008~新嘅開始~

霸个头位先~~gc gc
    顶端 Posted: 2008-01-01 03:14 | 1 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

annie……新一年,新開始,新髮形…… '~D4%WKT  
    bY" zK',m  
    咁就祝你新年快樂、開開心心!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-01-01 03:44 | 2 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:「Lady」2008~新嘅開始~

Quote:
    引用第2楼小狄狄2007-12-31 04:44 PM发表的: ):$KM{X  
    annie……新一年,新開始,新髮形…… Ei!Z]jeK  
    >v+1 v  
    咁就祝你新年快樂、開開心心!
    Hr?lRaV  
    zPaubqB  
    未正式轉嘅。。。依家仲係直髮。。。呢個係一次性架喳。。。
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-01-01 03:59 | 3 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6997]

l U/Xi  
    +#Pb@^6"m  
    Annie...我哋2008年再 见~~

.....................
    顶端 Posted: 2008-01-01 04:18 | 4 楼
    夜夜笙歌

多谢发贴的人[2009]

靓女、吾系蒙咗小小、系蒙查查,叫男朋友送部像素好D啦。 dmF=8nff  
    祝大家2008年过得开开心心。
    顶端 Posted: 2008-01-01 06:14 | 5 楼
    sa吖鲍

多谢发贴的人[183]

我都好想電髮啊... _[6sr7H!  
    可惜學校5比. ]+I9{%zB%8  
    等我畢業后.我一定要電..................
    顶端 Posted: 2008-01-01 08:44 | 6 楼
    jerry

多谢发贴的人[1600]

端庄同可爱好像不能兼容,不过ANNIE第日SET到咁嘅头一定要比我及及喔
    冷眼旁观,静心思考
    顶端 Posted: 2008-01-01 11:20 | 7 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第5楼夜夜笙歌2007-12-31 07:14 PM发表的: znrO~OK  
    靓女、吾系蒙咗小小、系蒙查查,叫男朋友送部像素好D啦。 O>DS%6/G  
    祝大家2008年过得开开心心。
    xb\EJ1M>  
    JMB#KzvN[  
    就係因為部一千萬像嘅影得太清楚~所以先用部手機影~做個矇矓嘅效果出嚟~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-01-01 13:00 | 8 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第6楼sa吖鲍2007-12-31 09:44 PM发表的: {@2+oOuYfN  
    我都好想電髮啊... ]$ d ;P  
    可惜學校5比. a{xJ#_/6  
    等我畢業后.我一定要電..................
    S TWH2_`  
    mo^E8t.  
    新年快樂呀鮑鮑...仲有幾耐就畢業呀...記得叫我哋去觀禮呀... zr!7*, p  

顶端 Posted: 2008-01-01 13:07 | 9 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第7楼jerry232008-01-01 12:20 AM发表的: ;t*SG*Vi  
    端庄同可爱好像不能兼容,不过ANNIE第日SET到咁嘅头一定要比我及及喔
    (kR NqfX  
    Z7bJ<TpZ  
    就係知好難兼容先至頭痛... poAJl;T  
    阿J生...你去咗邊呢...最近點呀...

顶端 Posted: 2008-01-01 13:12 | 10 楼
    jerry

多谢发贴的人[1600]

无穿无烂死唔去,有心
    冷眼旁观,静心思考
    顶端 Posted: 2008-01-01 13:14 | 11 楼
    小狼

多谢发贴的人[9]

靓到唔知讲乜好添 不过个样好挑逗下咁嘅感觉噶
    顶端 Posted: 2008-01-01 13:24 | 12 楼
    宾宾囝囝
    孤獨dё釾涮
    级别: 仙人

多谢发贴的人[496]

Annie,好久无见你了,2008,新起点,新开始。。。 v@]SddP,?  
    b_`h2dUq  
    祝你新年快乐。。。。
    顶端 Posted: 2008-01-01 13:25 | 13 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

咁样靚女d.
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-01-01 14:03 | 14 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

新年快乐呀ANNIE,卷发另有一种风味,应该话系野味先岩,吾错噶,希望下次见你系呢个造型拉
    顶端 Posted: 2008-01-01 20:19 | 15 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:「Lady」2008~新嘅開始~

Quote:
    引用第8楼幸福瞬間2008-01-01 13:00发表的: 4Cu \|"5)  
    7b08Lo7b  
    \"$P :Uv  
    就係因為部一千萬像嘅影得太清楚~所以先用部手機影~做個矇矓嘅效果出嚟~
    "p3<-06  
    咁都得呀!新既一年開始,你就做個矇矓既人啦!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-01-01 20:54 | 16 楼
    garnett
    有你便有我
    级别: 高人

多谢发贴的人[176]

哈哈...好有LADY FEEL...好耐无见,最近还好吗?
    我是一只来自南方的狼!
    顶端 Posted: 2008-01-02 03:30 | 17 楼
    荔湾fitone

多谢发贴的人[94]

版主呢个券发造型好有女人味~~索~~
    一日一只“兔”,病毒难驾到~~
    顶端 Posted: 2008-01-02 14:36 | 18 楼
    xjb
    级别: 新人

多谢发贴的人[3730]

老实讲,楼主个样有D姣姣地,不过,甘样仲吸引男人啦 
    顶端 Posted: 2008-01-02 15:13 | 19 楼
    肥牛肉
    信望愛

Quote:
    引用第19楼xjb2008-01-02 15:13发表的: WV}pE~  
    老实讲,楼主个样有D姣姣地,不过,甘样仲吸引男人啦 
    hW,GsJ,  
    應該叫嫵媚先啱.
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-01-02 16:39 | 20 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[7316]

真系唔错喔,几时出黎俾我哋及及吖 # 9f 4{=\  
    [0+5 Gx  
    b=Sl`&A  
    卷发再染个色效果会仲好
    顶端 Posted: 2008-01-02 17:03 | 21 楼
    terry77terry
    ChoPper

多谢发贴的人[201]

哇~天吖....帮主个样越来越引死人啦^
    善良绝缘体^
    顶端 Posted: 2008-01-02 17:42 | 22 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第12楼小狼2008-01-01 02:24 AM发表的: VF==F_l  
    靓到唔知讲乜好添 不过个样好挑逗下咁嘅感觉噶
    l1_X5DI  
    7#|NQ=yd  
    唔係啩..角度問題先有呢種感覺啦~

顶端 Posted: 2008-01-02 23:01 | 23 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第13楼宾宾囝囝2008-01-01 02:25 AM发表的: gS|xicq!  
    Annie,好久无见你了,2008,新起点,新开始。。。 z=Vvb  
    =L wX+c  
    祝你新年快乐。。。。
    Oc'z?6axWv  
    Y@\5gZ&T  
    Hi~好耐冇見啦...幾好吖嘛~下次聚會你嚟唔嚟呀~

顶端 Posted: 2008-01-02 23:05 | 24 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第15楼长腿叔叔2008-01-01 09:19 AM发表的: "AK3t' jF*  
    新年快乐呀ANNIE,卷发另有一种风味,应该话系野味先岩,吾错噶,希望下次见你系呢个造型拉
    dGteYt_F  
    rlIEch^wZ  
    下次會整整啦~~ 不過...點解會係野味嘅...

顶端 Posted: 2008-01-02 23:10 | 25 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第17楼garnett2008-01-01 04:30 PM发表的: ,h._iO)I^  
    哈哈...好有LADY FEEL...好耐无见,最近还好吗?
     :Y3?,  
    6;pREM+  
    依然係忙... 呢幾日好凍...唔係咁好呀...

顶端 Posted: 2008-01-02 23:36 | 26 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:「Lady」2008~新嘅開始~

Quote:
    引用第20楼肥牛肉2008-01-02 05:39 AM发表的: g:M7/- "  
    LeyDs>! 0  
    應該叫嫵媚先啱.
    ,-Nk-g  
    <R>ZG"m{  
    牛牛新年快樂~~ 2oG|l!C  
    咩係嫵媚呀~~唔明呀...

顶端 Posted: 2008-01-02 23:40 | 27 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第21楼tiffanykk2008-01-02 06:03 AM发表的: "@w%TcA  
    真系唔错喔,几时出黎俾我哋及及吖 ;w(1Ydo  
    Q5n : f+  
    /+`<X%^U  
    卷发再染个色效果会仲好
    '\B"g@if  
    ]UT|BE4v  
    快啦快啦...我哋嚟個小聚啦...

顶端 Posted: 2008-01-02 23:51 | 28 楼
    肥牛肉
    信望愛

Re:Re:Re:Re:「Lady」2008~新嘅開始~

Quote:
    引用第27楼幸福瞬間2008-01-02 23:40发表的: 5vX 8mPR_  
    )QCM2  
    83ic@[  
    牛牛新年快樂~~ 3u0<v%Qi  
    咩係嫵媚呀~~唔明呀...
    J7wQ=! g  
    嫵媚是形容,女性氣質的類型 F0'A/T'ht  
    用來形容女性魅力的"形容詞" 9Jy2T/l  
    K}E7|gdG  
    *舉例* h<' 5q&y  
    她很嫵媚;她是個嫵媚的女人 1~5q:X  
    她很溫柔;她是個溫柔的女人 j-`X_8W  
    + i@yZfT  
    嫵媚是恭維女人的用詞, 多數用在形容有一定生活歷練的女性身上 5Sjr6l3Vq8  
    或一些艷麗型的成年女性 m_!vIUOz  
    如果用來形容女學生會怪怪的,不太貼切,會很像三級片的片名.... ' q<EZ {  
    嫵媚有一些性暗示的讚美意味,表示她舉手投足間散發女性魅力,但恰到好處而有美感,並非淫蕩濫情 3R%UPT0>  
    #>m, Cm  
     +iH30v  
    使用時要注意,如果與這位女性不熟,容易被誤會是口頭佔便宜,容易弄巧成拙,變成性騷擾@@ _p J_V>l  
    若你行事為人正派,這位女性也相當信任你,心中認定你是個君子, j H.Ju|nO  
    用上嫵媚來讚美她,是甜言蜜語,更會令女性感到窩心,也是對她吸引異性氣質的正面肯定....(有性關係的對象,也適合使用) hQ}7Z&O  
    C nSX  
    嫵媚的女人,凡是男性都很難拒絕,說直接粗俗點,形容這女人的眼神會放電,吸引異性願意為她付出所有 %:w% o$  
    正因為如此, yvoo M'R  
    雖然嫵媚本身沒有負面的意思,但文化的不同,會有些不同的詮釋 ezr\T  
    k/_8!^:'  
    西方認為女性嫵媚是好事,這樣的女人別有風味,懂得生活情趣,一起工作光是眼睛看就很開心 FL#g9U>  
    算是鼓勵女性發展女性特質,也肯定生活歷練的成熟美 (ND5CKCR^  
    S`@6c$y k  
    東方對女性,較傾向於約束壓抑,很擔心女性在外太嫵媚,就會勾三搭四,把錯全怪在女人身上的錯誤價值 me:|!lI7YU  
    變成無論男女,多數人總認為嫵媚的女人就會搶人老公,是狐狸精 ke9QT#~p!-  
    ;j>Vt?:Pw  
    所以上面有人感覺有負面的意思,應是文化認定的差異 7}'A)C>J;  
    而嫵媚這個詞,基本來講沒有負面的意思,是對女性相當恭維的 Vv yrty  
    Bq~hV;9nf  
    只要不是性騷擾,女性都很喜歡這樣的恭維! g7 Md  
    -e{)v'C)  
    RHx+HBZ  
    嫵媚,又可以說成是 嫵媚動人 )0U3w#,JQ  
    C?6 0`^  
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 优秀文章
  • I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-01-03 00:31 | 29 楼
    « 1 234» Pages: ( 1/4 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部